Ce tip de femeie te atrage?
+14
ghost_ss
criss
pana
Mandarax
OkazionalSmoker
ionnelu
shadow
soryn
RALUCA
tegeusa
seaman65
puricelu
Pingu
pitulicea
18 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ce tip de femeie te atrage?
Rezumarea primului mesaj :
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 24 Sept - 14:37, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce tip de femeie te atrage?
Aicea e topicul cu preferinte feminine...deci sunt off-topic, dar tot o sa spun ca pe mine nu ma atrag deloc ...da' deloc....barbatii care nu stiu scrie si care fac o gramada de greseli din graba. Daca in scris se grabesc, la fel se vor grabi si-n relatie
pitulicea- 6
Bonde si reci sa fie, da' sa scoata gemete si icnete, nu clinchete
Blonda si rece = bomba sexy
Blonda si rece = bomba sexy
pitulicea- 6
Sportiva ! sa jonglez orice pozitie ))))))) Depinde si de caracter !
Casyano- 1
Scuze,acesta este raspunsul meu...
Sincer?Mi se pare un mod simplist de a privi lucrurile.Nu cred ca poate fi "incadrata" intr-o categorie anume.Iar inainte de orice este vorba despre o alegere,,,este drept ca si alegerea poate fi gresita,intr-un fel gandesti la 20 in alt fel gandesti la 40.De fapt nici nu stiu cat este alegerea gresita si cat este vorba de neputintele sau slabiciunile noastre..Doar ca la un moment dat stii.Probabil ca intervine si factorul experienta.Si cred ca daca as fi putut privi cu ochii de acum,atunci si alegerea care la un moment dat ar fi putut fi interpretata ca gresita ar fi parut altfel.Cum spuneam,acum stiu,,,stiu ca este speciala si atat,,,fara sa fie nevoie s-o "incadrez" intr-o categorie anume
Sincer?Mi se pare un mod simplist de a privi lucrurile.Nu cred ca poate fi "incadrata" intr-o categorie anume.Iar inainte de orice este vorba despre o alegere,,,este drept ca si alegerea poate fi gresita,intr-un fel gandesti la 20 in alt fel gandesti la 40.De fapt nici nu stiu cat este alegerea gresita si cat este vorba de neputintele sau slabiciunile noastre..Doar ca la un moment dat stii.Probabil ca intervine si factorul experienta.Si cred ca daca as fi putut privi cu ochii de acum,atunci si alegerea care la un moment dat ar fi putut fi interpretata ca gresita ar fi parut altfel.Cum spuneam,acum stiu,,,stiu ca este speciala si atat,,,fara sa fie nevoie s-o "incadrez" intr-o categorie anume
daniell- 1
Da' in sondaj ai bifat?
Au si sondajele rolul lor. Sunt o analiza cantitativa a situatiei. Comentariile pe care le faceti sunt una calitativa
Aici comentam alegerea facuta in sondaj, nu dezbatem titlul sondajului.
Au si sondajele rolul lor. Sunt o analiza cantitativa a situatiei. Comentariile pe care le faceti sunt una calitativa
Aici comentam alegerea facuta in sondaj, nu dezbatem titlul sondajului.
pitulicea- 6
Nu,nu am bifat pt. ca nu ma atrage o femeie in functie de cricteriile de mai sus.Era sa spun niciodata ..Probabil daca ma intrebai la 20/20 si ceva as fi dat un raspuns in spirit de turma ceva gen casnica...dar si devreme acasa,musai
daniell- 1
Casnica? Nu multi au ales casnica Totusi, o vor o gospodina desavarsita, printre altele... multe altele
pitulicea- 6
Am vrut sa bifez toate sau macar doua. De ce la alte topice se poate, dar aici nu? Sau va votam partial... cate putin din toate. Sa avem.
Parca ar lipsi o optiune din sondaj. Sa fie cuminte. Si cu minte. Cu minte, frumoasa si devreme [size=32]acasa. Atat. [/size]
Parca ar lipsi o optiune din sondaj. Sa fie cuminte. Si cu minte. Cu minte, frumoasa si devreme [size=32]acasa. Atat. [/size]
myrk- 6
Si celelalte pot fi cuminti Cate prostii poti sa faci in timp de invarti in cratita?
pitulicea- 6
Multe. La cratita nu invarti continuu. Iar cratita se afla in bucatarie.
myrk- 6
eu daca asi fii barbat, asi alege femeia intelectuala
nimic nu e mai sexy ca si inteligenta
nimic nu e mai sexy ca si inteligenta
Faun- 2
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum