HOBBY-UL MEU
+35
Ravian
doorina
myrk
itina
shu
simy
Mandarax
JeSsYkA
soryn
ghost
Melodia
tegeusa
raffy74
ionutz72
shadow
freda white
seaman65
Mr Nobody
lynn
daffy_
mrs nobody
oli
elly
atat de simplu
iubaretu
mari
Neeo_2005
aspidistra76
kitty
habibi77
Liviu
fl3252
Radu
snow
pitulicea
39 participanți
Pagina 14 din 15
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
HOBBY-UL MEU
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
M-am gandit sa deschid un topic, in care sa vorbim despre hobby-urile si pasiunile noastre.
Pentru inceput, m-am gandit ca am putea vorbi despre ele, asa de-a valma, la gramada Astfel, am reusi sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, iar pe mine (si poate nu numai pe mine) m-ar ajuta in gasirea unor noi subiecte de discutie, la care sa luam parte, cat mai multi dintre noi, cu placere.
Bazandu-ne pe aceste hobby-uri, cei care-si vor descoperi pasiuni comune, vor putea sa le aprofundeze, deschizand topicuri pe temele respective, in care sa schimbe pareri, impresii si, de ce nu, experiente.
pitulicea- 6
Re: HOBBY-UL MEU
Dall, am inteles intr-un final! Nu trebuie sa-mi desenezi! Desi poate ar fi o idee buna avand in vedere cum prestezi in acest sens.
A, asta-i o fetita? Si cum se numeste?
A, asta-i o fetita? Si cum se numeste?
itina- 6
Numai artisti pe aici. Dall, ma bucur ca ti-ai indeplinit dorinta. Vox, calitatea nu tine neaparat cont de vechime. Din contra, uneori.
atat de simplu- 6
Nebunicea ii este numele
Exact Simpla orice pc este bun atata timp cat stii ce si cum sa faci cu el
Exact Simpla orice pc este bun atata timp cat stii ce si cum sa faci cu el
Vax Populi- 2
Adica Vax? E cel caruia i-am stalcit eu numele si inca de doua ori azi. Retin greu numele.
atat de simplu- 6
Sa-ti stapanesti sanatos jucaria, dall Si sa ne canti la urmatoarea petrecere pe care o vom face.
Vax putea sa fie mai explicit cu Hobby-ul lui. Eu am crezut ca-i masina de spalat dezmembrata Nu suntem aici doar ca sa punem poze, ci sa discutam despre hobby-urile noastre. Vad ca si topicul asta a degenerat.... Probabil, urmatorul pas va fi sa-l desfiintez Asta va doriti? Nu mai confundati forumul cu Facebook-ul
Vax putea sa fie mai explicit cu Hobby-ul lui. Eu am crezut ca-i masina de spalat dezmembrata Nu suntem aici doar ca sa punem poze, ci sa discutam despre hobby-urile noastre. Vad ca si topicul asta a degenerat.... Probabil, urmatorul pas va fi sa-l desfiintez Asta va doriti? Nu mai confundati forumul cu Facebook-ul
pitulicea- 6
Noroc ca jucaria mea nu seamana cu altceva ...doar cu un acordeon De tre" sa-ti cant...o fac cu placere dar nu uita ...nici broasca nu canteaza pe uscaciune
dall- 4
In 20 martie, cand vine mielusica la Cluj si tragem o chefuiala, te asteptam si pe tine....cu jucaria Apa e destula...
pitulicea- 6
Aella...cand adrenalina scade sub limitele admise incerci s-o aduci la normal prin anumite mijloace Suma viciilor sa ramana tot timpul constanta ...
dall- 4
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Pagina 14 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum