GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+30
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
34 participanți

Pagina 14 din 57 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 35 ... 57  Urmatorul

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 14 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 14 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Mier 9 Oct - 13:36

Viata unora nu conteaza Sad Pe ei ii putem lasa sa moara, mai ales daca-s ai nimanui Sad
Multa nesimtire si nepasarein spitale si printre doctori si printre ceilalti angajati.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 9 Oct - 14:00

Doctorii si asistentii din schimbul precedent au fost chiar foarte draguti.

N-am inteles insa de ce portarul a devenit agresiv cand i-am atras atentia. Probabil ca la el moartea nu intra in calcul. Pana la proba contrarie.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 9 Oct - 15:00

Eu cred ca alcoolicii nu intra in calcul, nu moartea Very Happy Aici ii cam impartasesc parerea. Nici eu nu ma fac toata praf sa ajut un betiv care a baut pana pica pe jos.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 9 Oct - 17:18

Si eu daca te rog sa-l ajuti, ca ti-a picat in fata casei, tu sari la mine la bataie? Laughing

Eu am carat betivi acasa, care dupa aia mi-au multumit. Unii au spus ca nici macar nu obisnuiau sa bea. Deci nu erau betivi. Laughing

Problema era ca tu ca paznic nu poti lasa un betiv, drogat sau ce dezaxat o fi sa-ti pice in fata usii institutiei si tu sa spui ca nu te intereseaza. Sau sa-ti iasa pacientii pe usa spitalului si sa-i gasesti morti a doua zi prin curte si sa spui ca nu e treaba ta de spital.

myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 9 Oct - 21:47

Nu zic ca nu ai dreptate, in ce-i priveste pe paznici sau pe orice alti slujbasi. confused
Daca pica in fata casei mele un betiv si ma rogi sa te ajut, nu te ajut Laughing Sa se descurce, asa cum s-a descurcat sa goleasca sticle. Nu te iau la bataie, fireste, dar nici nu ma simt datoare sa-mi rup salele ridicandu-l de pe jos confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 9 Oct - 22:10

In primul rand nu stii daca-i betiv. Poate e doar drogat. Laughing

Cand eram mai tanar, i-am carat. Acu' nu mai pot. Da' cred ca cu o femeie beata m-as descurca. Laughing

Ideea e ca acum nu prea mai vezi betivi ca pe vremuri. Oamenii isi mai gasesc acum si alte ocupatii.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 9 Feb - 21:31

Am urmarit clipul acesta si tare mi-a placut. Mi se pare atat de corect si de onest ce spune doctorul respectiv. Il admir pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume. Explica detaliat si pe intelesul tuturor ce inseamna vaccinurile si de ce nu trebuie sa fie o obligativitate. Eu sunt impotriva lor. Nu pot accepta ideea de vaccin obligatoriu. Unele informatii de aici le stiam, pe altele le banuiam legand franturi de informatie din diverse surse, dar analiza asta a intarit ceea ce simteam ca e adevarul. Un adevar pe care nu vreau sa mi-l injecteze nimeni cu forta Laughing

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 5 Mar - 10:10

Sunt oripilata de ce se intampla in tara asta de nebuni, ticalosi, prosti, ignoranti. Eu refuz categoric sa fiu vaccinata. Din fericire, nu am copii care sa fie supusi unui astfel de "tratament de imbolnavire". Ni se tot spune, ni se explica, ni se deschid ochii, iar multi nu vor sa vada sau nu pot sa inteleaga si se lasa in voia "sortii". Soarta pe care ne-o construiesc cu grija politicienii nostri corupti Sad

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 13 Mar - 9:48

Nu stiu cum stati voi la capitolul asta, dar eu refuz categoric sa fiu vaccinata. Cu cat citesc mai mult in domeniu, cu atat ma ingrozesc mai tare.
Va las si voua spre citire, in caz ca sunteti curiosi, un articol foarte bun, scris de un om pe care-l admir. Ingrozitor, unde poate duce ticalosia unora si ignoranta altora. Din cauza lor, oricare dintre noi am putea deveni o victima...
Crying or Very sad
https://www.anacronic.ro/legea-care-va-veni/?fbclid=IwAR1cPO30RZ3jXbHohxjMuZY_wXMvV1i7hBp9DqYxpDsDldSW54dnOn-VA0Q
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 13 Mar - 21:00

Refuzi acum, dar noi am fost deja vaccinate. Razz Eu nu mai citesc nimic. La varsta asta nu ma mai vaccinez. Embarassed
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Sam 14 Mar - 21:39

Eu sunt pro vaccinare  Very Happy  ... cel putin in privinta bolilor copilariei , rujeola, oreionul, rubeola, scarlatina, varicela , afectiuni care faceau ravagii  inainte de descoperirea vaccinurilor .

Profesorul  Luc Montagnier  in interviu   nu este contra vaccinarii , doar afirma ca trebuie facuta cu respectarea anumitor conditii , conditii pe care unii doctori pediatri nu prea tin cont , dar astea sunt cazuri izolate .

Si apropo , Luc Montagnier lucreaza de cativa ani la un vaccin contra SIDA ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 15 Mar - 9:31

Da. Am fost vaccinati pe cand eram copii. Daca n-am fi fost, cine stie cate boli as fi avut pana acum?
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Dum 15 Mar - 22:16

Problema nu e vaccinarea, ci obligativitatea vaccinarii. S-a demonstrat ca vaccinul ala hexavalent la copiii foarte mici, cu un sistem imunitar incipient, poate face ravagii in anumite conditii.

Noi am facut cate un vaccin nu stiu de care, pe rand, la nu stiu cat timp. Eu am facut si rujeola, si rubeola, si nu stiu cate alte dracovenii, si n-am murit. Evident ca unele vaccinuri si-au dovedit eficienta- de exemplu in cazul poliomelitei, o boala grava si care lasa sechele. Dar marsarea asta nebuna cu obligativitatea vaccinarii e putin suspecta, mai ales ca sunt atat de multe cazuri de efecte secundare dovedite ale vaccinarii. In afara de asta, un act medical nu poate fi impus cu forta. Sau daca il impui, cineva trebuie sa-si asume raspunderea in cazul efectelor secundare.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Mar - 8:42

atat de simplu a scris:Refuzi acum, dar noi am fost deja vaccinate. Razz Eu nu mai citesc nimic. La varsta asta nu ma mai vaccinez. Embarassed
Laughing Laughing  La varsta asta, daca legea se aproba, te vei vaccina, vrei nu vrei. Unde-i lege nu-i tocmeala. Tocmai asta ma deranjeaza pe mine, ca nu voi mai putea hotari singura daca vreau sau nu sa primesc vreo 10 vaccinuri de care NU am nevoie, dar care ii imbogatesc pe altii. Se va trece si la vaccinarea adultilor, nu doar a copiilor.

Da, noi am fost vaccinate, dar am fost vaccinate cu vaccinuri romanesti, pentru care s-a facut multa cercetare si care au fost testate. Nu la fel se intampla cu vaccinurile de astazi. Se stie ca majoritatea dintre ele nu sunt testate si au foarte multe reactii adverse. Unele declarate, altele pastrate sub tacere. Pe vremea noastra vaccinurile nu contineau aluminiu si mercur ca cele de acum.

De acord cu ce spune myrk ok  Iar gandim la fel.
Nu poti vaccina copiii la gramada, ca pe vite, fara nici un test, fara analize. Unii au tot felul de alergii sau afectiuni. Pana acum vaccinarea se facea in jurul varstei de 2 ani, acum vor sa-i vaccineze la cateva luni, ceea ce este periculos pentru organismul nou-nascutilor.
Si daca am fost vaccinati, ce? Nu am facut si pojar si rubeola si varicela si mai stiu eu ce alte boli ale copilariei? Ba da, le-am facut confused  Eu, cel putin, le-am facut. Daca nu-mi facea vaccinul muream? scratch
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 17 Mar - 10:04

L-am urmarit aseara pe dr Pavel Chirila intr-un live si spunea ca Romania e singura tara din lume unde se vaccineaza obligatoriu nou-nascutii. Deci la 24 de ore dupa nastere, un bebe primeste pare-mi-se trei vaccinuri instant. Apoi a mai spus ca in Romania si Grecia, unde se vaccineaza obligatoriu anti- tbc, e incidenta cea mai mare de imbolnaviri de tbc. In tarile nordice, unde nu se vaccineaza anti- tbc, numarul bolnavilor de tbc este zero.
Inchiderea institutului Cantacuzino, introducerea obligativitatii vaccinarii, vaccinarea obligatorie a nou- nascutilor ne duce cu gandul la o mega- afacere, tipic romaneasca.
Iar acum, de cand cu instaurarea sălvătoristilor la putere, vor sa finanteze spitalele private cu bani de la buget. Bașca instaurarea starii de urgenta da liber la praduit bani a gastii de neoliberali, sub masca protejarii societatii civile. Mai poti sa zici ceva, cand toti lupta pentru binele tau si al societatii civile?
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 57 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 35 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum