DESCARCA-TE AICI !!!
+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți
Pagina 16 din 37
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
DESCARCA-TE AICI !!!
Rezumarea primului mesaj :
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: DESCARCA-TE AICI !!!
Cum zicea un amic de-al meu, filozof indian (nu ca filozofii europeni nu ar fi la fel de buni...dar asta chiar era indian, ce sa-i fac? )..deci, zicea el:
LET IT FLOW...
LET IT FLOW...
Anna- 2
Uitasem sa raspund la cele spuse de teardrop.
Am spus ca imi pare rau pentru cei care au ajuns personaje de fabula, pentru simplul motiv ca au incurajat rimele mele, sau ca au afirmat ca ar fi simpatice. Tocmai asta era ideea....ca nu merita toti sa fie pusi la gramada si numiti pupincuristi.
Explicatia era doar pentru teardrop. Subiectul asta ma lasa rece.
Poate ca am gresit...sau poate ca nu m-am facut suficient de bine inteleasa.nu spun insa ca Pitu nu a gresit si ea, numind la gramada pupincuristi pe restul personajelor din fabula in chestiune.
Am spus ca imi pare rau pentru cei care au ajuns personaje de fabula, pentru simplul motiv ca au incurajat rimele mele, sau ca au afirmat ca ar fi simpatice. Tocmai asta era ideea....ca nu merita toti sa fie pusi la gramada si numiti pupincuristi.
Explicatia era doar pentru teardrop. Subiectul asta ma lasa rece.
pitulicea- 6
asa cum putem tasta invective...la fel de usor..putem tasta cuvinte frumoase...efortul e acelasi!
de ce sa ne irosim jignind?!
de ce sa ne irosim jignind?!
Melodia- 4
Nu cumva ar fi necesar un off topic? Haideti sa scriem vers sa vorbim despre poezie...sa ne mangaiem inimile cu frumos...viata este doar o clipa!
Angel- 2
Te inseli!teardrop a scris:heeei, am intrat aici crezand ca voi citi vreo poezie scrisa de parwous , si cand colo dau peste cineva care plateste polite, ce par a fi si destul de vechi. Nu vreau decat sa va rog sa pastrati locul acesta pentru alte ocupatii mai frumoase.
P.S. Nu-mi plac conflictele, incerc sa stau departe de ele, dar la 23:17, Miraj face afirmatia "Nu sunt Mr. [Nobody]. In mod cert ti-ai dori sa fiu." La 23:30, Mr Nobody intra si acuza pe cineva de naivitate, la "ganduri efemere". La 23:40, Phoenix revine si spune ceva despre prostie. Ce interesant si ce coincidenta, "n-aşa"?
P.P.P. Asta de mai sus a fost o reactie a unei "indignate"! (nu spun insa ca Pitu nu a gresit si ea, numind la gramada pupincuristi pe restul personajelor din fabula in chestiune...) Si sigur gresesc si eu, ca am scris scriind atata, cu toate ca subiectul nu prea merita...
Merita...numai sa cunosti amanuntele. Dar... cuvantul forum iti spune ceva? dezbatere? controversa?
In curand va voi spune povestea adevarata a lui Mr Nobody. A celui care a fost...
Ai observat ce trebuia sa observe altcineva, fara sa depuna mare efort. Mai mult decat evident... Mai evident de-atat ... din pacate ai cazut testul, dar nu numai tu...ai fost indignata? despre asta vbeam: nu eu te-am clasificat...
Ah, da! treaba cu am scris scriind atata cand nu merita este tare! felicitari si...pe curand!
PS: nu te obosi sa ma comentezi, pierdere de timp...faci parte din stol...
Phoenix- 1
Cata eruditie!Anna a scris: Si eu, care credeam ca sunt cea mai intoleranta fiinta din lume si ca-mi sare mustarul prea iute...
Hai, ca incep sa am mai multa indulgenta fata de propria-mi persoana... Multumesc din suflet...Tot raul spre bine
Sa bag si niste artificii?
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.” ~ Friedrich Nietzsche
O zi buna toturor, mai scrieti si poezii...Pitu, cand simt ca ma saruta muza, negresit am sa vin sa scriu
Fara net, calculator etc, poti sa-mi spui ceva despre autorul citatului si opera din care este desprins?
Ca o mica observatie, ai citat din traducere...entschuldigung sie, bitte!
Phoenix- 1
Stii ce? Poate ca nu te ajung pe tine , rasa superioara...dar nu sunt o mahalagioaica sa stau sa ma manc in gura cu tine. Muta-te pe alta creanga Pasare Maiastra si iti dau un sfat prietenesc, stai cat poti de departe de mine, tocami pentru ca nu ma cunosti. Ce ai, nu incapi? Ti-am ocupat spatiul, ti-am luat admiratorii, te-am calcat pe batatura...ni tu mai la el..
Anna- 2
atat de simplu a scris:Eu vreau sa spun doar un singur lucru:cel ce devine subiect de fabula ar trebui sa fie mandru ca e bagat in seama. (cu alte cuvinte nu e neinteresant pentru autor)
Definitia fabulei:FÁBULĂ s. f. 1. specie a genului epic, alegorică, (în versuri), în care sunt satirizate anumite moravuri și deprinderi, prin procedeul personificării animalelor sau lucrurilor. * scurtă narațiune la care participă animale personificate. 2. subiectul, textura unei scrieri literare. * povestire în care nu se poate deosebi realul de invenție, de născocire. (< lat. fabula)
Corect!
Faci misto de sefa sau nu pricepi?
Phoenix- 1
Mai, daca asta chiar era indian eu zic...sa nu-i faci nimic! Este suficient faptul ca iti este amic... pedeapsa mai mare nu se ecgzicsta!Anna a scris:Cum zicea un amic de-al meu, filozof indian (nu ca filozofii europeni nu ar fi la fel de buni...dar asta chiar era indian, ce sa-i fac? )..deci, zicea el:
LET IT FLOW...
Deci:LET IT FLOW...
Phoenix- 1
poezie scurta
tot speram ca boc, clujeanul, este doar exceptia...
dupa cate vad acuma, se pare ca-i...regula!
tot speram ca boc, clujeanul, este doar exceptia...
dupa cate vad acuma, se pare ca-i...regula!
Phoenix- 1
Pagina 16 din 37 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37
Pagina 16 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum