Fotografii "traznite"
+4
Dianna
Queensland
myrk
pitulicea
8 participanți
Pagina 2 din 14
Pagina 2 din 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Fotografii "traznite"
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul pentru fotografii ciudate sau funny Dar... nu doar fotografii, ci fotografii comentate
Un comentariu bun vine in completarea unei iamgini amuzante si face dovada faptului ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: Fotografii "traznite"
Da. Toti is fericiti.
Io insa ma intreb, ca nea Marin, a cui o fi morcovu' din fund. Tot omu' negru?
Io insa ma intreb, ca nea Marin, a cui o fi morcovu' din fund. Tot omu' negru?
myrk- 6
Da. Frumos. Nu stiu daca stii- cred ca nu. Cand jucau fotbal acu' 40 de ani, se imbracau echipele de fotbal- una in rosu, cealalta in albastru. Pe televizoarele alb-negru, cand transmiteau meciul la tv, toti jucatorii celor doua echipe jucau in echipament gri inchis- asa se vedea la televizor. Mai difereau uneori jambierele. Asa jucau tzurca tot meciul. Te mai uitai la jambiere, daca puteai. Nu mai stiai cine ataca si cine se apara.
myrk- 6
Ba stiu, imi amintesc Niciodata nu stiam care-s unii si care-s altii.
pitulicea- 6
Pagina 2 din 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Pagina 2 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|