Descrie-te prin...
+37
Annmarie
Indra
raichu
stiletto
anca7
costin
myrk
Vica
itina
BlackDiamond
Blossom777
RALUCA
Pingu
soryn
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
Adriatica
habibi77
ztrop
sharp00714
Queensland
Lolita
atat de simplu
tegeusa
shadow
freda white
mrs nobody
GANDACEL
Ludmilika
Nana_Duval
oli
parwous
Melodia
Radu
serpico
pitulicea
Violoncella
41 participanți
Pagina 11 din 16
Pagina 11 din 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Descrie-te prin...
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare forumist ii propune urmatorului sa se descrie printr-un obiect, animal, stare, articol electronic , orice. Acesta trebuie sa raspunda, sa dezvolte, sa explice de ce si sa propuna alta descriere.
Ex: Primul forumist: Descrie-te printr-un moment al zilei.
Al doilea forumist: Seara. Imi place mult sa privesc apusul.
Descrie-te printr-un automobil.
And so on...
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Fiecare forumist ii propune urmatorului sa se descrie printr-un obiect, animal, stare, articol electronic , orice. Acesta trebuie sa raspunda, sa dezvolte, sa explice de ce si sa propuna alta descriere.
Ex: Primul forumist: Descrie-te printr-un moment al zilei.
Al doilea forumist: Seara. Imi place mult sa privesc apusul.
Descrie-te printr-un automobil.
And so on...
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Descrie-te prin...
Bucurii si tristeti. Stiu sa ma bucur din nimicuri, precum un copil si stiu sa fiu ingrozitor de trista, pentru nimicuri.
Descrie-te printr-un proverb.
Descrie-te printr-un proverb.
pitulicea- 6
'Ce tie nu-ti place altuia nu-i face'. Din pacate mai mult cer asta decat fac, insa constientizez si asta tot e ceva bun.
Descrie-te printr-o persoana din viata ta care inseamna/insemna mult pt tine.
Descrie-te printr-o persoana din viata ta care inseamna/insemna mult pt tine.
Violoncella- 5
Iubi. Ex-iubi El a insemnat/inseamna cel mai mult in viata mea, chiar daca nu mai e zi de zi in viata mea. Cu el ma identific, prin el m-as descrie, cu el ma aseaman, etc. etc.
Descrie-te printr-o melodie romaneasca de dragoste.
Descrie-te printr-o melodie romaneasca de dragoste.
pitulicea- 6
Pasul Racului. Pentru mine e caracteristic sa fac pasi inapoi. Cand dau de ceva ce ma sperie, ma intimideaza, ma enerveaza, ma supara....fac un pas inapoi. Fac un pas inainte doar cand drumul e liber, lin, iar de la capatul opus simt o chemare.
Descrie-te printr-un actor de comedie.
Descrie-te printr-un actor de comedie.
pitulicea- 6
In general, actorii care sunt capabili sa faca lumea sa se tavaleasca pe jos de ras, fara insa ca ei sa schiteze un zambet... Si fara ca aceasta aptitudine sa fie ocupatia lor de baza sau cea care i-a consacrat. Un exemplu ar fi Mel Gibson, care in seria Lethal Weapon m-a facut sa fac pipi pe mine de ras, fara ca el sa fie catusi de putin un actor de comedie...
Daca ar fi totusi sa aleg unul din bransa, cred ca m-as putea asemana cu Louis de Funes...
Descrie-te prin gustul (aroma) unei prajituri.
Daca ar fi totusi sa aleg unul din bransa, cred ca m-as putea asemana cu Louis de Funes...
Descrie-te prin gustul (aroma) unei prajituri.
Queensland- 6
Cam greu cu prajiturile. Toate-s bune
Hai sa zicem amandina... e si dulce, e si putin amaruie, are si putin rom. Pentru unii e poate chiar prea dulce...
Descrie-te printr-un cuplu celebru de indragostiti.
Hai sa zicem amandina... e si dulce, e si putin amaruie, are si putin rom. Pentru unii e poate chiar prea dulce...
Descrie-te printr-un cuplu celebru de indragostiti.
pitulicea- 6
Andreea Marin si Stefan Banica . S-au iubit si cica se mai iubesc inca dar nu pot trai impreuna cam asta ma reprezinta si pe mine
Descrie-te printr-un animal de prada
Descrie-te printr-un animal de prada
elis27- 4
Pisica. Mai pradator de atat n-as putea fi. Sunt blanda de obicei, pana cand ma vad nevoita sa atac. Ma las mangaiata, dar cand ma simt amenintata sau iritata, scot ghearele.
Descrie-te printr-un hobby.
Descrie-te printr-un hobby.
pitulicea- 6
Tenisul de camp,e un sport al mintii, care-ti solicita la maxim psihicul, de la agonie la extaz e un pas, nimic nu e pierdut ,indiferent ce scor este, chiar daca adversarul te conduce cu un scor devastator lupti pana la ultima minge.Poti sa intorci scorul in favoarea ta chiar daca mai ai doar o singura sansa, o singura minge victorioasa a adversarului si ai fi rapus,dar ai sansa sa te bati pentru acea minge si sa-ti revii incet ,incet,asa ca in viata, important e sa nu te dai batut,nu esti conditionat de timp,construiesti cu rabdare, te adaptezi jocului adversarului si schimbi strategia de joc daca ceva nu merge bine, asa cum trebuie sa te adaptezi vicisitudinilor vietii din mers si sa mai schimbi din cand in cand tactica ca sa devii invingator,trebuie doar sa rezisti psihic, sa nu capitulezi...e un joc palpitant
descriete printr-o metafora.
descriete printr-o metafora.
soryn- 4
Ce frumos te-ai descris... pe tine si tenisul.
O metafora? Nu stiu, nu ma pricep la metafore. O floare de crin, rupta si aruncata in noroi... Cam asa ma simt Dar n-as discuta niciodata despre asta Nu despre noroiul din jur, ci de crinul din sufletul meu.
Descrie-te printr-o forma geometrica.
O metafora? Nu stiu, nu ma pricep la metafore. O floare de crin, rupta si aruncata in noroi... Cam asa ma simt Dar n-as discuta niciodata despre asta Nu despre noroiul din jur, ci de crinul din sufletul meu.
Descrie-te printr-o forma geometrica.
pitulicea- 6
Greu cu forma geometrica, dar hai sa incerc.
M-as descrie printr-o piramida dreptunghilara. Bine ancorat pe pamant da subred la varf.
Descrie-te printr-o marca auto.
M-as descrie printr-o piramida dreptunghilara. Bine ancorat pe pamant da subred la varf.
Descrie-te printr-o marca auto.
Pingu- 5
Audi A6 Pe langa ca e masina mea preferata, asa sunt si eu, la inimioara, bineinteles :incapatoare, uneori selectiva (as face-o mai des, dar sunt prea ''iubitoare'' ) si sofisticata...
Descrie-te printr-o emisiune gen talk-show.
Descrie-te printr-o emisiune gen talk-show.
Queensland- 6
Nu deblocheaza nimeni topicul asta? M-as descrie eu, dar n-am urmarit niciodata un talk-show
pitulicea- 6
Pagina 11 din 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Pagina 11 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum