A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 48 din 56
Pagina 48 din 56 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 52 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Dupa maini, m-as gandi la pitulicea noastra, dar unde-s inelele? Daca Raichu zice ca e un lac din Cluj, tot spre ea ma duce gandul, dar sa-l cred pe Raichu? Deci, oscilez intre ea si Itina. E posibil sa nu fie Itina.
Ce umbre vezi tu acolo? Eu studiez sanii acum. Se stie ca dungile orizontale maresc. Itina are niste sani mari de tot. S-ar putea ca astia sa fie mai mici decat ai ei. Parca-s Mircea, ce-am ajuns...
Ce umbre vezi tu acolo? Eu studiez sanii acum. Se stie ca dungile orizontale maresc. Itina are niste sani mari de tot. S-ar putea ca astia sa fie mai mici decat ai ei. Parca-s Mircea, ce-am ajuns...
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Umbrele care le vad eu sunt mai ceva ca cea a lui Mircea la Botos....pardon, la Cozia
raichu- 4
Multam, Simpla! Dificila poza. Nici dupa coapse nu-mi dau seama cine ar putea fi. Toate indiciile ar duce spre Dorina (inclusiv manuta stanga), dar nu cred ca e ea. Ma mai gandesc si va spun.
myrk- 6
Ahhhhh, si eu am o geaca la fel!sa fiu eu?! Pitu de unde ai luat poza?
dorina_s- 5
Dorina are alte forme si nu ma refer la sani de data asta.
atat de simplu- 6
Eu as zice Simpla. Nu ma intrebati de ce. E primul gand care mi-a trecut prin cap.
myrk- 6
Eu as zice pitulicea. Clar. Cred ca azi se intampla ceva pe forum de citim toti aiurea: eu citisem "eu n-as zice Simpla" si ma intrebam cum de e Mircea atat de convins.
atat de simplu- 6
Exact. Ne-am ajutat reciproc sa fim indecisi.
atat de simplu- 6
Oscilez intre Itina si Simpla.Instinctul imi sopteste ca e Simpla, daca o fi adevarat sau nu, vom vedea
dorina_s- 5
Asa, dadeam cu aspiratorul si ma gandeam la poza. Merg pe primul impuls si spun Itina, dar hotarat. Clar e atitudinea ei jucausa. Si nu stiu cum sa spun, dar Itina are o anumita rotunjime a formelor, nu pot explica acum, ca nu mi-am terminat curatenia. Deci, Itina e si nu ma mai razgandesc.
atat de simplu- 6
Eu astept sa explici, totusi. Sunt curioasa.
Îmi mențin părerea că e Pitu deși acum parcă-parcă m-aș gândi și la Simpla.
Îmi mențin părerea că e Pitu deși acum parcă-parcă m-aș gândi și la Simpla.
itina- 6
Merg sa-mi termin curatenia, ca iar ma razgandesc. . Mai ales ca m-am uitat iar la poza.
atat de simplu- 6
Pagina 48 din 56 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 52 ... 56
Pagina 48 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum