Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 4 din 21
Pagina 4 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
Reiese că eu și eledas am fi pe alte forumuri împreună, ceea ce nu e adevărat.
zaraza26- 5
Puteți fi pe alte forumuri, dar nu împreună. Sau împreună, dar nu pe alte forumuri.
Astea chiar îs chestii.
Astea chiar îs chestii.
myrk- 6
Am sters intre timp postarea gresita facuta de eledas, ca sa nu incurce jocul si ghicitoarea.
Sa fie o bucatica de banana in farfuria zarazei?
Sa fie o bucatica de banana in farfuria zarazei?
pitulicea- 6
eledas și zaraza26 apreciază acest mesaj
Mie mi se pare că a fost cu pauze lungi și cu intervenții slăbuțe din partea altora. Dar poate îi stimulăm cu imaginea următoare.
zaraza26- 5
Moa (autocorectoru' a scris moș- i-am dat una după ceafă ). Cred că e clătită. Bine.
Să nu zici că e turtă. Moldovenească.
Să nu zici că e turtă. Moldovenească.
myrk- 6
pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj
Tot clătită văd și eu. Așteptam să se confirme sau infirme supoziția lui myrk, dar poate aștept degeaba.
zaraza26- 5
Ati vazut bine amandoi. A fost prea simpla. Sau stati voi prea mult prin bucatarie
pitulicea- 6
Poți să stai în bucătărie mult și bine, dar dacă nu se fac clătite, tot degeaba!
zaraza26- 5
Pagina 4 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Pagina 4 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum