A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 10 din 56
Pagina 10 din 56 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 33 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
Scurt pe 2 , e PITU !....are o poza pe la o pagina ....ar fi culmea sa ma insel !
pagina 8 , topic "'foto cu noi "'...
pagina 8 , topic "'foto cu noi "'...
dcbal- 3
Si daca te inseli, ce esti dispus sa faci? O buna bucata de timp am tot crezut ca glumesti, acum chiar nu mai stiu ce sa cred.
atat de simplu- 6
posibil !... incerc si eu ....e ca-ntru-n roman ( film ) politist,....am sa trec sa anlizez pozele ....ma uit la picioare, la trup , la umeri , inaltime , latime ...fata nu se vede ...(greutatea ?... n-o pot aprecia )...
...in domeniul meu de activitate , in cateva secunde , am citit 19 fetze ...
...in domeniul meu de activitate , in cateva secunde , am citit 19 fetze ...
dcbal- 3
...sa zicem ca as fi de acord cu afirmatia ta , multumesc !...poate experienta de viata ma duce cu gandul la analize , dar gresesc de ma doare capul ,"'atat de complicat"'
dcbal- 3
Iar se lauda dcbal si foloseste atribute care nu-l caracterizeaza?
dcbal... esti cat se poate de aproape. Mai sapa, ca poate dai de aur sau macar de un strop de intelepciune.
dcbal... esti cat se poate de aproape. Mai sapa, ca poate dai de aur sau macar de un strop de intelepciune.
pitulicea- 6
Daca nu-i doro cine este? Acum chiar m-ai facut curioasa trebuie sa fac o lista cu cele care intre mai des pe forum si apoi sa trag concluzii
eledas- 4
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 9:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Stiam eu. Cred ca-i Doro la 40 si ceva de ani. Era inca in Romania.
atat de simplu- 6
ai ghicit partial Simply, si m-am simtit tare magulita. poza este facuta acum 2-3 ani, intr-o vizita rapida si neplanificata in Bucuresti. Am inca apartamentul meu acolo, in care se afla aproape absolut toate lucrurile mele de dinainte cu 6 ani. Am fost insa nevoita pe nepusa masa sa merg intr-un restaurant si trebuia sa imi pun o fusta, si cum nu aveam asa ceva in geanta de voiaj, am apelat la vechile mele lucruri. Asa se face ca m-am ales cu o poza ''cu picioare'', de cand sunt aici nu am mai facut asa ceva.
Insa 40 ani? wow...iti sunt recunoscatoare!!
Insa 40 ani? wow...iti sunt recunoscatoare!!
Vizitator- Vizitator
macar atata Simply...avantajul de-a cantari mai mult decat trebuie
Vizitator- Vizitator
Pagina 10 din 56 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 33 ... 56
Pagina 10 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum