COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 9 din 37
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Foarte, foarte frumoasa
Sunt case particulare, nu? Si v-au lasat sa intrati, sa vedeti interiorul?
Mi-as da ani din viata pentru o casuta de-asta. Da' nimeni n-are nevoie de anii mei
Sunt case particulare, nu? Si v-au lasat sa intrati, sa vedeti interiorul?
Mi-as da ani din viata pentru o casuta de-asta. Da' nimeni n-are nevoie de anii mei
pitulicea- 6
nu numai ca ne-a lasat sa intram...vazuse ca am oprit masina si faceam poze, iar domnul, un tip care arata exact ca in imaginatia mea cand citeam despre un gentleman, ne-a invitat la ceai si ne-a servit si niste prajiturele uscate delicioase. Imi tremura si mana pe ceasca, asa era de amabil ...si singur ne-a vorbit de sotia care ii ''plecase'' relativ recent, era trist si incantat de oaspeti...si culmea...stia exact unde este Romania . Si inca ceva...nici nu vroia sa auda de incalzire electrica, isi cumpara lemnele gata taiate, ii venau ambalate in niste paleti cam de 1 m. cub, bucati egale de parca le masurase cineva, si le stivuia frumos, si isi facea caldura traditional. Foarte relaxant acolo!
Vizitator- Vizitator
Eu mi-l imaginez ca pe Pierce Brosnan in "Ocolul Pamantului in 80 de zile" !
itina- 6
Itina, nici chiar asa . Domnul Brobson (ne-a zis ca-s numai 5 persoane cu numele asta in Anglia) nu arata nici pe departe ca frumuselul ala. Avea parul alb prins intr-o codita mica, si o barbuta tunsa ingrijit tot alba, insa mergea putin adus de spate si ii tremurau putin mainile. Era f. curat la el dar si f. dezordonat, ziare, carti, sticle, haine peste tot, chiar si pe podea.
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: STRADA
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Amuzant. La concursul strada, eu am castigat cu o ulita si aceea plina de zapada
Daca bine-mi amintesc, am mai castigat in urma cu ceva vreme un concurs, tot cu o poza din setul acesta de poze. Sunt facute intr-un satuc din Muntii Apuseni. Am mers cu niste prieteni bucuresteni sa le aratam muntii nostri Ne-am intors impresionati din excursie ...si ei si noi. Nu mai vazusem demult atata zapada. In centrul Clujului e greu sa vezi zapada multa si imposibil sa vezi zapada alba. Era atata zapada in jur si un aer pur, cum numai in sanul muntilor poti respira...
Amuzant. La concursul strada, eu am castigat cu o ulita si aceea plina de zapada
Daca bine-mi amintesc, am mai castigat in urma cu ceva vreme un concurs, tot cu o poza din setul acesta de poze. Sunt facute intr-un satuc din Muntii Apuseni. Am mers cu niste prieteni bucuresteni sa le aratam muntii nostri Ne-am intors impresionati din excursie ...si ei si noi. Nu mai vazusem demult atata zapada. In centrul Clujului e greu sa vezi zapada multa si imposibil sa vezi zapada alba. Era atata zapada in jur si un aer pur, cum numai in sanul muntilor poti respira...
pitulicea- 6
Foarte reusita fotografia, te face sa-ti doresti sa te dai cu sania. Pitu.
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: MUNTELE
Uitasem sa-mi pun poza la coltisor
Muntele meu sunt de fapt stancile din Cheile Turzii. Facusem intr-o zi de 2 ianuarie, dupa o chefuiala lunga de Revelion, o iesire in natura, cu prietenii nostri din Bucuresti, sa le aratam imprejurimile. Iarna, frig, noi cu burtile pline... ne-am incumetat totusi sa traversam jumatate din chei. Nu mai fusesem pana atunci iarna Era frumos sa vezi natura incremenita de frig... doar paraiasul ce strabate "muntele" clipocea plin de veselie
Uitasem sa-mi pun poza la coltisor
Muntele meu sunt de fapt stancile din Cheile Turzii. Facusem intr-o zi de 2 ianuarie, dupa o chefuiala lunga de Revelion, o iesire in natura, cu prietenii nostri din Bucuresti, sa le aratam imprejurimile. Iarna, frig, noi cu burtile pline... ne-am incumetat totusi sa traversam jumatate din chei. Nu mai fusesem pana atunci iarna Era frumos sa vezi natura incremenita de frig... doar paraiasul ce strabate "muntele" clipocea plin de veselie
pitulicea- 6
Tu le-ai pus mancarea aia acolo? Unde le-ai pus-o?
E fain ca vin aproape si le poti poza. Foarte faina poza si pasarica
E fain ca vin aproape si le poti poza. Foarte faina poza si pasarica
pitulicea- 6
Sunt suporturi pentru mancare in orice magazin specializat in de toate pentru animale, sau altele gen Obi, Praktiker , Real, etc..., au si raion pentru animalute, cu jucarii specifice (pentru caini si pisici de pilda), cu vase de mancare sau asemnea gaselnite pentru pasarele, cu saltele pentru caini si pisici facute pana si sub forma de sofa, scumpe in draci, pentru cei dusi cu capul, iti sta mintea in loc ce poti gasi acolo, inclusiv casute pentru pasarele
Poza este facuta acum vreo 3 ani, cand inca mai aveam aparatul meu bun care imi permitea si reglaje mai de finete, nu era chiar asa aproape pasarica
Poza este facuta acum vreo 3 ani, cand inca mai aveam aparatul meu bun care imi permitea si reglaje mai de finete, nu era chiar asa aproape pasarica
Vizitator- Vizitator
In nici un caz, sunt sperioase, le puneam seminte in gradina, doar ca nu mai am decat brazi acum, nu stiu de ce dar acolo nu le place
Vizitator- Vizitator
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Pagina 9 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum