Fostii...o durere constanta in ...
+20
Pingu
zuza_cea_cu_inima_rosie
JeSsYkA
Nicole
moonstone
pana
atat de simplu
Nana_Duval
mielusica
Melodia
Tizona
seaman65
tegeusa
juliette
sonic
Demostene
pitulicea
mrs nobody
deea
daffy_
24 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Fostii...o durere constanta in ...
Cred ca toti avem macar un fost/fosta care ne calca constant pe nervi.
Eu propun sa facem schimb de pareri aici si sa vedem cum putem sa scapam de "blestemul" fostilor. Astept exemple de la voi din experientele voastre proprii si comentarii la adresa experientelor cu fostii
CINE E PRIMUL ?
Eu propun sa facem schimb de pareri aici si sa vedem cum putem sa scapam de "blestemul" fostilor. Astept exemple de la voi din experientele voastre proprii si comentarii la adresa experientelor cu fostii
CINE E PRIMUL ?
daffy_- 4
Re: Fostii...o durere constanta in ...
nu inteleg cum sa te calce pe nervi fostii..ce-a fost a fost
mrs nobody- 5
aaa...pai fiti atente...
mi-am schimbat numarul de telefon si a facut rost din nou de el , stie cam pe unde ma aflu in diverse momente ale zilei ,aaa...imi stie chiar si amicele si pe celelalte ....asta nu e un pic ciudat ?
mi-am schimbat numarul de telefon si a facut rost din nou de el , stie cam pe unde ma aflu in diverse momente ale zilei ,aaa...imi stie chiar si amicele si pe celelalte ....asta nu e un pic ciudat ?
daffy_- 4
Fostii? Sunt fosti..... si atat. Daca ne intalnim intamplator ne salutam..... daca nu, nu ne cautam. Ce-as mai avea eu de impartit cu cineva cu care nu m-am putut intelege in momentul respectiv? Nimic
Asta in general...
Asta in general...
pitulicea- 6
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Fii mai atent la ce lume ai in jurul tau!!!Cineva ii alimenteaza sperantele ei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu stiu ce sa spun mai mult, nu sunt omul care sa cersesc dragostea cuiva , dar nici n-am avut parte de oameni neintelegatori in vechile mele relatii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cand s-a spus "STOP" pai asa a fost.
Nu stiu ce sa spun mai mult, nu sunt omul care sa cersesc dragostea cuiva , dar nici n-am avut parte de oameni neintelegatori in vechile mele relatii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cand s-a spus "STOP" pai asa a fost.
deea- 4
Sunt total de acord cu mrs nobody.
Ce a fost a fost, viata merge inainte si nu are rost sa-ti macini nervii cu amintiri din trecut.
Atata doar sa tii minte ce anume nu a mers cu fostii/ele pentru a nu face aceleasi greseli in viitor.
Poate in acest sens nu as mai accepta o fosta colega de liceu binecunoscuta ca fiind fosta prietena unui fost coleg.
Deci o relatie intre fosti ca s-o numesc asa.
Ce a fost a fost, viata merge inainte si nu are rost sa-ti macini nervii cu amintiri din trecut.
Atata doar sa tii minte ce anume nu a mers cu fostii/ele pentru a nu face aceleasi greseli in viitor.
Poate in acest sens nu as mai accepta o fosta colega de liceu binecunoscuta ca fiind fosta prietena unui fost coleg.
Deci o relatie intre fosti ca s-o numesc asa.
Demostene- 3
Eu nu am avut probleme de genul asta! Cred ca fosta ta, nu se considera fosta deloc!
juliette- 4
Fostele mele exista inca, in inima mea. Nu pot iubi pe cineva o vreme si apoi s-o uit. Si mai exista in poeziile pe care le-am scris
tegeusa- 6
Deci ajungem la vorba mea ca se poate sa iubesti mai multe persoane deodata. Noi barbatii, femeile nu pot.
seaman65- 6
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum