CORECTITUDINE
+18
eledas
myrk
shadow
itina
seaman65
Queensland
freda white
JeSsYkA
abica25
moonstone
atat de simplu
Mr Nobody
daffy_
kitty
habibi77
Radu
pitulicea
fl3252
22 participanți
Pagina 9 din 11
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
CORECTITUDINE
Rezumarea primului mesaj :
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
fl3252- 1
Re: CORECTITUDINE
Da, si? Cine are pretentia sa spuna asta (ca ar sti totul)? Omul, ca fiinta rationala, poate emite rationamente (si despre corectitudine), desigur, nu la modul absolut. De aia exista legi, judecatori, legi morale, preoti etc si nu in ultimul rand, prieteni!
myrk- 6
Eu ziceam ca unii dintre noi (cei care am comentat aici), prea raportam totul la noi insine. Cum poti fi corect si cum poti fi bun in cazul asta?
Gata. Tac. Ca oricum sunt neinteleasa
Gata. Tac. Ca oricum sunt neinteleasa
pitulicea- 6
Pai ce, noi suntem indivizi? Eu nu faceam referire la cei care au comentat. Se pare ca vorbesc si eu la pereti!
myrk- 6
INDIVÍD, -Ă, indivizi, -de, s. m. și f. 1. Persoană privită ca unitate distinctă față de alte persoane;
myrk, iti place sau nu, asta esti
myrk, iti place sau nu, asta esti
pitulicea- 6
Einstein a spus ca ''Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani''...eu as adauga ca tot imbogatim colectia de prejudecati de-a lungul vietii, dar o imbogatim si pe cealalta, colectia de defecte
Vizitator- Vizitator
Pentru tine, Pitu, sunt un individ! Tu, pentru mine, esti o persoana! Indiferent cum ma considera unii si altii, tot o persoana raman! (Daca tot ai tradus cu dex-ul, trebuia sa o faci complet! ).
myrk- 6
De ce sa o fac complet, daca acesta era sensul pe care il folosisem in context?
N-ai inteles ce-am vrut sa transmit, dar nici nu conteaza
Asa, Pingule....bravo
N-ai inteles ce-am vrut sa transmit, dar nici nu conteaza
Asa, Pingule....bravo
pitulicea- 6
Individule, nu poti fi si persoana si individ? Glumesc, Myrk, sa nu dai prea tare.
Vorbim despre corectitudine. Adica sa nu-i faci cuiva ce nu ti-ar place tie, desi, corect 100% e ca si cum ai cauta perfectiunea, pentru ca suntem oameni si uneori suntem mai degraba subiectivi decat obiectivi.
Vorbim despre corectitudine. Adica sa nu-i faci cuiva ce nu ti-ar place tie, desi, corect 100% e ca si cum ai cauta perfectiunea, pentru ca suntem oameni si uneori suntem mai degraba subiectivi decat obiectivi.
Vizitator- Vizitator
Sa fim cinstiti ,in general nu exista corectitudine asta e situatia reala a societatii romanesti.Eu cred ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu corecta dar omul e supus greselii cred ca 98% am reusit.
FII TU INSUTI- 1
Daca din cati am comentat aici, cu exceptia lui Pingu, toti ne simtim corecti, de ce nu exista corectitudine "in general" in societatea romaneasca? Statistic vorbind....exista
Eu zic ca sunt foarte multi oameni corecti (nu 100%, pentru ca suntem de acord cu totii ca n-ai cum sa fii corect 100%, dar corecti), numai ca pe ei nu-i mediatizeaza nimeni E corect oare ce se intampla? Sa punem in lumina toate scursurile si sa ajungem sa credeam ca "acestia suntem noi"?
Eu zic ca sunt foarte multi oameni corecti (nu 100%, pentru ca suntem de acord cu totii ca n-ai cum sa fii corect 100%, dar corecti), numai ca pe ei nu-i mediatizeaza nimeni E corect oare ce se intampla? Sa punem in lumina toate scursurile si sa ajungem sa credeam ca "acestia suntem noi"?
pitulicea- 6
Unde am scris aici ca eu as fi corect? N-am zis ca as fi o persoana corecta! N-am inteles, si nici tu dealtfel, si nici nu-mi mai bat capul...
myrk- 6
Si nici pe-al nostru, Myrk. Suntem corecti din punctul nostru de vedere, poate unii oameni ne percep corecti, altii nu, nu putem multumi pe toata lumea asa cum nici ceilalti nu ne multumesc pe noi. In legatura cu scursurile, atat timp cat asta prinde la majoritatea publicului si audienta e maxima, nu mai conteaza ce e corect sau nu. Noi suntem corecti ca alegem sa nu mai privim la televizor in loc sa luam atitudine? Ne gandim ca tot noi am parea ridicoli daca am face-o.
Myrk, esti un individ corect, cred.
Myrk, esti un individ corect, cred.
Vizitator- Vizitator
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Pagina 9 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum