GHICESTE !
+2
shadow
Mell
6 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
GHICESTE !
Rezumarea primului mesaj :
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
Am jucat zilele acestea un joc pe telefon si m-am gandit sa-l adaptez si la forum. Jocul e asemanator cu "Descopera cuvantul", numai ca in loc de o definitie se vor da doua imagini. Ambele imagini vor avea ceva in comun, iar acel ceva va fi solutia.
Se dau imaginile, se da numarul de litere al cuvantului, iar doritorii trebuie sa ghiceasca cuvantul sugerat de cele doua imagini.
Exemplu:
Solutia: 6 litere
Raspuns: STICLA
In cazul in care raspunsul e format din mai multe cuvinte, se va specifica numarul lor, cum ar fi de exemplu: floarea soarelui - solutia: 7 + 8
Sper ca ati inteles si ca nu vi se va parea prea greu
Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea- 6
Re: GHICESTE !
A fost chiar buna Zarazo, mi a luat o zi sa gasesc solutia, ma blocasem pe “intrare “ si “poveste”, evident gresite ...
shadow- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Eu ma blocasem pe alt joc, credeam ca sunt la Mai multe imagini un singur cuvant si nu stiam care-s cele doua cuvinte din care trebuie sa iasa unul
pitulicea- 6
Ce legătura sa fie între o mâna ce vrea sa bage un stecher intr o priza dubla și o relicva de homo sapiens ?!
E simpla rău dacă n a încercat nimeni un răspuns in doua zile ...
E un verb ?
shadow- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Poate ca nu-i asa usoara sau poate ca nu-i chiar "corecta" Sa le luam pe rand.
Solutia nu e mana.
Mana aia poate ca vrea sa bage stecherul in priza sau poate.... Ce se mai poate?
Solutia nu e mana.
Mana aia poate ca vrea sa bage stecherul in priza sau poate.... Ce se mai poate?
pitulicea- 6
Nu. Niciunul din raspunsuri nu e bun.
Ce face mana aia? Intrebarea asta nu va ajuta? Dupa ce aflati ce face mana, devine mai usor si cu a doua foto.
Ce face mana aia? Intrebarea asta nu va ajuta? Dupa ce aflati ce face mana, devine mai usor si cu a doua foto.
pitulicea- 6
Mana aia tine sau baga. Cam astea sunt actiunile pe care le poate face. O fi BAGA?
Florin Popa- 6
Scos din priza și din pământ : asta sa fie ?
De aceea am și întrebat dacă soluția este un verb , pare singura asociere ...
De aceea am și întrebat dacă soluția este un verb , pare singura asociere ...
shadow- 6
Noi nu ne-am gândit la scos, numai la băgat! Pare mai corect ce spui tu, shadow!
zaraza26- 5
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum