COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 10 din 37
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Tema concursului: VERDE
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa castig cu tufa mea de ardei iuti
Vara asta o apucase pe sora-mea nebunia ardeilor. Aveam in curte vreo 50 de ghivece cu ardeiuti dintr-astia mici si iuti de-ti ia gura foc. Cum ma tot intindeam la plaja langa ei, mi-am zis sa le fac niste poze si sa-i pastrez in amintire pentru cand nu vor mai fi Acum nu mai sunt in ghivece, afara... sunt in borcane, in beci, murati
Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa castig cu tufa mea de ardei iuti
Vara asta o apucase pe sora-mea nebunia ardeilor. Aveam in curte vreo 50 de ghivece cu ardeiuti dintr-astia mici si iuti de-ti ia gura foc. Cum ma tot intindeam la plaja langa ei, mi-am zis sa le fac niste poze si sa-i pastrez in amintire pentru cand nu vor mai fi Acum nu mai sunt in ghivece, afara... sunt in borcane, in beci, murati
pitulicea- 6
Tema concursului: DESERTUL PREFERAT
Aici avem un bucata de dracusor care savura din inghetata.
Locul fiind la tara in timp ce eram la cules de visine, o zis sa nu se oboseasca verisorul ei cel mare cu munca si sa-l ia la plimbarica.
Acuma sincer nu merita o inghetata pentru asa ceva? ... desi culesul visinelor era mai usor, dar nu la fel de placut
Aici avem un bucata de dracusor care savura din inghetata.
Locul fiind la tara in timp ce eram la cules de visine, o zis sa nu se oboseasca verisorul ei cel mare cu munca si sa-l ia la plimbarica.
Acuma sincer nu merita o inghetata pentru asa ceva? ... desi culesul visinelor era mai usor, dar nu la fel de placut
Pingu- 5
Frumoasa poza. Nici nu avea cum sa fie altfel, cu "un dracusor" asa frumos in prim-plan
Da' a cui e mana care tine inghetata? Daca-i a ta....cum ai facut poza?
Si de ce ati manjiat asa bietul copil?
Da' a cui e mana care tine inghetata? Daca-i a ta....cum ai facut poza?
Si de ce ati manjiat asa bietul copil?
pitulicea- 6
Tema concursului: IARNA
O fotografie de iarna "adevarata" O iarna surprinsa in Poiana Brasov, intr-una din vacantele noastre cu "gasca vesela" din urma cu vreo 5-6 ani. Poza este facuta din teleferic, prin geamul cabinei.
Partia de schii vazuta de la mare inaltime
O fotografie de iarna "adevarata" O iarna surprinsa in Poiana Brasov, intr-una din vacantele noastre cu "gasca vesela" din urma cu vreo 5-6 ani. Poza este facuta din teleferic, prin geamul cabinei.
Partia de schii vazuta de la mare inaltime
pitulicea- 6
Tema concursului: ORASUL IN PRAG DE CRACIUN
Asa arata o parte din centrul orasului Cluj-Napoca.
Nu aveam de gand sa pozez orasul in strai de sarbatoare, pentu ca aparatul meu nu reactioneaza prea bine la intuneric. Dar, iata ca am facut! Nu-s omul care sa spuna NU unei provocari Nu conteaza ca nu-s de mare calitate pozele mele, daca e o hora, trebuie sa ma prind sa joc
Asa arata o parte din centrul orasului Cluj-Napoca.
Nu aveam de gand sa pozez orasul in strai de sarbatoare, pentu ca aparatul meu nu reactioneaza prea bine la intuneric. Dar, iata ca am facut! Nu-s omul care sa spuna NU unei provocari Nu conteaza ca nu-s de mare calitate pozele mele, daca e o hora, trebuie sa ma prind sa joc
pitulicea- 6
Tema concursului : ORNAMENTE DE CRACIUN
Ei bine, aceasta ''craciunita'' este opera fiicei mele, Giulia, si este un origami destul de migalos, care ne-a luat ceva timp (vorbesc la plural, pentru ca spre final, fiica mea ne-a cerut ajutorul, mie si lui Florin ). Dar rezultatul a meritat, zic eu, pentru ca, atarnata de lustra, a fost ''piesa de rezistenta'' .
Despre ''nasterea'' ei, nu prea multe... Modelul si l-a luat de pe Youtube si a fost o provocare, pentru ca si-a dat seama imediat cum se face, doar ca n-a crezut ca ii vor trebui 2 ore Asa ca mana noastra de ajutor a fost salvatoare .
Ei bine, aceasta ''craciunita'' este opera fiicei mele, Giulia, si este un origami destul de migalos, care ne-a luat ceva timp (vorbesc la plural, pentru ca spre final, fiica mea ne-a cerut ajutorul, mie si lui Florin ). Dar rezultatul a meritat, zic eu, pentru ca, atarnata de lustra, a fost ''piesa de rezistenta'' .
Despre ''nasterea'' ei, nu prea multe... Modelul si l-a luat de pe Youtube si a fost o provocare, pentru ca si-a dat seama imediat cum se face, doar ca n-a crezut ca ii vor trebui 2 ore Asa ca mana noastra de ajutor a fost salvatoare .
Queensland- 6
Foarte frumos rezultatul, munca in echipa se dovedeste mereu de bun augur, dar felicitarile le merita Giulia !
Vizitator- Vizitator
a meritata atata munca Queeny, rezultatul este foarte, foarte frumos. Felicitari!
Vizitator- Vizitator
, Aella, Doro ! Fiica-mea e cea mai fericita acum, ca am castigat
Queensland- 6
Tema concursului: ZAPADA
Mi-am amintit ca trebuia sa "asez" poza aici, in coltisorul celor premiate
Dupa cum spuneam, poate nu-i chiar cinstit ca am castigat, avand in vedere ca nu eu am apasat pe "tragaci". E una din putinele mele poze in care apar si eu. De obicei sunt fotograful si foarte rar fotomodelul
Poza e facuta la Baisoara, statiune montana din apropierea Clujului. Era o iarna frumoasa... eram mai tanara, eram mai fericita...eram cu iubitul meu si cu prietenii nostri. Cainele e al lor: Bela.
A trecut si tineretea, s-au topit si zapezile...
Mi-am amintit ca trebuia sa "asez" poza aici, in coltisorul celor premiate
Dupa cum spuneam, poate nu-i chiar cinstit ca am castigat, avand in vedere ca nu eu am apasat pe "tragaci". E una din putinele mele poze in care apar si eu. De obicei sunt fotograful si foarte rar fotomodelul
Poza e facuta la Baisoara, statiune montana din apropierea Clujului. Era o iarna frumoasa... eram mai tanara, eram mai fericita...eram cu iubitul meu si cu prietenii nostri. Cainele e al lor: Bela.
A trecut si tineretea, s-au topit si zapezile...
pitulicea- 6
Foarte frumoasa si iti apartine. Bela o superba. Mi-as lua si eu un husky, dar au avut niste prieteni la tara si vara cand era foarte cald il tineau in casa cu aerul la 18 grade, nu suporta prea bine caldurile toride.
Vizitator- Vizitator
Pagina 10 din 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Pagina 10 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum