Ce mai citeste lumea?
+61
raichu
Indra
shu
dorina_s
cris_is
Aliona
myrk
aproape aievea
itina
simplicity
Ostional
RALUCA
Mistic Angel
VicTiM Of ImAGinaRY
Blossom777
Lorenne
Amrita
floreac
ionutz72
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
JeSsYkA
Adriatica
Queensland
melimelo
Neeo_2005
Nicole
Irinna
Miimii
Nana_Duval
KryssMee
seaman65
shadow
serpico
phenerike
Tizona
Violoncella
dominik
tegeusa
super-man
Eleonore
daffy_
oli
fotohobby
bursuc
zuza_cea_cu_inima_rosie
mrs nobody
Mr Nobody
harakiri
sarmanul_dionis
atat de simplu
mari
kkarin_a
lynn
prafsipulbere
Radu
snow
kitty
habibi77
pitulicea
65 participanți
Pagina 17 din 35
Pagina 17 din 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Ce mai citeste lumea?
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 7 Mar - 19:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce mai citeste lumea?
Mmm, Jane Eyre mi-a placut si nu prea. Nu as mai citi-o a doua oara.
no.body- 4
Ma bag si io iar! ) Ileana Vulpescu scrie foarte bine. "Arta conversatiei" as citi-o si reciti-o.
Violoncella- 5
si eu
mi-a placut si Ramas bun casei parintesti
iar de Rodica-Ojog Brasoveanu am citit cam tot ce am putut
favorita mea este "sa nu ne uitam la ceas"
eu cred ca femeile pot fi scriitoare foarte sensibile si atente la detalii
mi-a placut si Ramas bun casei parintesti
iar de Rodica-Ojog Brasoveanu am citit cam tot ce am putut
favorita mea este "sa nu ne uitam la ceas"
eu cred ca femeile pot fi scriitoare foarte sensibile si atente la detalii
mrs nobody- 5
Mie mi-a placut foarte mult cum scrie Nina Berberova-Carte fericirii, un roman autobiogrefic scris intr-o maniera aparte, precum si Trestia revoltata.
Sa n-o uit pe Isadora Duncan cu Viata mea, am citit-o in adolescenta si mi-a placut.
Deci , sunt si femei care scriu bine.
Sa n-o uit pe Isadora Duncan cu Viata mea, am citit-o in adolescenta si mi-a placut.
Deci , sunt si femei care scriu bine.
Nana_Duval- 5
Nana_Duval a scris:Deci , sunt si femei care scriu bine.
Nana, esti de acord cu mine ca e chestie de gusturi???
no.body- 4
A citit cineva LA RASARIT DE EDEN de Steinbeck? Ma apropii de sfarsitul cartii si sunt placut impresionat de acest autor pe care l-am descoperit acum doua saptamani cand am citit Fructele maniei.
no.body- 4
"Anna Bolton" de Louis Bromfield
Asa cum o spune si titlul original: "What Became of Anna Bolton?", este povestea unui destin; destinul tinerei si frumoasei Anna Scanlon, o fata din clasa de jos a societatii americane, ajunsa "peste noapte", datorita norocului, frumusetii si ambitiei, Anna Bolton - sotia unuia dintre cei mai bogati oameni ai Americii. O poveste frumoasa de iubire si o carte pe care o citesti "dintr-o rasuflare?".
Buna de citit in tren. De la Cluj pana la Bucuresti ai terminat-o
Asa cum o spune si titlul original: "What Became of Anna Bolton?", este povestea unui destin; destinul tinerei si frumoasei Anna Scanlon, o fata din clasa de jos a societatii americane, ajunsa "peste noapte", datorita norocului, frumusetii si ambitiei, Anna Bolton - sotia unuia dintre cei mai bogati oameni ai Americii. O poveste frumoasa de iubire si o carte pe care o citesti "dintr-o rasuflare?".
Buna de citit in tren. De la Cluj pana la Bucuresti ai terminat-o
pitulicea- 6
Nu camine ca am citit Un veac de singuratate, de mai mult am dormit decat am citit
Nana_Duval- 5
Am reusit sa termin somniferul meu Caliban, partea de final a fost interesanta (dar prea multa gargara lin primele trei sferturi pentru a merita efortul).
Acum am un vraf de carti de-ale lui Desmond Bagley, am citit The Tightrope Men, acum ma bat cu The Snow Tiger, mai am Windfall, Running Blind, Wyatt's Hurricane si The Vivero Letter.
Scrie comercial, de citit in tren, insa uneori am chef sa zac in fotoliu, ascuns de ochii lumii si sa citesc cateva randuri, tolanit cu picioarele pe canapea. E linistitor, dupa alergatura de-o zi si cred eu ca-i mai bine decat sa stau cu ochii-n ecran. Cu siguranta ca pentru odihna nu merge sa citesc Exupery. Asta pentru cazul in care se pregatea cineva sa-mi sara in gat ca-mi pierd vremea cu copilarii.
Acum am un vraf de carti de-ale lui Desmond Bagley, am citit The Tightrope Men, acum ma bat cu The Snow Tiger, mai am Windfall, Running Blind, Wyatt's Hurricane si The Vivero Letter.
Scrie comercial, de citit in tren, insa uneori am chef sa zac in fotoliu, ascuns de ochii lumii si sa citesc cateva randuri, tolanit cu picioarele pe canapea. E linistitor, dupa alergatura de-o zi si cred eu ca-i mai bine decat sa stau cu ochii-n ecran. Cu siguranta ca pentru odihna nu merge sa citesc Exupery. Asta pentru cazul in care se pregatea cineva sa-mi sara in gat ca-mi pierd vremea cu copilarii.
seaman65- 6
Daca nu sunt incidente pe vas , este timp de citit intre porturi ...eu din pacate doar privesc cartile , n-am mai deschis una de vreo luna ...
shadow- 6
M-am apucat aseara de Numele Trandafirului. La inceput m-a plictisit apoi...incet, incet m-a cuprins.
no.body- 4
O carte buna. Te prinde si nu te mai lasa din mana....nici ea pe tine, nici tu pe ea
pitulicea- 6
Pagina 17 din 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Subiecte similare
» CITESTE SI IA AMINTE!
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala