CORECTITUDINE
+18
eledas
myrk
shadow
itina
seaman65
Queensland
freda white
JeSsYkA
abica25
moonstone
atat de simplu
Mr Nobody
daffy_
kitty
habibi77
Radu
pitulicea
fl3252
22 participanți
Pagina 11 din 11
Pagina 11 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
CORECTITUDINE
Rezumarea primului mesaj :
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
fl3252- 1
Re: CORECTITUDINE
myrk si simpla...nu zice nimeni ca n-ati fi persoane. Sunteti....acolo la voi
In ce am vrut eu sa transmit nu sunteti altceva decat indivizi. O individualitate - una singura. Eu exprimam ceva cantitativ, nu calitativ (de-asta si folosisem ghilimelele). Nu stiu de ce e asa de greu de inteles detaliul asta. Nu stiu nici de ce ma mai explic.
In ce am vrut eu sa transmit nu sunteti altceva decat indivizi. O individualitate - una singura. Eu exprimam ceva cantitativ, nu calitativ (de-asta si folosisem ghilimelele). Nu stiu de ce e asa de greu de inteles detaliul asta. Nu stiu nici de ce ma mai explic.
pitulicea- 6
atat de simplu a scris:Si sa-ti aperi apropiatii nu inseamna ca esti influentat?
Ba da, indirect prin relatia de prietenie.
Pingu- 5
Nu era nevoie de explicatii. Eu oricum vorbesc (scriu) cu sapte intelesuri. Mea culpa.
myrk- 6
Da! Eu ma pot luda cu acest lucru! Dar nu uit ca, sunt si eu om, cu greseli si cu pacate , ceea ce duce la mici "accidente" (mai ales cand judeci sau barfesti ) , sau faci un rau neintentionat rezultand sa nu fi cinstit si corect! In concluzie, daca esti cinstit si corect cu tine insuti, esti si cu ceilalti din jurul tau ( o parere de`a mea, sincera si la obiect)
Emilut- 2
Asta cu corectitudinea e universal valabila si cum ziceam si in topicul de Politica, daca noi toti ne-am face treaba bine, poate lucrurile ar merge altfel in tara asta, poate ca am avea chiar altfel de conducatori. Ce ziceti?
Incepand de la a traversa corect, pe culoarea verde a semaforului, de la a sta corect la rand la nu stiu ce coada sau de la a fi politicos pentru ca asa e normal.
Incepand de la a traversa corect, pe culoarea verde a semaforului, de la a sta corect la rand la nu stiu ce coada sau de la a fi politicos pentru ca asa e normal.
itina- 6
Pagina 11 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum