Ce tip de femeie te atrage?
+14
ghost_ss
criss
pana
Mandarax
OkazionalSmoker
ionnelu
shadow
soryn
RALUCA
tegeusa
seaman65
puricelu
Pingu
pitulicea
18 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ce tip de femeie te atrage?
Rezumarea primului mesaj :
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 24 Sept - 14:37, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce tip de femeie te atrage?
In teorie, asa e cum zic si cum au bifat baietii... In practica, alegerea lor e alta
pitulicea- 6
Femeia intelectuala stie sa fie sexy si stie sa fie si femeie de afaceri. Ce nu ma atrage, este femeia simpla, de la tara, care nu poate sa iasa din granitele prejudiciilor si traditiilor.
Mandarax- 4
votat intelectuala(m-am si insurat cu o intelectuala nu doar ma gandeam ca ma atrage cum a zis pitu )
pana- 2
director management la un photobank in rusia,si a facut si 2 facultati,si ea e prima femeie pe care o cunosc sa fi citit mai multe carti ca mine
pana- 2
afacerista e cea mai buna pentru mine, sau macar directoare ceva in management, administrare.
criss- 2
materialist? daca spuneam bomba sexy, poate...dar asa, ma intereseaza ce e inauntru o afacerista stie sa treaca peste multe aspecte si nu se pierde in detalii si nimicuri...
criss- 2
Trece peste multe, asa cum trece tancul peste stratul cu flori
pitulicea- 6
neeeee
eu unu sint nitel mai modest ma multumesc si cu casnica masaju-l thailandez poate orice femeie sa il invete din mers pitulice-o daca as stii cine esti eu m-as multumi cu tine
ghost_ss- 1
ghost... eu sunt "bomba sexy" si dupa cum vezi, nimeni nu vrea o astfel de femeie Nu te mai gandi la mine
pitulicea- 6
Nu stie cine esti dar este convins ca s-ar multumi cu tineghost_ss a scris: pitulice-o daca as stii cine esti eu m-as multumi cu tine
RALUCA- 6
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum