HOBBY-UL MEU
+35
Ravian
doorina
myrk
itina
shu
simy
Mandarax
JeSsYkA
soryn
ghost
Melodia
tegeusa
raffy74
ionutz72
shadow
freda white
seaman65
Mr Nobody
lynn
daffy_
mrs nobody
oli
elly
atat de simplu
iubaretu
mari
Neeo_2005
aspidistra76
kitty
habibi77
Liviu
fl3252
Radu
snow
pitulicea
39 participanți
Pagina 3 din 15
Pagina 3 din 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
HOBBY-UL MEU
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
pitulicea- 6
Re: HOBBY-UL MEU
Imi plac foarte mult jocurile clasice de calculator
Va prez jocul pe care le joc foarte mult in zilele astia, si in care ma excelez Recordul meu este 850.000,de multe ori ajung peste +500.000 Sa ma anunte cine face mai mult http://coffeebreakarcade.com/games/rapidwars/instructions.htm
Va prez jocul pe care le joc foarte mult in zilele astia, si in care ma excelez Recordul meu este 850.000,de multe ori ajung peste +500.000 Sa ma anunte cine face mai mult http://coffeebreakarcade.com/games/rapidwars/instructions.htm
aspidistra76- 4
Am si eu un hobby nou..... barbatii!
N-am sa vorbesc prea mult despre el, pentru ca nu-i nimic nou de spus
N-am sa vorbesc prea mult despre el, pentru ca nu-i nimic nou de spus
pitulicea- 6
Imi plac foarte mult ceaiurile Am adunat mai multe specialitati de ceaiuri: Lapsang Souchong (ceai negru chinez traditional, cu aroma de fum), Rose tea( tot asa cu petale de trandafir), Nutcracker( Oolong cu bucatele de alune prajite), Genmaicha (specialitate japoneza, Sencha cu boabe de orez prajite), Darjeeling, Rooibos, etc. Dintre ceaiurile europene imi place ceaiul de tei, menta...
aspidistra76- 4
Wooow, frumos
Cand ne inviti la o degustare? Eu vreau un ceai cu alune prajite.
Cand ne inviti la o degustare? Eu vreau un ceai cu alune prajite.
pitulicea- 6
Pagina 3 din 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Pagina 3 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum