Ce mai citeste lumea?
+61
raichu
Indra
shu
dorina_s
cris_is
Aliona
myrk
aproape aievea
itina
simplicity
Ostional
RALUCA
Mistic Angel
VicTiM Of ImAGinaRY
Blossom777
Lorenne
Amrita
floreac
ionutz72
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
JeSsYkA
Adriatica
Queensland
melimelo
Neeo_2005
Nicole
Irinna
Miimii
Nana_Duval
KryssMee
seaman65
shadow
serpico
phenerike
Tizona
Violoncella
dominik
tegeusa
super-man
Eleonore
daffy_
oli
fotohobby
bursuc
zuza_cea_cu_inima_rosie
mrs nobody
Mr Nobody
harakiri
sarmanul_dionis
atat de simplu
mari
kkarin_a
lynn
prafsipulbere
Radu
snow
kitty
habibi77
pitulicea
65 participanți
Pagina 19 din 35
Pagina 19 din 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
Ce mai citeste lumea?
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 7 Mar - 19:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce mai citeste lumea?
Morometii nu am reusit niciodata sa o citesc... mai bine citesc Sandra Brown...
tegeusa- 6
Eu am adoptat un mod ciudat (pentru majoritatea) de a citi. Poate l-am mai explicat pe-aici.
Mi-am inventariat biblioteca si am luat pe rand - la citit sau recitit - toate cartile din biblioteca, pe autori, in ordine alfabetica. Acum abia sunt la B... Bromfield
De ce fac asta? Pentru ca mereu am ales doar carti a caror titlu m-a incitat, sau carti ale autorilor pe care stiam ca-i plac. Am carti pe care an de an le-am lasat deoparte... pentru altadata si data aceea o amanam mereu Daca nu ma organizam intr-un fel, multe carti cumparate, nu ar mai fi fost citite niciodata. Asa...citesc tot!
Am dat astfel peste carti de autori necunoscuti, a caror titluri nu-mi spuneau nimic, dar care au fost o reala surpriza si placere.
Mi-am inventariat biblioteca si am luat pe rand - la citit sau recitit - toate cartile din biblioteca, pe autori, in ordine alfabetica. Acum abia sunt la B... Bromfield
De ce fac asta? Pentru ca mereu am ales doar carti a caror titlu m-a incitat, sau carti ale autorilor pe care stiam ca-i plac. Am carti pe care an de an le-am lasat deoparte... pentru altadata si data aceea o amanam mereu Daca nu ma organizam intr-un fel, multe carti cumparate, nu ar mai fi fost citite niciodata. Asa...citesc tot!
Am dat astfel peste carti de autori necunoscuti, a caror titluri nu-mi spuneau nimic, dar care au fost o reala surpriza si placere.
pitulicea- 6
Eu inca sunt la faza in care astept cartea sa ma atraga. Astfel...ca sunt intr-un anticariat, librarie sau biblioteca, ma uit la ele pana... simt ca AM GASIT-OOOOO. Despre cartile din biblioteca mea personala (multe sute) ...mai am vreo 10 - 15 si pot spune ca le-am citit pe toate. Cu toate ca sunt genul care cheltuie multi bani pe carti.
no.body- 4
eee, cine cunoaste fioru' artistic pe care-l simti cand citesti etichetele sticlelor pe la 4-5 dimineata?
tegeusa- 6
La fel mi s-a intamplat si mie cred ca singura lectura obligatorie din liceu pe care am citit-o este ''Zodia cancerului'' si asta pentru ca nu ne-a impus sa o citim ci ne-a recomandat profesorul .no.body a scris: M-am ferit in liceu sa citesc acea lectura obligatorie.....Aveam repulsie fata de ele, fiind obligatorii....
Incapatanati ,frate ,mai eram
elis27- 4
elis27....De Sadoveanu m-am ferit....brrr.... Nu de mult insa mi-a recomdat cineva sa citesc Creanga de aur.
no.body- 4
Sincer ,de asta nu am auzit dar oricum aia este singura carte de Sadoveanu citita de mine asa ca .....mai am de studiat
elis27- 4
Mormantul lui Zeus-Barbara Cleverly
Am primit un thriller istoric dar dupa primele 50 de pagini imi pare un roman de dragoste
Am primit un thriller istoric dar dupa primele 50 de pagini imi pare un roman de dragoste
elis27- 4
Sambata am terminat de citit Quo Vadis. Ma impresionat, marcat...nici nu stiu cum sa-i spun felului in care a fost descris masacrul crestinilor pe vremea lui Nero.
Vineri am fost la biblioteca si mi-am luat...ca se uita si bibliotecara cam suspect la mine...4 carti de John Grisham. M-am tot ferit de acest autor pana acum o luna cand am citit Juriul, o carte inteligenta. Acum...timp de 4 carti...voi fi in lumea avocatilor .
Vineri am fost la biblioteca si mi-am luat...ca se uita si bibliotecara cam suspect la mine...4 carti de John Grisham. M-am tot ferit de acest autor pana acum o luna cand am citit Juriul, o carte inteligenta. Acum...timp de 4 carti...voi fi in lumea avocatilor .
no.body- 4
Asa cum scriam in mesajul anterior...m-am apucat de Grisham. Prima din cele 4 a fost NEVINOVATUL, o carte de nonfictiune, in care actiunea a fost prezentata asa cum sunt prezentate cazurile de crime pe canalul ID. Nu m-a atras cine stie ce aceasta carte...sute de nume de personaje, modul de povestire a fost ciudat. Ma impresionat insa drama celor din carte care au fost inchisi si condamnati la moarte pe nedrept si ...eliberati in ultimul moment. Mi-a placut ca in carte sunt si pozele acelor oameni care au avut de suferit precum si cele ale celor care au facut sa sufere. O CARTE DE CITIT O SINGURA DATA IN VIATA.
Aseara m-am apucat de APELUL, am citit vreo 4 capitole si ...imi place. Revin aici dupa ce o termin.
Aseara m-am apucat de APELUL, am citit vreo 4 capitole si ...imi place. Revin aici dupa ce o termin.
no.body- 4
eu citesc pe Kipling...poezia Daca...interesanta... ...merita...incercati
ionutz72- 4
proza fantastica a lui Ray Bradbury, tot la capitolul ,,recitire". Scrie fantastic omul asta, efectiv nu mai puteti lasa cartea din mana....volumul pe care il am acum langa mine e aparut in colectia ,,Cotidianul" (am urmarit multa vreme cartile care apareau miercurea) si se numeste ,,Omul ilustrat".
fata_cu_sosete_de_diamant- 2
Si eu cumparam cartile de la Cotidianul. Le am pe majoritatea.
Pacat ca n-au mai scos si altele.
Pacat ca n-au mai scos si altele.
pitulicea- 6
Re : Groapa
Si eu am facut acelasi lucru cu Groapa, dar acum cateva luni. Am recitit-o pentru ca prima data, o recunosc, nu am prea înțeles-o, asta fiind cu ceva vreme în urma. A doua oara a fost ceva deosebit. Vedeam cu ochi mintii toata mahalaua, cu forfota ei, începând de la oameni și terminând cu animalele care, sub succesiunea rapida a anotimpurilor încercau sa supraviețuiască, indiferent la ce nivel se situau pe scara sociala. O lecție dura de viata și totodată un crampei de istorie interbelica. Plus denumirile tipic romanești ale ,,localurilor" vremii : MENU LA BORTOASA, restaurant şi grădină, cîntă ZAVAIDOC şi orchestraANTREURI:Ridichi, brînză Telemea, roşii la gheată, caşcaval, şvifer, peşte, omar, stridie, Morun. ICRE.Ţuică, secărică, drojdie.SALATĂ LA GREC Nu consumaţi scobitorile la ciorbă!Dacă nu-i bună salata, ascultă-l peZAVAIDOC ! CIORBE:Supă grasă cu mujdei. Asta îmi amintește de o fosta crâșmă celebra de prin anii 70-80... ,,La cățeaua leșinata" Romanica noastră cu bune, cu rele....
floreac- 1
Frumos comentariul tau.
Mi-a placut mult "Groapa". Si eu am citit-o de doua ori... si la fel ca tine, a doua oara am inteles-o mult mai bine si am savurat-o pe de-a-ntregul.
Mi-a placut mult "Groapa". Si eu am citit-o de doua ori... si la fel ca tine, a doua oara am inteles-o mult mai bine si am savurat-o pe de-a-ntregul.
pitulicea- 6
Pagina 19 din 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
Subiecte similare
» CITESTE SI IA AMINTE!
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala