A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 49 din 56
Pagina 49 din 56 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 52 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Uite cum ma tineti voi din curatenie
Am descoperit acum poza asta si e clar ca e itina.
E aceeasi mana (aici e dreapta) cu cea care tine batul (acolo e stanga) si aceeasi unghie cu a itinei.
Si apoi tot ii plac betele, in fiecare poza e cu unul in mana
Lacuri sunt si in Bucuresti, nu numai in Cluj.
Deci e clar, itina.
Am descoperit acum poza asta si e clar ca e itina.
E aceeasi mana (aici e dreapta) cu cea care tine batul (acolo e stanga) si aceeasi unghie cu a itinei.
Si apoi tot ii plac betele, in fiecare poza e cu unul in mana
Lacuri sunt si in Bucuresti, nu numai in Cluj.
Deci e clar, itina.
Florin Popa- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
atat de simplu a scris:Itina are niste sani mari de tot. S-ar putea ca astia sa fie mai mici decat ai ei.
Simpla, sunt cam ca ai tai. Mainile le aveti cam toate la fel: pitu, Simpla, itina, Vica. E posibil sa fie si itina. Intre voi doua oscilez. Hainele nu sunt in stilul Simplei. Ar fi mai degraba al itinei. Vom vedea.
myrk- 6
Bine că ne știi tu mărimile!
Parcă aș înclina să cred că e Simpla dar nu renunț încă nici la Pitu. Mai aștept păreri.
Parcă aș înclina să cred că e Simpla dar nu renunț încă nici la Pitu. Mai aștept păreri.
itina- 6
Nu le stiu. Le pipai doar... cu ochii! Si le compar.
Pareri inegatura cu ce?
In legatura.
Pareri inegatura cu ce?
In legatura.
myrk- 6
"Inegatură" cu cine ar putea fi în fotografie și mai ales de ce. Poate sunt amănunte care mie mi-au scăpat.
itina- 6
Aha. Uite, sanii lui pitu si ai Vicai sunt mai mici decat ai tai si-ai Simplei. Poate asta este relevant. Nu stiu ce marimi purtati la blugi.
myrk- 6
Apai nu pare al nimanui. Si totusi este.
myrk- 6
Ce m-ati distrat! Pai, hainele alea chiar sunt in stilul meu, dar nu spun ca-s ale mele. Si eu am uitat de Vica. Sanii sunt mai mari in poza decat ai ei. De la sarcina pot creste, dar nu cred sa creasca prea mult in prima luna. Nu ma mai razgandesc, desi...
atat de simplu- 6
Pagina 49 din 56 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 52 ... 56
Pagina 49 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum