TAE BO
5 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
TAE BO
Rezumarea primului mesaj :
Tae Bo este un sport care îmbină unele mişcări de taekwondo cu rutine de aerobic.
A fost inventat de Billy Blanks şi a devenit popular în anii '90. Combină mişcările împrumutate din artele marţiale şi pe cele de aerobic executate în viteză pentru îmbunatăţirea formei fizice a practicanţilor.
Se pot arde aproximativ 500-800 kcal/oră. Este foarte benefic pentru sistemul cardiovascular, în cure de slabire, ajută la îmbunătăţirea echilibrului, a coordonării, a mobilităţii ş.a.m.d.
Aveţi aici câteva exerciţii ( în compania lui Billy Blanks ):
Tae Bo este un sport care îmbină unele mişcări de taekwondo cu rutine de aerobic.
A fost inventat de Billy Blanks şi a devenit popular în anii '90. Combină mişcările împrumutate din artele marţiale şi pe cele de aerobic executate în viteză pentru îmbunatăţirea formei fizice a practicanţilor.
Se pot arde aproximativ 500-800 kcal/oră. Este foarte benefic pentru sistemul cardiovascular, în cure de slabire, ajută la îmbunătăţirea echilibrului, a coordonării, a mobilităţii ş.a.m.d.
Aveţi aici câteva exerciţii ( în compania lui Billy Blanks ):
zexe- 4
Re: TAE BO
Daca ai fi in Cluj, poate m-as baga
Pilatesul nu-mi place. Cel putin cand eram mai tanara, nu-mi placea Era prea lent si prea usor pentru mine.
Pilatesul nu-mi place. Cel putin cand eram mai tanara, nu-mi placea Era prea lent si prea usor pentru mine.
pitulicea- 6
Re: TAE BO
Arte martiale nu face nimeni??? Imi permit sa discut aici si despre artele martiale - asta imi ocupa cea mai mare parte din timp - pentru ca Billy tot de acolo a plecat, infiintand Tae-Bo. Majoritatea miscarilor sunt tehnici de karate!
Zeno-san- 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum