CORECTITUDINE
+18
eledas
myrk
shadow
itina
seaman65
Queensland
freda white
JeSsYkA
abica25
moonstone
atat de simplu
Mr Nobody
daffy_
kitty
habibi77
Radu
pitulicea
fl3252
22 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
CORECTITUDINE
Rezumarea primului mesaj :
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
Ar putea cineva sa se laude cu faptul ca este cinstit si corect in adevaratul sens al cuvantului?
fl3252- 1
Re: CORECTITUDINE
Pai, nu-i vorba de corectitudine aici?Eu ma refeream la un mod de exprimare care mie mi se parea corect.
atat de simplu- 6
Io cunosc oameni care se lauda ca-s corecti, dar faptele nu arata chestia asta. Felul de a ne evalua pe noi insine este de cele mai multe ori subiectiv si la cele 2 extreme, ori ne supraevaluam, ori ne subestimam.
Eu sunt corect cu cei corecti sau in unele cazuri cu cei foarte dragi chiar daca nu-s foarte corecti ei fata de mine. Pe ei ii pot ierta oricand.
Eu sunt corect cu cei corecti sau in unele cazuri cu cei foarte dragi chiar daca nu-s foarte corecti ei fata de mine. Pe ei ii pot ierta oricand.
Pingu- 5
Pingu, dar modul de analizare al faptelor altora cum e:subiectiv sau obiectiv?
atat de simplu- 6
Subiectiv, desigur! Da, Aella, sunt un ticalos lipsit de scrupule, un individ deplorabil! Cum de m-ai ghicit?
myrk- 6
Toate-s subiective in viata asta. Orice decizie, analiza, concluzie etc, etc. :PDoar doza de subiectivism difera.
Pingu- 5
Si asta nu ne influenteaza modul de a calcula "corectitudinea" altora?Nu e posibil ca rezultatul sa fie unul incorect?
atat de simplu- 6
Si atunci, nu-i posibil sa catalogam un corect ca fiind incorect (sau invers)? Nu ma refer la faptul ca cel care face catalogarea e un incorect "recunoscut".
atat de simplu- 6
Ba da se poate.
Sub doza mea de subiectivism te-am catalogat chiar si pe tine incorect in unele momente. Io recunosc si cand gresesc.
Sub doza mea de subiectivism te-am catalogat chiar si pe tine incorect in unele momente. Io recunosc si cand gresesc.
Pingu- 5
Se poate, dar o doza de subiectivism tot exista.
Precum pictorii isi semneaza operele asa isi "semneaza" si oamenii parerile. Semnatura depinde de doza de subiectivism, ca io o obiectiv 100% nu am vazut inca.
Precum pictorii isi semneaza operele asa isi "semneaza" si oamenii parerile. Semnatura depinde de doza de subiectivism, ca io o obiectiv 100% nu am vazut inca.
Pingu- 5
Pingu, recunosc si eu cand gresesc. Cand imi dau seama.Adica te-ai lasat influentat de altii,Pingu?
atat de simplu- 6
atat de simplu a scris:Pingu, recunosc si eu cand gresesc. Cand imi dau seama.Adica te-ai lasat influentat de altii,Pingu?
Greu ma las influentat, mai mult is unele incapatanari de ale mele si o chestie sa-mi apar apropiatii fara a-mi cere cineva.
Uite Broscotina iti poate confirma ca-s incapatanat si greu de influentat.
Pingu- 5
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Pagina 10 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum