SAPTAMANA MUZICALA
3 participanți
Pagina 1 din 1
SAPTAMANA MUZICALA
M-am gandit la o noua provocare si anume: Saptamana muzicala.
In fiecare saptamana vom avea o tema. Tema din aceasta saptamana este: CEA MAI FRUMOASA MELODIE DE DRAGOSTE
Toti cei care trec pe aici vor posta una sau maxim doua melodii pe care le considera ei cele mai frumoase.
Sa-i dam bataie si sa vedem ce iese
In fiecare saptamana vom avea o tema. Tema din aceasta saptamana este: CEA MAI FRUMOASA MELODIE DE DRAGOSTE
Toti cei care trec pe aici vor posta una sau maxim doua melodii pe care le considera ei cele mai frumoase.
Sa-i dam bataie si sa vedem ce iese
pitulicea- 6
Re: SAPTAMANA MUZICALA
Pentru mine, una din cele mai frumoase melodii de dragoste e aceasta:
Imi place la nebunie Iar versurile... sunt dupa sufletul meu de Rac... Exact asa m-as comporta si eu, exact acele minciuni le-as spune si eu
Imi place la nebunie Iar versurile... sunt dupa sufletul meu de Rac... Exact asa m-as comporta si eu, exact acele minciuni le-as spune si eu
pitulicea- 6
Wow, într-adevăr copleșitor!! Mă bucur că am ascultat așa un cântec!!
Gândul meu s-a dus întâi spre acest cântec!
Gândul meu s-a dus întâi spre acest cântec!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Daaa. Superba si melodia propusa de tine Si sexy
Sa vedem ce mai propun si altii. Sunt curioasa mai ales de alegerile barbatilor. Bine, myrk cam stim ce asculta, dar sunt curioasa de Florin....daca o sa raspunda si el la provocare
Sa vedem ce mai propun si altii. Sunt curioasa mai ales de alegerile barbatilor. Bine, myrk cam stim ce asculta, dar sunt curioasa de Florin....daca o sa raspunda si el la provocare
pitulicea- 6
GEORGE200
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Foarte faina melodia pe care ne-ai propus-o Faina, mai ales daca ai avut sau ai o iubita care se numeste Mihaela
pitulicea- 6
Vad ca topicul acesta nu a prins. Doar trei melodii frumoase de dragoste au fost postate Pacat.
pitulicea- 6
Schimbăm tematica! Niște melodii de iarnă ar prinde bine acuma! De la dragoste m-am gândit că putem trece la ceva cu banii și dușmanii. Dar m-am răzgândit!
zaraza26- 5
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum