Ce tip de femeie te atrage?
+14
ghost_ss
criss
pana
Mandarax
OkazionalSmoker
ionnelu
shadow
soryn
RALUCA
tegeusa
seaman65
puricelu
Pingu
pitulicea
18 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ce tip de femeie te atrage?
Rezumarea primului mesaj :
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Hai sa vedem ce gusturi au barbatii in materie de femei!
Care e genul de femeie cel mai dorit de barbati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rezultatele acestea sunt importante pentru femei. In functie de "cererea de pe piata", ar trebui sa-si adapteze si ele "oferta"
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 24 Sept - 14:37, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce tip de femeie te atrage?
Saracele bombe sexy Mi-e mila de ele.....Nimeni nu le vrea
pitulicea- 6
pai, daca explodeaza? cine-si ia langa el o bomba? poate doar de aia ca virinel
tegeusa- 6
O femeie de afaceri,
dar sa aiba succes in afaceri.Daca ai bani poti sa faci in asa fel incat sa-ti permiti sa fii si casnica daca vrei, sa fii si sportiva, obligatoriu ca sa te mentii in forma, iar o femeie de afaceri implicit este intr-o oarecare masura si intelectuala.Doar bomba sexy nu are cum sa fie, numai daca are norocul si a inzestrat-o natura, insa daca mi-as dori o bomba sexy cred c-as putea sa am.
dar sa aiba succes in afaceri.Daca ai bani poti sa faci in asa fel incat sa-ti permiti sa fii si casnica daca vrei, sa fii si sportiva, obligatoriu ca sa te mentii in forma, iar o femeie de afaceri implicit este intr-o oarecare masura si intelectuala.Doar bomba sexy nu are cum sa fie, numai daca are norocul si a inzestrat-o natura, insa daca mi-as dori o bomba sexy cred c-as putea sa am.
soryn- 4
Este o vorba din popor , nu atat de aleasa ca exprimare : ''femeia ideala este doamna in societate , gospodina in casa si curva la pat ''... evident este un slogan conceput de un neuron masculin , dar spune multe despre conceptiile si dorintele noastre .
Bomba sexi si frumusetea efemera , casnica si sa nu stie schimba o vorba , intelectuala concentrata doar pe cariera , sportiva in viatza cat si in cuplu , afacerista judecand lumea dupa numarul de zerouri ale contului din banca ...
Nu pot sa ma opresc asupra unui singur model fiindca nici eu nu sunt croit dupa un anume tipar ...stiu doar ce-mi doresc de la o femeie : sa putem vorbi despre absolut orice invatzand unul de la altul , sa ne amuzam din nimic si sa uitam repede supararile , sa-i pot spune privind-o in ochi ''te iubesc'' cand se sting acordurile unui dans dar si desculti fiind la malul marii sau prin iarba in umbra padurii , sa radem in hohote chiar daca am ars mancarea si bani de alta nu mai avem , sa nu ajungem sa ne indoim vreodata unul de altul ......
Sa dau totusi un vot : intelectuala ...
Bomba sexi si frumusetea efemera , casnica si sa nu stie schimba o vorba , intelectuala concentrata doar pe cariera , sportiva in viatza cat si in cuplu , afacerista judecand lumea dupa numarul de zerouri ale contului din banca ...
Nu pot sa ma opresc asupra unui singur model fiindca nici eu nu sunt croit dupa un anume tipar ...stiu doar ce-mi doresc de la o femeie : sa putem vorbi despre absolut orice invatzand unul de la altul , sa ne amuzam din nimic si sa uitam repede supararile , sa-i pot spune privind-o in ochi ''te iubesc'' cand se sting acordurile unui dans dar si desculti fiind la malul marii sau prin iarba in umbra padurii , sa radem in hohote chiar daca am ars mancarea si bani de alta nu mai avem , sa nu ajungem sa ne indoim vreodata unul de altul ......
Sa dau totusi un vot : intelectuala ...
shadow- 6
Frumos, mai shadow...da' asta poti sa faci cu oricare din femeile alea din sondaj O femeie poate sa fie romantica si casnica sau intelectuala si romantica in acelasi timp
pitulicea- 6
nu stiam cum functioneaza votul,,,,,,,,,,, graba,,,,, bat-o vina,,,,,,,
ionnelu- 1
Intelectuala, vrau sa am cu cine schimba o vorba la pensie .
OkazionalSmoker- 1
Vorba lunga, saracia omului
Voi va luati o femeie ca sa stati de vorba? Credeam ca o vreti pentru bucatarie si sex
De ce nu vorbiti cu prietenii vostri, barbatii? Nu-s la fel de inteligenti ca femeile?
Voi va luati o femeie ca sa stati de vorba? Credeam ca o vreti pentru bucatarie si sex
De ce nu vorbiti cu prietenii vostri, barbatii? Nu-s la fel de inteligenti ca femeile?
pitulicea- 6
Oare de ce femeile sunt inselate? Pentru ca toti barbatii cauta intelectuale
RALUCA- 6
Bine zici, Raluco. Vor intelectuale si apoi le inseala cu bombele sexy
pitulicea- 6
De fapt, aici era vorba de genul de femeie care ii atrage, nu cu care aleg sa se insoare De atras, pe toti ii atrag bombele sexy, chiar daca nu recunosc toti
Dupa o intelectuala nu intoarce nici unul capul pe strada
Dupa o intelectuala nu intoarce nici unul capul pe strada
pitulicea- 6
Dar daca te uiti cam toti au spus Intelectuala.
Intelectuala nu are o pancarda pe care sa scrie "Sunt intelectuala si disponibila. Apelati cu incredere "
Intelectuala nu are o pancarda pe care sa scrie "Sunt intelectuala si disponibila. Apelati cu incredere "
RALUCA- 6
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum