Ce nu-mi place
+22
itina
kam3l3on
Radu
RALUCA
Queensland
Blossom777
Obi-Wan Kenobi
Adriatica
elis27
habibi77
freda white
Ludmilika
moonstone
Nana_Duval
mrs nobody
oli
pitulicea
parwous
Melodia
serpico
atat de simplu
Violoncella
26 participanți
Pagina 6 din 15
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Ce nu-mi place
Rezumarea primului mesaj :
Ce poti face azi , nu lasa pe maine! Nu prea urmez acest indemn, insa azi o sa o fac:)
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Ce poti face azi , nu lasa pe maine! Nu prea urmez acest indemn, insa azi o sa o fac:)
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Ce nu-mi place
Blossom, citeste cu atentie cerintele jocului
Nu-mi place ca e cu capul in nori
Trebuia sa scrii ce nu-ti place la Pitu...Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Nu-mi place ca e cu capul in nori
Queensland- 6
Raluca, simti bine, dar am si motive...
Nu-mi place ca pare destul de neincrezatoare in iubire (sau cel putin asa simt eu )
Nu-mi place ca pare destul de neincrezatoare in iubire (sau cel putin asa simt eu )
Queensland- 6
Nu-mi place ca a uitat sa mai schimbe avatarul. Singurul lucru care imi place la avatarele ei e ca le schimba des de obicei.
Violoncella- 5
(le-as schimba, dar nu ma mai lasa site-ul... mi le reia pe cele vechi )
Nu-mi place ca nu vine cu noi la petrecerea de revelion
Nu-mi place ca nu vine cu noi la petrecerea de revelion
pitulicea- 6
(N-am zis ca nu vin. )
Nu-mi place ca nu recunoaste ca ii plac oamenii.
Nu-mi place ca nu recunoaste ca ii plac oamenii.
Violoncella- 5
Hahaha. Asta pentru că aşa şi e.
Nu mi place când spune că nu vrea să mai aibă de a face cu iubirea.
Nu mi place când spune că nu vrea să mai aibă de a face cu iubirea.
Violoncella- 5
Pai am tot timpul de-a face cu iubirea. Eu zic ca nu vreau sa mai iubesc... Nu-i acelasi lucru
Nu-mi place ca-i place Brenciu
Nu-mi place ca-i place Brenciu
pitulicea- 6
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Pagina 6 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|