Ce mai citeste lumea?
+61
raichu
Indra
shu
dorina_s
cris_is
Aliona
myrk
aproape aievea
itina
simplicity
Ostional
RALUCA
Mistic Angel
VicTiM Of ImAGinaRY
Blossom777
Lorenne
Amrita
floreac
ionutz72
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
JeSsYkA
Adriatica
Queensland
melimelo
Neeo_2005
Nicole
Irinna
Miimii
Nana_Duval
KryssMee
seaman65
shadow
serpico
phenerike
Tizona
Violoncella
dominik
tegeusa
super-man
Eleonore
daffy_
oli
fotohobby
bursuc
zuza_cea_cu_inima_rosie
mrs nobody
Mr Nobody
harakiri
sarmanul_dionis
atat de simplu
mari
kkarin_a
lynn
prafsipulbere
Radu
snow
kitty
habibi77
pitulicea
65 participanți
Pagina 14 din 35
Pagina 14 din 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
Ce mai citeste lumea?
Rezumarea primului mesaj :
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 7 Mar - 19:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce mai citeste lumea?
Irinna a scris:Pasarea Spin de Colleen McCullough
Nu-mi vine sa cred ca nu am citit-o pana acum
mai bine mai tarziu decat niciodata
Eu am citit-o in urma cu vreo 10 ani , matematic vorbind era mai tarziu ca tine
Incerc sa termin ''Castelul din nori s-a sfaramat '' a lui Stieg Larson , am inceput-o de multisor ..
shadow- 6
eu de el am citit Barbati care urasc femeile si de 2 ori am uitat sa cobor din metrou la statia care trebuia:)) ador scriitorii nordici.
acum citesc Colin Forbes - Operatiunea Shockwave. are o serie de carti de spionj foarte bune
acum citesc Colin Forbes - Operatiunea Shockwave. are o serie de carti de spionj foarte bune
Nicole- 3
Prima carte din trilogie mi s-a parut si mie cea mai buna ... dar si ''Fata care s-a jucat cu focul'' este aproape la fel de captivanta ...din ultima mai am jumatate , dar nu cred intr-un final prea fericit
shadow- 6
din pacate doar Barbati care urasc femeile am cumparat .poate o sa reusesc sa le gasesc si pe celelalte
Nicole- 3
Colin Forbes are foarte multe buune, insa daca citesti vreo trei, deja stii ce gasesti intr-a patra.
L-am desoperit pe vremea lu' Ceasca, cand nu prea se gaseau carti, alaturi de Clavell si Hassel, carti netraduse si obtinute de pe la prieteni. Cred ca inca mai am vechituri bune in engleza prin biblioteca.
L-am desoperit pe vremea lu' Ceasca, cand nu prea se gaseau carti, alaturi de Clavell si Hassel, carti netraduse si obtinute de pe la prieteni. Cred ca inca mai am vechituri bune in engleza prin biblioteca.
seaman65- 6
Super ! A propos de "bucurie" , pot sa-ti recomand "Bucuria vietii" de Irving Stone (viata lui Van Gogh).Radu a scris:Am inceput aseara "Bucuria de a trai" de Emile Zola. Se anunta o carte interesanta
dominik- 2
Hi, Hi!! Pe vremea aia , ca un exercitiu "latin"....citeam Rocambole in franceza.seaman65 a scris:Colin Forbes are foarte multe buune, insa daca citesti vreo trei, deja stii ce gasesti intr-a patra.
dominik- 2
Revin: si Augustin Buzura se citea cu "spaga" pe vremurile mantionate de "seaman".
dominik- 2
"Romanul de familie" al lui Ion Brad.
Literatura romaneasca.....rurala (preferata mea). O carte in doua volume. Primul volum mult mai bun decat al doilea.
Incepe cu viata unei familii de tarani, in preajma colectivizarii. Greutatile prin care trece aceasta si inversunarea cu care incearca sa-si pastreze pamantul obtinut cu atata truda si sacrificii. Firul epic se rasfrange in mai multe planuri, urmarind franturi din viata fiecarui membru al familiei in momente importante din viata acestora. Al doilea volum este mult prea impregnat de spiritul si constiinta partidului comunist si a membrilor acestuia, care-i sunt devotati trup si suflet. Tarani, care altadata traiau cu si pentru familie, incep sa traiasca cu si pentru "ceapeu" (CAP - Cooperativa Agricola de Productie - pentru necunoscatori )
O carte care ar fi putut sa fie buna, daca ar fi fost concentrata in mai putine pagini si mai putine idei.
Nu intru mai mult in detalii, sa nu stric surpriza celor care doresc s-o citeasca
Literatura romaneasca.....rurala (preferata mea). O carte in doua volume. Primul volum mult mai bun decat al doilea.
Incepe cu viata unei familii de tarani, in preajma colectivizarii. Greutatile prin care trece aceasta si inversunarea cu care incearca sa-si pastreze pamantul obtinut cu atata truda si sacrificii. Firul epic se rasfrange in mai multe planuri, urmarind franturi din viata fiecarui membru al familiei in momente importante din viata acestora. Al doilea volum este mult prea impregnat de spiritul si constiinta partidului comunist si a membrilor acestuia, care-i sunt devotati trup si suflet. Tarani, care altadata traiau cu si pentru familie, incep sa traiasca cu si pentru "ceapeu" (CAP - Cooperativa Agricola de Productie - pentru necunoscatori )
O carte care ar fi putut sa fie buna, daca ar fi fost concentrata in mai putine pagini si mai putine idei.
Nu intru mai mult in detalii, sa nu stric surpriza celor care doresc s-o citeasca
pitulicea- 6
Pagina 14 din 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
Subiecte similare
» CITESTE SI IA AMINTE!
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala