Despre-al nostru presedinte....
+20
Pingu
mielusica
Obi-Wan Kenobi
wind30s
dincadenisa
tegeusa
TISENIE
habibi77
shadow
teardrop
Radu
antonyo121982
JeSsYkA
Tizona
Mr Nobody
seaman65
daffy_
HAUU_HAUU
snow
pitulicea
24 participanți
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Despre-al nostru presedinte....
Rezumarea primului mesaj :
Basescu, la spital din cauza unui betisor de urechi
Intrebat despre motivul consultatiei sale la ORL, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, presedintele a spus ca marti a inotat, asa cum face in fiecare dimineata, iar dupa aceasta a vrut sa isi curete urechile si si-a bagat invers un betisor cu vata.
"Vorbeam la telefon cu unul dintre ministri si mi-am bagat invers betisorul", a spus Basescu
Cu totii suntem supusi greselii chiar si Base! Auzi la el... si-a bagat invers betisorul. Vai de urechile lui!
Pacat ca n-avea un cutit in mana...in timp ce vorbea la telefon cu ministrul respectiv Sa se scobeasca cu el prin timpane
Basescu, la spital din cauza unui betisor de urechi
Intrebat despre motivul consultatiei sale la ORL, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, presedintele a spus ca marti a inotat, asa cum face in fiecare dimineata, iar dupa aceasta a vrut sa isi curete urechile si si-a bagat invers un betisor cu vata.
"Vorbeam la telefon cu unul dintre ministri si mi-am bagat invers betisorul", a spus Basescu
Cu totii suntem supusi greselii chiar si Base! Auzi la el... si-a bagat invers betisorul. Vai de urechile lui!
Pacat ca n-avea un cutit in mana...in timp ce vorbea la telefon cu ministrul respectiv Sa se scobeasca cu el prin timpane
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 18 Mar - 15:50, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Despre-al nostru presedinte....
O sa-mi cumpar logan cand siguranta mea nu o sa fie pusa in pericol. Doar nu dau 10.000 de euro pentru o masina care a luat cu greu 3 stele la testul EURO NCAP, cand cu 7500, mi-am adus un Opel Astra H din 2006 acum 2 ani care are 5 stele.
Dacia are 2 airbag-uri, a mea are 10. Sa nu mai vorbim de dotari.
Dacia are 2 airbag-uri, a mea are 10. Sa nu mai vorbim de dotari.
Pingu- 5
Pingu, siguranta ta este in siguranta, daca esti atent la condus. NU-i locul sa discutam aici, insa atunci cand conduci trebuie sa te gandesti si la prostiile pe care ar putea sa le faca altii, nu numai la cele proprii si personale.
Eu am un airbag la masina si nici ala nu-mi trebuia, nu cred ca inca 9 ma vor ajuta in caz de mi-e scris sa dau coltul.
Eu am un airbag la masina si nici ala nu-mi trebuia, nu cred ca inca 9 ma vor ajuta in caz de mi-e scris sa dau coltul.
seaman65- 6
Eu nu ma iau dupa chestia cu mi-e scris sa dau coltul. Loganul si in general masinile de la Dacia is prost gandite si le lipsesc multe chestii pentru lumea in care traim.
Hai sa lasam aibagurile desi is destul de importante si astea. Cand am hotarat cu ai mei sa schimbam vechea Dacie din 1986 a aparut o controversa in familie. Tata vroia masina noua si anume Logan sau Sandero, iar eu vroiam o masina second, mama fiind impartiala pana am reusit sa o conving ca varianta mea ii cea mai buna.
Sincer nu regret ca mi-am luat masina de dincolo si pe a mea tot de acolo o sa o aduc.
Hai sa lasam aibagurile desi is destul de importante si astea. Cand am hotarat cu ai mei sa schimbam vechea Dacie din 1986 a aparut o controversa in familie. Tata vroia masina noua si anume Logan sau Sandero, iar eu vroiam o masina second, mama fiind impartiala pana am reusit sa o conving ca varianta mea ii cea mai buna.
Sincer nu regret ca mi-am luat masina de dincolo si pe a mea tot de acolo o sa o aduc.
Pingu- 5
Se pare ca in turul al doilea de scrutin ar intra Ponta cu 40% si Iohannis cu 31%. La prima estimare.
itina- 6
S-a aruncat cu destul gunoi in Iohannis din tabara noului "USL" incat cuvintele mele sunt parfum.
Aaaa uite ce declara cel sustinut de catre "partidul" PLR.
Aaaa uite ce declara cel sustinut de catre "partidul" PLR.
Ponta Victor Viorel a scris:Iar coada e formată din oameni aduşi cu autobuzele, a declarat premierul la Antena 3.
"S-au organizat, deja aveau pancartele pregatite de dimineata ca o sa blocheze, au venit seara, domnul Diaconescu stie ca in diaspora au trimis la 7-8 seara autobuze cu oameni, au blocat sectia si v-au trimis poze".
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/rezultate-alegeri-diaspora-victor-ponta-replici-uluitoare-despre-romanii-care-au-vrut-sa-voteze_1561285.html#ixzz3I0HyDtS7
Follow us: @realitatea on Twitter
Pingu- 5
Probabil ca sunt persoane care pun botul la astfel de afirmatii (ale lui Ponta )! Mi se pare o mare marsavie felul cum s-au organizat alegerile afara! Poate ar fi cazul ca cineva sa plateasca! Dar trebuie atitudine, proteste etc! Tanarul Pingu sa participe, cu toata forta! Turul doi se joaca... si inca tare!
myrk- 6
Tanarul Pingu?
Eu nu ma bag in discutia asta, ca-s total pe langa subiect. Nu stiu despre ce vorbiti, dar ma amuzati.
Eu nu ma bag in discutia asta, ca-s total pe langa subiect. Nu stiu despre ce vorbiti, dar ma amuzati.
pitulicea- 6
Pe bune, pai tineretul e mandria tarii si viitorul! As participa si eu, ca nu-s chiar asa de batarn , dar mi-e ca m-apuca palpitatiile! Ma, eu cred ca s-a cam saturat poporul de dracii astia de guvernanti! Atitudine, atitudine, atitudine! Pitu, lasa blazarea si treci pe baricade!
myrk- 6
Uite, trec pe baricade. Am lasat blazarea deoparte si ii spun: LA MULTI ANI, conducatorului nostru iubit (la multi ani dupa gratii )
4 noiembrie 1951 - S-a nascut Traian Basescu, presedinte al României (decembrie 2004-prezent), fost primar general al Capitalei.
4 noiembrie 1951 - S-a nascut Traian Basescu, presedinte al României (decembrie 2004-prezent), fost primar general al Capitalei.
pitulicea- 6
Pe frigul asta? De ce nu se fac mitingurile vara. Sa ies in costum de baie
pitulicea- 6
Mitingurile se fac atunci cand e nevoie de ele! La miting nu se merge in costum de baie!
myrk- 6
la miting se poate merge si in costum de baie daca vrei sa... meet''thing''
shu- 4
.myrk a scris:
O fi Veorica prostuta, da' Klaus e dublu la prostie. Asta e un gogoman infantil infatuat.
Vorbesc la cald, dar adevarul.
L-as cita pe Ponta care la randul sau il cita pe La Fontaine la dezbaterile motiunii ce a dus la caderea guvernului Dancila : “Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost” si o spunea in cunostinta de cauza .
Iohannis un gogoman infantil ... ma tem ca liderii europeni si transatlantici nu prea sunt de acord cu tine , da' cine's aia , niste infatuati la randul lor
Apropo de alegeri , botosanenii sunt singurii moldoveni care au votat cum trebuie alaturi de inca noua judete din sudul tarii unde Viorica a fost prima , restul am fost prostiti de Iohannis , clar ...
Cum banuiam ieri la sectia mea rezultatul fu' favorabil Vioricai Vasilica , noroc cu orasenii Neamtului care au inclinat balanta spre dreapta : batranii tot indoctrinati au ramas ... nu toti dar marea majoritate .
Sa ma ierti Myrk , dar eu nu pot vota la Presedintia tarii o inculta , nu pot avea asteptari de la o astfel de persoana ....
shadow- 6
Nici Iohannis nu sclipeste de inteligenta. Norocul lui e ca-i un pic mai inteligent decat Veorica (pentru ca mai mult tace decat vorbeste) si un pic mai putin periculos decat nebunul de Barna. In rest, un infatuat. Majoritatea n-au avut ce alege si au ales raul care li s-a parut cel mai mic.
Iohannis e o marioneta, care face tot ce-i spun liderii aia care zici tu ca-l apreciaza Ii apreciaza de fapt servitutea.
Iohannis e o marioneta, care face tot ce-i spun liderii aia care zici tu ca-l apreciaza Ii apreciaza de fapt servitutea.
pitulicea- 6
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Daca as fi presedinte!
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» DESPRE PREJUDECATI
» Radiestezia
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» DESPRE PREJUDECATI
» Radiestezia