HOBBY-UL MEU
+35
Ravian
doorina
myrk
itina
shu
simy
Mandarax
JeSsYkA
soryn
ghost
Melodia
tegeusa
raffy74
ionutz72
shadow
freda white
seaman65
Mr Nobody
lynn
daffy_
mrs nobody
oli
elly
atat de simplu
iubaretu
mari
Neeo_2005
aspidistra76
kitty
habibi77
Liviu
fl3252
Radu
snow
pitulicea
39 participanți
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
HOBBY-UL MEU
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
pitulicea- 6
Re: HOBBY-UL MEU
In ce ma priveste, sunt mai sarac in hobby-uri decat altii, am doar doua; tot ce tine de auto(deformatie profesionala probabil) si muntele.
Am reusit sa le imbin placut si ma bucur de ele de cate ori am ocazia.
Am reusit sa le imbin placut si ma bucur de ele de cate ori am ocazia.
snow- 6
Nu rade Radule, ca asa e
De dragul pescarului, ne-am apucat odata sa "gatim" boilis
Ce ti-e si cu hobby-urile astea
De dragul pescarului, ne-am apucat odata sa "gatim" boilis
Ce ti-e si cu hobby-urile astea
pitulicea- 6
Practici pescuitul sportiv. Asta e bine, mai ales la noi in tara, unde populatia piscicola este cam redusa datorita braconajului intens.
Radu- 5
Condunsul spre nicaieri, ma relaxeazacel mai mult, dar din pacate nu am timp si nici bani pentru asa ceva
fl3252- 1
HOBBY-UL MEU
Am trei hobby-uri care se bat pentru locul 1: calatoriile, auto si muzica. Ce ma fac?
Ultima editare efectuata de catre Liviu in Sam 27 Feb - 16:26, editata de 1 ori
Liviu- 1
Si ai creat un topic nou ca sa imi spui asta?
Care era mesajul privat? Din cate stiu eu un mesaj privat se trimite unui user nu se posteaza intr-un topic.
Care era mesajul privat? Din cate stiu eu un mesaj privat se trimite unui user nu se posteaza intr-un topic.
Radu- 5
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Pagina 1 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum