TAE BO
5 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
TAE BO
Tae Bo este un sport care îmbină unele mişcări de taekwondo cu rutine de aerobic.
A fost inventat de Billy Blanks şi a devenit popular în anii '90. Combină mişcările împrumutate din artele marţiale şi pe cele de aerobic executate în viteză pentru îmbunatăţirea formei fizice a practicanţilor.
Se pot arde aproximativ 500-800 kcal/oră. Este foarte benefic pentru sistemul cardiovascular, în cure de slabire, ajută la îmbunătăţirea echilibrului, a coordonării, a mobilităţii ş.a.m.d.
Aveţi aici câteva exerciţii ( în compania lui Billy Blanks ):
A fost inventat de Billy Blanks şi a devenit popular în anii '90. Combină mişcările împrumutate din artele marţiale şi pe cele de aerobic executate în viteză pentru îmbunatăţirea formei fizice a practicanţilor.
Se pot arde aproximativ 500-800 kcal/oră. Este foarte benefic pentru sistemul cardiovascular, în cure de slabire, ajută la îmbunătăţirea echilibrului, a coordonării, a mobilităţii ş.a.m.d.
Aveţi aici câteva exerciţii ( în compania lui Billy Blanks ):
zexe- 4
Re: TAE BO
Da, e super.
Antrenant si eficient. Am facut si eu vreo doi ani.... pe urma am renuntat la toate sporturile, mai putin la iubire
Antrenant si eficient. Am facut si eu vreo doi ani.... pe urma am renuntat la toate sporturile, mai putin la iubire
pitulicea- 6
Păcat că ai renunţat, făceau casă bună, zic!
Iar acuma, dacă ai renunţat la celelalte sporturi, iubirea a devenit "sport de performanţă", nu?
Iar acuma, dacă ai renunţat la celelalte sporturi, iubirea a devenit "sport de performanţă", nu?
zexe- 4
Am renuntat mai mult de nevoie.
Nu de tot. Am programe de Tae-Bo, am programe de aerobic.... cand ma apuca cheful, mai fac.
Vine primavara, vine caldura, sper sa ma apuce mai des cheful
Nu de tot. Am programe de Tae-Bo, am programe de aerobic.... cand ma apuca cheful, mai fac.
Vine primavara, vine caldura, sper sa ma apuce mai des cheful
pitulicea- 6
Dar nu de Tae-Bo. E prea multa tzopaiala pentru coloana mea
Ma multumesc cu ceva mai usor, ca sa o zdruncin cat mai putin.
Doctorul mi-a interzis categoric sa mai fac sport. Dar poti sa-l asculti pe doctor o viata?
Ma multumesc cu ceva mai usor, ca sa o zdruncin cat mai putin.
Doctorul mi-a interzis categoric sa mai fac sport. Dar poti sa-l asculti pe doctor o viata?
pitulicea- 6
Il ascult....cand mi-e lene
Cand ma apuca batzaul, imi ascult sufletul Am facut vreo 8 ani de fitness si aerobic si inca vreo 2 de Tae-Bo. Imi place sa fac miscare...
Cand ma apuca batzaul, imi ascult sufletul Am facut vreo 8 ani de fitness si aerobic si inca vreo 2 de Tae-Bo. Imi place sa fac miscare...
pitulicea- 6
Eu pot face minuni si cand nu fac nimic
Adevaru' e ca arata bine. E tentant. Cine stie? Poate ma apuc sa ma catar pe peretii casei si sa sar peste garaj
Asta-mi aminteste de copilarie, cand n-a ramas pom prin imprejurimi in care sa nu ma fi urcat
Adevaru' e ca arata bine. E tentant. Cine stie? Poate ma apuc sa ma catar pe peretii casei si sa sar peste garaj
Asta-mi aminteste de copilarie, cand n-a ramas pom prin imprejurimi in care sa nu ma fi urcat
pitulicea- 6
Nu mai facusem demult TaeBo, iar asta seara mi s-a facut dor. Am inceput, asa cum era firesc, cu ceva mai usurel. Nu mai sunt tanara si nu mai am antrenament. Chiar si asa, miscarile mi s-au parut putin cam lente, dar e normal, am ales un program pentru incepatori.
Daca mai are cineva chef de miscare, nu ezitati. E ritmat, e antrenant, e epuizant Chiar te face sa transpiri.
Daca mai are cineva chef de miscare, nu ezitati. E ritmat, e antrenant, e epuizant Chiar te face sa transpiri.
pitulicea- 6
Oooooooooooo...........Avem si sportive??? Ma bucur! Sunt instructor de intretinere corporala: Tae-Bo si Pilates! Se baga cineva?
Zeno-san- 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum