GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc

+42
lion
Florin Popa
raichu
Mihaela Bambina
liviaionita
dorina_s
mario368
sharekhan
Ravian
itina
sharp00714
myrk
East17
mariana m
AlexIulia
Athena
aristeu
pauletz
Sibel16
bicflo
Violoncella
shadow
atat de simplu
RALUCA
mercur
BlackDiamond
Vasile Ascunziseanu
Obi-Wan Kenobi
parwous
habibi77
Amrita
Queensland
seaman65
soryn
Nana_Duval
elis27
mrs nobody
floreac
oli
tegeusa
pitulicea
no.body
46 participanți

Pagina 44 din 54 Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49 ... 54  Urmatorul

In jos

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 Empty Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc

Mesaj  no.body Mar 21 Feb - 9:20

Rezumarea primului mesaj :

Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...

Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:

? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)

Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad Very Happy !
no.body
no.body
4
4

gergelyerzsebet apreciază acest mesaj

Sus In jos

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 Empty Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc

Mesaj  pitulicea Vin 22 Apr - 11:39

Sigur ca ok Nu-s grele.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 Empty Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc

Mesaj  atat de simplu Vin 22 Apr - 11:44

Daca ai pune alti actori, s-ar putea sa fie. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 22 Apr - 11:49

Laughing Laughing Pai in revista din care le rezolv si eu, sunt unele cu personaje necunoscute mie. Cum sa vi le dau voua, cand nu stiu cine-s indivizii, ca sa-i caut pe net? Laughing Unii au mutre de fotbalisti Very Happy Am mai restrans aria de cautare rolling on the floor
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 22 Apr - 11:52

Pai, bine faci. Laughing flower
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 20 Mai - 10:36

PENTRU FRIPTURI
Descoperiti prenumele cantaretului din stang si numele actorului din dreapta, scoateti o litera din fiecare dintre ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un nou cuvant, din sfera titlului.

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 195  Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 261

Solutia:
 _ _ _ _ _ _ + _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _ _
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 20 Mai - 11:24

Macelarie. Very Happy
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 20 Mai - 11:25

Mancatoare de carne ce esti! Very Happy Laughing Sigur ca da ok
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 20 Mai - 11:41

Da, da. Laughing Nu cred sa fi intrat vreodata intr-o macelarie. Mi se pare macabru de-a dreptul. Neutral
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 28 Iun - 12:13

V-ati odihnit destul. La treaba cu voi! Razz

LA MITING

Rebo metagrama (3 + 5 = Cool
Descoperiti doua cuvinte sugerate de imaginile de mai jos, schimbati o litera intr-unul din ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un nou cuvant.

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 114  Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 220

_ _ _ + _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 28 Iun - 14:21

Pancarte. Prea simplu! Razz Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 6 Iul - 11:48

Asa e ok Da-ne tu altele mai grele Razz
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mier 6 Iul - 11:51

Exact. Laughing Asteptam.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 8 Iul - 22:21

Azi am mai invatat ceva: Ce este un rebo eliptic si cum se rezolva. Urmeaza sa trec si la cele anagramate, care mi se par tare grele  Laughing
In caz ca vreti sa aflati si voi.... daca nu cumva stiti deja.

Rebo eliptic
Rebo este acel gen de rebus în care soluţia reiese din citirea ligamentata a unor imagini.
Rebo eliptic este un rebo în care unele cuvinte pierd o literă (reprezentat printr-o cifră între paranteze) înainte de a forma soluţia finală a enigmei rebusistice date. Prin urmare dacă avem (3), vom elimina o literă din acel cuvânt, iar cu cele două litere rezultate ne continuăm rezolvarea enigmei.

Si ca sa intelegeti mai bine explicatiile, va dau si un exercitiu usor de rezolvat Smile

Temă: Edificiu de tip istoric din Sinaia
Cheia: 3 + 3 + (5) + (4) = 8, 5

Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc - Pagina 44 Rebo_e10
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Vin 8 Iul - 22:42

Trebuia sa ne dai intai un exemplu rezolvat! Cine sta sa rezolve rebo-uri care dau cu virgula? Laughing Asta e simplu, Castel Peles. Multumim, e bine sa fie din ce in ce mai complicate, sa nu mai carcoteasca nimeni! Razz
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 8 Iul - 22:51

Ai uitat niste litere pe acolo. N-ai facut bine calculul Razz In loc de 8, 5 tu ai ajuns la 6, 5 Razz
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 44 din 54 Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49 ... 54  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum