A cui e fotografia?
+31
raichu
Florin Popa
lion
SoulOfOcean
Mihaela Bambina
Obi-Wan Kenobi
Wolff
liviaionita
mario368
shu
Ravian
Vica
Elena_A
dorina_s
costin
sharp00714
eledas
shadow
Pingu
dcbal
habibi77
myrk
itina
mielusica
tegeusa
RALUCA
freda white
atat de simplu
Violoncella
Queensland
pitulicea
35 participanți
Pagina 9 din 56
Pagina 9 din 56 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 32 ... 56
A cui e fotografia?
Rezumarea primului mesaj :
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
In acest joculet participantii se pot intrece in a dezlega enigme
Jocul e simplu: se va posta o fotografie, in care, nu se va vedea fata celui din foto.
Ceilalti, vor trebui sa ghiceasca a cui e fotografia.
Fotografiile, mi le veti trimite mie in pm (mesaj privat), ca la orice concurs, iar eu le voi posta. Daca nu stiti "masca" fata, nu e nici o problema. Rezolv eu asta
Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi
pitulicea- 6
Re: A cui e fotografia?
sunt multe masini in aceeasi culoare, dar si marca ...nu i se vede nr de inregistrare ...?... nu am indicii ...sa fi e tot ITINA ? ...nu !...picioarele fara blugi , numai cu fustita ...ma incurca si prin faptul ca nu le stiu fizionomia (trupul ) fetelor de pe site....voi va cunoasteti , exprimati-va parerea ....sper sa vad expresia ""masca jos!"'....
dcbal- 3
Daca citeai prezentare topicului, stiai si unde trebuie sa cauti "indiciile"pitulicea a scris:Nu pot participa cu postari decat acei membri care au fotografii postate la "Foto cu noi"
Mergi la "Foto cu noi" si-i vezi pe toti cei care ar putea participa la joc.
pitulicea- 6
Ai dreptate ..( vroiam sa intru acolo )....sunt grabit , n-am timp , merg la niste cursuri ....la noapte !
dcbal- 3
Dcbal, ai spus ca pe Itina n-ai nimerit-o, ca ai "studiat" poza...dar, daca tu nici nu ai intrat inca la fotografiile membrilor, de unde ai dedus cum arata picioarele Itinei?Ca n-a avut la avatar poze in care sa se vada asta... Si daca tie ti se pare ca picioarele din poza asta sunt aceleasi cu cele din poza trecuta, ce sa mai spun?Stai bine cu spiritul de observatie.
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Of, of, of !..."'atat de simplu "" , dulce esti ....acum citesc ... ...mi-a luat apararea PITU ?!?!???...nu-mi vine sa cred ...eu nu dau nimic , nici verde ,nici rosu (primesc!!!).....Ma simt super !...naiba stie ce picioare aveti voi ...o sa "'aflu "" eu !!!!
dcbal- 3
Ei, asa e o vorba, in sensul ca vrei sa ne convingi ca nu esti tu.
Vizitator- Vizitator
Pagina 9 din 56 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 32 ... 56
Pagina 9 din 56
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum