COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 8 din 37
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Cu poveste sau fara, poza a iesit grozav. Strugurii aceia parca ar fi din sticla. Daca te chinuiai sa faci o poza "mai altfel", sigur nu-ti iesea.
Forte frumoasa. Felicitari
Forte frumoasa. Felicitari
pitulicea- 6
Aici pot s-o votez si eu, e incredibil cum au iesit strugurii in poza...
Queensland- 6
doro, coltisorul asta este pentru concursul "Fotograful saptamanii"
pitulicea- 6
Nu. Noi am castigat concursul de flori "Fotograful saptamanii" e Ralu.
Hai camut poza la topicul tau
Hai camut poza la topicul tau
pitulicea- 6
Tema concursului APA!!!
Tema concursului: APA
Apa din imagine este Raul Salzach traverseaza Salzburgul.De fapt Raul nu se vede in toata plenitudinea lui ci doar un punct de confluenta. Poza am facut-o la o plimbare cu prietena mea + Bobi in urma cu vreo doua saptamani. Ce sa mai spun, chiar era concursul APA, eu eram pe malul apei, asa ca am facut click cu telefonul si atat.
Multumesc tuturor pentru voturi!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Apa din imagine este Raul Salzach traverseaza Salzburgul.De fapt Raul nu se vede in toata plenitudinea lui ci doar un punct de confluenta. Poza am facut-o la o plimbare cu prietena mea + Bobi in urma cu vreo doua saptamani. Ce sa mai spun, chiar era concursul APA, eu eram pe malul apei, asa ca am facut click cu telefonul si atat.
Multumesc tuturor pentru voturi!
eledas- 4
Foarte frumoasa imaginea si culorile.
Ce telefon bun ai Adica ce poze bune face. Mai bune decat aparatul meu foto.
Traverseaza Salzburgul. Pare destul de "salbatica" zona... n-as fi zis ca e in oras, ci in afara lui.
Ce telefon bun ai Adica ce poze bune face. Mai bune decat aparatul meu foto.
Traverseaza Salzburgul. Pare destul de "salbatica" zona... n-as fi zis ca e in oras, ci in afara lui.
pitulicea- 6
Woo Woo! toate pozele mele sunt facute cu camera telefonuluisi asta de ani buni se intampla asa, gasesc inutil sa port aparatul foto dupa mine (nici nu mai stiu prin ce sertar zace) telefonul il am meru cu mine. Sau poate trebuie sa spun celularul Am niste imagini facute in bucovina ...mama mama! in urma cu 6 ani cu un nokia.
Pitu nu se compara pozele facute de tine cu camera, ale tale sunt super reusite in special cele facute de aproape, cu camera telefonului nu reusesc niciodata asa rezolutie!
Pitu nu se compara pozele facute de tine cu camera, ale tale sunt super reusite in special cele facute de aproape, cu camera telefonului nu reusesc niciodata asa rezolutie!
eledas- 4
Poate de aproape ies ceva mai bine ale mele, dar la peisaje nu se compara cu ale voastre
pitulicea- 6
Ce drac de telefon ai? Sau celular?
Da, am deslusit misterul.
Asa cum e pe forum, poza arata bine. Ma gandeam ca e facuta cel putin cu un Nikon D7100.
Cand am marit-o, mi-am dat seama ca, intr-avevar, e facuta cu un telefon, fie el si scump.
Da, am deslusit misterul.
Asa cum e pe forum, poza arata bine. Ma gandeam ca e facuta cel putin cu un Nikon D7100.
Cand am marit-o, mi-am dat seama ca, intr-avevar, e facuta cu un telefon, fie el si scump.
Woo Woo- 3
Nu conteaza cu ce e facuta. Conteaza ca e frumoasa si a fost cea mai votata la concurs
pitulicea- 6
Este un Sony XPERIA SP intr-adevar camera are 8 mg pixeli dar cam degeaba pozele de la distanta si afara sunt reusite dar cele de interior sunt naspa. Poate dupa actualizarea din decembrie va fi mai bun!
eledas- 4
poza este facuta in Anglia, in Lincolnshire. Asemenea casute sunt foarte cautate, si foarte scumpe mai ales din cauza acoperisului deosebit de frumos, facut din stuf, manopera fiind ingrozitor de scumpa, iar stuful nu creste chiar oriunde. Din cate mi s-a spus, se cumpara cate o casa din asta pe bani nu prea multi, si apoi se investeste o avere ca sa o faca sa arate asa ''taraneasca'', si pe cat posibil cat mai ECO. Oricum sunt oaze de liniste, parca esti intr-o lume mai buna si mai curata (nu numai la propriu), acolo simti ca natura iti este prieten, iar tu, pentru ca iti iubesti prietenii, ai grija sa nu pateasca nimic. Interiorul este de asemenea rustic, dar foarte placut, din pacate nu am indraznit sa cer voie sa fac poza.
Vizitator- Vizitator
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Pagina 8 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum