GHICESTE !
+2
shadow
Mell
6 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
GHICESTE !
Rezumarea primului mesaj :
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: GHICESTE !
Cuvantul comun in cele doua imagini pare a fi centura si sigur nu depre cea de castitate este vorba ...
Ai inspiratie Zarazo !
Ai inspiratie Zarazo !
shadow- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
pitulicea- 6
Avem doi câștigători!! Pitu și Shadow!
Cel mai greu a fost să găsesc o poză despre centura orașului cu imagini cât de cât decente.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
shadow- 6
Bravo, shadow Bravo si Zarazei. Eu nu m-am prins despre ce e vorba
pitulicea- 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum