Ghici ghicitoarea mea!
+7
Vasi Nemes
eledas
Florin Popa
dorina_s
myrk
pitulicea
zaraza26
11 participanți
Pagina 3 din 21
Pagina 3 din 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Ghici ghicitoarea mea!
Rezumarea primului mesaj :
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
Vă propun un nou joc!
Se postează o imagine clară, dar din care nu se poate deduce ușor ce e acolo. Poate fi un fruct necunoscut, poate fi un detaliu din ceva mai mare, un lucru mai puțin întâlnit. Cine bănuiește ce poate fi, scrie răspunsul. După ghicirea lui, oricine poate posta o imagine care nu se deconspiră ușor!
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Re: Ghici ghicitoarea mea!
pitulicea a scris:Un cuib de viespi?
Daaa!
Era în podul unei clădiri și l-a luat cineva de acolo în iarna trecută.
zaraza26- 5
Fara detaliile din colturile pozei nu m-as fi prins niciodata Hai ca a fost buna
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Mamalighi a la Monte Carlo, cu garnitură de pătrunjel italian și tulpini de plante exotice.
myrk- 6
Mamaliga am gandit si eu ca e, desi, ar putea la fel de bine sa fie piure de cartofi Frunza mi se pare mai degraba de telina si o "floare" de marar.
pitulicea- 6
Suspansul a luat sfârșit, dar parțial. Frunza e de țelină și floarea e de mărar, într-adevăr! Dar chestia aia nu are legătură cu mămăliga și e singura exotică!
Cumva am intrat pe forum și n-am avut timp să observ că ați scris aici, iar mai târziu, evident, nu am mai fost avertizată... ha! hmm... în mail nu am fost avertizată că s-a scris aici...
Am fost ocupată zilele astea și intram strict de pe mail, cred.
Cumva am intrat pe forum și n-am avut timp să observ că ați scris aici, iar mai târziu, evident, nu am mai fost avertizată... ha! hmm... în mail nu am fost avertizată că s-a scris aici...
Am fost ocupată zilele astea și intram strict de pe mail, cred.
zaraza26- 5
Eledas, cred că ai greșit postarea. Acum, ca să fiu oleacă răutăcios- dar nu sunt - nu știi cum să-i mai împaci pe bărbații ăștia: unul e nemulțumit că se gătește prea mult, celălalt e nervos că mănâncă scofeturi din bucătăria de elită a Zarazei.
Ghici ghicitoarea mea: de ce?
Știu răspunsul lui pitu.
Ghici ghicitoarea mea: de ce?
Știu răspunsul lui pitu.
myrk- 6
Stiu myrk!
Nu ca as fi gresit subiectul ci am grsit si forumul!
Am incercat sa sterg dar aici numai sefa poate sterge.
Nu ca as fi gresit subiectul ci am grsit si forumul!
Am incercat sa sterg dar aici numai sefa poate sterge.
eledas- 4
Topicul. Sau Zaraza activează și pe alte forumuri. Uite-așa afli chestii.
myrk- 6
Pagina 3 din 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Pagina 3 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum