Descrie-te prin...
+37
Annmarie
Indra
raichu
stiletto
anca7
costin
myrk
Vica
itina
BlackDiamond
Blossom777
RALUCA
Pingu
soryn
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
Adriatica
habibi77
ztrop
sharp00714
Queensland
Lolita
atat de simplu
tegeusa
shadow
freda white
mrs nobody
GANDACEL
Ludmilika
Nana_Duval
oli
parwous
Melodia
Radu
serpico
pitulicea
Violoncella
41 participanți
Pagina 12 din 16
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Descrie-te prin...
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare forumist ii propune urmatorului sa se descrie printr-un obiect, animal, stare, articol electronic , orice. Acesta trebuie sa raspunda, sa dezvolte, sa explice de ce si sa propuna alta descriere.
Ex: Primul forumist: Descrie-te printr-un moment al zilei.
Al doilea forumist: Seara. Imi place mult sa privesc apusul.
Descrie-te printr-un automobil.
And so on...
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Fiecare forumist ii propune urmatorului sa se descrie printr-un obiect, animal, stare, articol electronic , orice. Acesta trebuie sa raspunda, sa dezvolte, sa explice de ce si sa propuna alta descriere.
Ex: Primul forumist: Descrie-te printr-un moment al zilei.
Al doilea forumist: Seara. Imi place mult sa privesc apusul.
Descrie-te printr-un automobil.
And so on...
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Descrie-te prin...
Nici macar...Queen Nu, tege....era emisiune pentru copii
Ai pus o intrebare la care nimeni n-are raspuns
Ai pus o intrebare la care nimeni n-are raspuns
pitulicea- 6
Ok, mea culpa, folks, ma descriu tot eu prin acest talk-show... Deja l-am mentionat, e cel patronat de Oprah, pentru ca mi s-a spus de multe ori ca am veleitati de ''mama ranitilor'', stiu sa ascult problemele altora si sa dau sfaturi pertinente sau mai putin , depinde mult de circumstante.
Descrie-te printr-un desen animat E mai bine asa, Pitu?
Descrie-te printr-un desen animat E mai bine asa, Pitu?
Queensland- 6
Da. Ciocanitoarea Woody. Sunt mica si enervanta ca ea Da' chiar si asa, reusesc sa ma fac iubita cand vreau
Descrie-te printr-o bautura racoritoare.
Descrie-te printr-o bautura racoritoare.
pitulicea- 6
Cred ca as fi ceva de gen Pepsi. Periculoasa si declansatoare de dependenta. ) Plus ca , oricat ai bea, tot sete iti e!
Descrie-te printr-o cauza in care crezi.
Descrie-te printr-o cauza in care crezi.
Violoncella- 5
Cauza??? M-am incapatanat de mai bine de un an sa cred ca voi indupleca pe vreun elan de aici sa-mi ofere o slujba. Stiu sa ma fac indispensabila, prostia e ca nimeni nu-mi da o cat de mica sansa... Dar continui, chiar daca simt, cu fiecare zi, ca e o lupta pierduta.
Descrie-te printr-un film de actiune.
Descrie-te printr-un film de actiune.
Queensland- 6
Film de actiune? Cam greu, pentru ca nu ma uit la filme de actiune. Daca m-as descrie, as face-o printr-un gen de film de actiune, adica cel western, preferatul meu. Ma atrage "Vestul salbatic", cu toate ca acum nu mai e la fel de salbatic, m-au atras intotdeauna pieile rosii, cowboy-i pistolarii... E lumea in care (cred ca) mi-ar fi placut sa traiesc, chiar daca era cam periculoasa.
Descrie-te printr-un anotimp.
Descrie-te printr-un anotimp.
pitulicea- 6
Cred ca eram primavara, ca mereu surprindeam cu efervescente, cu reveniri, dupa mici caderi, dar acum cred ca sunt o combinatie intre primavara si toamna.
Descrie-te prin ce nu esti si ai vrea sa fii.
Descrie-te prin ce nu esti si ai vrea sa fii.
Violoncella- 5
Taaaaaaaare mi-ar place sa fiu mai tupeista, sa nu ma demoralizeze un raspuns defavorabil (cum se intampla acum), sa nu-mi prea pese de parerea celorlalti...
Descrie-te printr-un sport pe care il consideri extenuant
Descrie-te printr-un sport pe care il consideri extenuant
Queensland- 6
Tenis de camp. L-ati incercat vreodata? E extrem , da' extrem de obositor. Si eu sunt, pentru anumite persoane. Pentru altele sunt tenis de masa.
Descrie-te prin refuzul de face ceva.
Descrie-te prin refuzul de face ceva.
Violoncella- 5
Refuz sa ma dau batuta, chiar daca de cele mai multe ori insist intr-o cauza pe care altii o considera pierduta
Descrie-te printr-o statiune de pe litoralul romanesc sau international.
Descrie-te printr-o statiune de pe litoralul romanesc sau international.
Queensland- 6
Saturn. E o statiune relativ ieftina, fara mari pretentii si fitze (sau era), dar e locul in care ma simteam "ca acasa". Asta pentru ca ani de-a randul am mers tot acolo.
Descrie-te printr-un topic de pe forum.
Descrie-te printr-un topic de pe forum.
pitulicea- 6
Ganduri fara noima. De cele mai multe ori aberez, politicos sau mai putin, ma mir ca ma intelege cineva, cand eu insami am probleme in a o face Dar asa e cand filtrul e infundat iar eu n-am resurse sa-l inlocuiesc .
Descrie-te printr-un citat sau cugetare ale unuia din membri.
Descrie-te printr-un citat sau cugetare ale unuia din membri.
Queensland- 6
mariana m a scris: Cele mai bune indicii despre caracterul cuiva sunt: cum trateaza pe cei care nu-i fac niciun bine si cum trateaza pe cei care nu pot riposta.Abigail Van Beuren
Cred ca ma caracterizeaza in sensul ca imi place sa ajut oamenii indiferent daca am sau nu ceva de castigat, iar pentru cei care nu pot riposta, nu mi-as permite niciodata sa-i jignesc, nici macar in gand.
Descrie-te printr-un joc.
Vizitator- Vizitator
Jocul cu vorbele. Imi place enorm sa ma joc cu sensul cuvintelor, cu expresiile, cu cu 'parole' . Incerc sa creez imagini mentale. Pastrez totul insa la un nivel in care vulgaritatea nu are ce cauta.
Descrie-te printr-un sentiment pe care timpul nu l-a nivelat.
Descrie-te printr-un sentiment pe care timpul nu l-a nivelat.
Violoncella- 5
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Pagina 12 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum