Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
+42
lion
Florin Popa
raichu
Mihaela Bambina
liviaionita
dorina_s
mario368
sharekhan
Ravian
itina
sharp00714
myrk
East17
mariana m
AlexIulia
Athena
aristeu
pauletz
Sibel16
bicflo
Violoncella
shadow
atat de simplu
RALUCA
mercur
BlackDiamond
Vasile Ascunziseanu
Obi-Wan Kenobi
parwous
habibi77
Amrita
Queensland
seaman65
soryn
Nana_Duval
elis27
mrs nobody
floreac
oli
tegeusa
pitulicea
no.body
46 participanți
Pagina 43 din 54
Pagina 43 din 54 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 54
Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
Pentru ca imi plac foarte mult jocurile de inteligenta, testele de inteligenta, etc., m-am gandit sa infiintez acest topic. Sunt sigur ca nu ma veti lasa singur aici...
Se dau urmatoarele cifre si grupuri de cifre:
? 953 13(18)5(16)(21)93 93987
(18)(15)939(16) (14)(21)(18)(20)(14)9 59(18)1(12)1(16)
Aflati codul si dati-mi raspunsul codat.
Ia sa va vad !
no.body- 4
gergelyerzsebet apreciază acest mesaj
Re: Jocuri de inteligenta, teste de inteligenta, etc
Ba da Da' eu intai zic si apoi gandesc
pitulicea- 6
In 5.
Daca intr-o incapere intunecata ai o lampa si o lumanare, ce aprinzi prima data?
Daca intr-o incapere intunecata ai o lampa si o lumanare, ce aprinzi prima data?
atat de simplu- 6
Da.
Un lac se acopera cu nuferi in felul urmator: in fiecare noua zi de doua ori mai mult fata de ziua precedenta. In cat timp va fi acoperit pe jumatate daca el va fi complet acoperit in a 50-a zi?
Un lac se acopera cu nuferi in felul urmator: in fiecare noua zi de doua ori mai mult fata de ziua precedenta. In cat timp va fi acoperit pe jumatate daca el va fi complet acoperit in a 50-a zi?
atat de simplu- 6
F. simplu, in a 49a zi va fi jumatate acoperit de nuferi.
Vizitator- Vizitator
Da, dar altii se apuca de calcule.
Ina una usurica, dar va fi ceva mai greu data viitoare.
Un tren electric se deplaseaza cu viteza de 80 km/h in directia nord-vest. In ce directie o ia fumul?
Ina una usurica, dar va fi ceva mai greu data viitoare.
Un tren electric se deplaseaza cu viteza de 80 km/h in directia nord-vest. In ce directie o ia fumul?
atat de simplu- 6
N-a confirmat simpla, dar Mihaela a dat raspunsul bun
Pana confirma simpla, va mai dau eu o mica problema spre dezlegare Eu tocmai am dezlegat-o, deci e usoara
In doi
Rebo metagrama (3 + 3 = 6)
Descoperiti prenumele celor doi actori romani din imaginile de mai jos, schimbati o litera in unul dintre ele, apoi cititi-le in continuare, pentru a forma un nou cuvant din sfera titlului.
_ _ _ + _ _ _ = _ _ _ _ _ _
Pana confirma simpla, va mai dau eu o mica problema spre dezlegare Eu tocmai am dezlegat-o, deci e usoara
In doi
Rebo metagrama (3 + 3 = 6)
Descoperiti prenumele celor doi actori romani din imaginile de mai jos, schimbati o litera in unul dintre ele, apoi cititi-le in continuare, pentru a forma un nou cuvant din sfera titlului.
_ _ _ + _ _ _ = _ _ _ _ _ _
pitulicea- 6
A, era buna solutia. La cea propusa de Pitu mi- a luat ceva pana sa inteleg ce trebuie sa fac. As spune ca-i tandem .
atat de simplu- 6
Asta era solutia buna DAN (Condurache) + DEM (Radulescu) ... schimbam D cu T, ca sa se potriveasca cu tema "In doi" = TANDEM
pitulicea- 6
Inca o problema....tema: CROMATICA
Descoperiti doua cuvinte sugerate de imaginea de mai jos, schimbati cate o litera in fiecare dintre ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un nou cuvant din sfera titlului.
Solutia: _ _ _ + _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _
(Liniutele colorate cu rosu sunt literele care trebuiesc inlocuite)
Descoperiti doua cuvinte sugerate de imaginea de mai jos, schimbati cate o litera in fiecare dintre ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un nou cuvant din sfera titlului.
Solutia: _ _ _ + _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _
(Liniutele colorate cu rosu sunt literele care trebuiesc inlocuite)
pitulicea- 6
MUZICALA
Descoperiti prenumele actorului american din stanga si pe cel al actritei romane din dreapta, scoateti o litera din unul din ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un cuvant, din sfera titlului.
Solutia: _ _ _ + _ _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _
Descoperiti prenumele actorului american din stanga si pe cel al actritei romane din dreapta, scoateti o litera din unul din ele, apoi cititi-le in continuare pentru a forma un cuvant, din sfera titlului.
Solutia: _ _ _ + _ _ _ _ _ _ = _ _ _ _ _ _ _ _
pitulicea- 6
Pagina 43 din 54 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 54
Pagina 43 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum