Fotografii "traznite"
+4
Dianna
Queensland
myrk
pitulicea
8 participanți
Pagina 3 din 14
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Fotografii "traznite"
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: Fotografii "traznite"
Chiar seamana mireasa cu tine, pitu! Acum, nu stiu daca ai rupt pisica in doua... sau ai epilat-o!
Misto si fermoarul ala. Da' parca l-as pune in alta pozitie. PS Fermoarul trebuie sa-l tragi sau sa-l desfaci... cu placere? Ma rog, il tragi in sus sau in jos.
Misto si fermoarul ala. Da' parca l-as pune in alta pozitie. PS Fermoarul trebuie sa-l tragi sau sa-l desfaci... cu placere? Ma rog, il tragi in sus sau in jos.
myrk- 6
Două, dar tot ca Sfânta Vineri arăt... Scrie pe prospect că doar la mumii se aplică metamorfoza...
Queensland- 6
Ei, Queen, lasa ca tu la patruzaci shi sapti arati bine. Ehe, de ce n-am eu 47? Zicea d-l Iliescu! Iliescu minorul!
myrk- 6
Doamneeee, unde le găsești??? Râd cu lacrimi...
Și el era viu pe-atunci... Acum e doar Tutankhamon!
Și el era viu pe-atunci... Acum e doar Tutankhamon!
Queensland- 6
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Pagina 3 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum