La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 6 din 63
Pagina 6 din 63 • 1 ... 5, 6, 7 ... 34 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Nu ma refeream ca femeia trebuie sa lucreze cot la cot cu barbatul, sau ca locul femeii este doar in bucatarie ci ca nu-mi plac oamenii puturosi
Radu- 5
habibi77 a scris:Radule
Multumesc habi , dar am si eu baiurile mele asa ca nu merit Respekt-ul ala
Ultima editare efectuata de catre Radu in Mar 30 Mar - 21:23, editata de 1 ori
Radu- 5
Bravo Radule.... si eu la fel
Am crescut la tara, n-am fost o mironosita si-o fandosita si nu suport ifosele de vedeta.
In viata trebuie sa stii si sa poti sa te descurci.
Am crescut la tara, n-am fost o mironosita si-o fandosita si nu suport ifosele de vedeta.
In viata trebuie sa stii si sa poti sa te descurci.
pitulicea- 6
Radule, sunt de acord cu tine, nici eu nu suport ifosele de genul asta....eu am trait la oras in timpul scolii si in vacante la tara, dar am invatat sa muncesc la camp de mica, de la arat la semanat, pana la cules....Nu mi-e straina munca si nu mi-e rusine cu asta.
habibi77- 6
Nici nu are de ce. Este un motiv de mandrie
ai dreptate snow, ne-am abatut mult de la subiect
ai dreptate snow, ne-am abatut mult de la subiect
Radu- 5
Pai ca sa ai ce pune in oalele alea despre care discutam, tre sa muncesti
Nu ne-am indepartat foarte mult
Nu ne-am indepartat foarte mult
pitulicea- 6
Azi am trebaluit cate ceva pe la bucatarie, ceea ce nu s-a mai intamplat demult si am de gand sa mai continui.
Am facut niste gratare din piept de pui pentru iubi.
Acum, ma pregatesc sa gatesc urzici Mi-a adus tata de pe la tara. Frumoase, grase, sanatoase
Nu stiu cati din voi gatesc sau mananca asa ceva, dar mie mi se par foarte bune. Gatite la fel ca spanacul, mi se par chiar mai bune decat acesta. Cu oua ochiuri langa, fireste
Am facut niste gratare din piept de pui pentru iubi.
Acum, ma pregatesc sa gatesc urzici Mi-a adus tata de pe la tara. Frumoase, grase, sanatoase
Nu stiu cati din voi gatesc sau mananca asa ceva, dar mie mi se par foarte bune. Gatite la fel ca spanacul, mi se par chiar mai bune decat acesta. Cu oua ochiuri langa, fireste
pitulicea- 6
Urzici? Cum nu?
O delicatesa pentru mine, preparate cu putin lapte, si cateva oua deasupra, este o mancare pentru care pot lasa si gratarul deoparte.
Interesant este ca si balauru' meu este sensibil la asa ceva. Mai rar am vazut, dar asta clar are ceva defect.
O delicatesa pentru mine, preparate cu putin lapte, si cateva oua deasupra, este o mancare pentru care pot lasa si gratarul deoparte.
Interesant este ca si balauru' meu este sensibil la asa ceva. Mai rar am vazut, dar asta clar are ceva defect.
snow- 6
Mananca Pufu urzici? Hai ca asta-i tare.
La urma urmei, gatite, cu lapte, de ce sa nu manance? Sunt ca orice alta mancare. Nu te simti ierbivor mancandu-le
La urma urmei, gatite, cu lapte, de ce sa nu manance? Sunt ca orice alta mancare. Nu te simti ierbivor mancandu-le
pitulicea- 6
Spanac, urzici, dar in special banane, daca ar fi sa ma pun la mintea lui, ar trebui sa am plantatie de bananieri.
Mai nou si varza, cruda, acra, nu conteaza. Cred ca in ADN-ul lui exista ceva de capra.
Mai nou si varza, cruda, acra, nu conteaza. Cred ca in ADN-ul lui exista ceva de capra.
snow- 6
Pagina 6 din 63 • 1 ... 5, 6, 7 ... 34 ... 63
Pagina 6 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum