Radiestezia
+11
imunteanu88
Amrita
Mr Nobody
atat de simplu
sahara
vikiterra88
firfiric
pitulicea
LiquidSilk
snow
habibi77
15 participanți
Pagina 1 din 10
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Radiestezia
radiestezia nu are legatura cu Ogica.....
Iti confectionezi un pendul si pui intrebari .....asta ca sa nu mai mergi la ghicitoare
Iti confectionezi un pendul si pui intrebari .....asta ca sa nu mai mergi la ghicitoare
habibi77- 6
Da, acum stiu, faceam chestia asta in liceu, cu cheia de la apartament si o carte. Nu-mi aduc aminte rezultatele, nici de ce o faceam, nu stiam ca asa se numeste.
snow- 6
Ai citit INITIATUL de Catherine Kurtz si Deborah Turner Harris? Seamana mult cu ceea ce spui tu.
snow- 6
Silk fiecare crede ce vrea....dar merita sa incerci.
Snow , ce ai incercat tu cred ca se numeste ....spiritism
Radiestezia presupune confectionarea unui pendul dintr-un lantisor si o bila, sau chiar o verigheta. faci o conventie cu subconstientul ( de ex.: raspuns pozitiv se invarte in sensul acelor de ceasornic, raspuns negativ se invarte invers)apoi, dupa ce ai intrat intr-o stare de relaxare pui o intrebare ....care trebuie MUSAI sa fie simpla ( adica la care sa se poata raspunde cu da sau nu ) ....si astepti
am uitat sa mentionez ca pendulul se va tine in mana dreapta intre degetul mare si aratator
Snow , ce ai incercat tu cred ca se numeste ....spiritism
Radiestezia presupune confectionarea unui pendul dintr-un lantisor si o bila, sau chiar o verigheta. faci o conventie cu subconstientul ( de ex.: raspuns pozitiv se invarte in sensul acelor de ceasornic, raspuns negativ se invarte invers)apoi, dupa ce ai intrat intr-o stare de relaxare pui o intrebare ....care trebuie MUSAI sa fie simpla ( adica la care sa se poata raspunde cu da sau nu ) ....si astepti
am uitat sa mentionez ca pendulul se va tine in mana dreapta intre degetul mare si aratator
Ultima editare efectuata de catre habibi77 in Joi 4 Feb - 20:09, editata de 3 ori
habibi77- 6
LiquidSilk a scris:Poti sa aprinzi o lumanare? numai gandindu-te?...sau sa o stingi?
inca nu , dar lucrez la asta
habibi77- 6
Am citit oarecum pe diagonala treaba cu subconstientul, nici locul, nici timpul nu e favorabil.
Oricum, sa stau de vorba cu al meu ku, vad ca e o treaba eleborata, si presupune o dispozitie aparte, asa ca o las pe mai tarziu
Oricum, sa stau de vorba cu al meu ku, vad ca e o treaba eleborata, si presupune o dispozitie aparte, asa ca o las pe mai tarziu
snow- 6
LiquidSilk a scris:sa misti o bucatica de hartie sau vata? :p
nici asta nu pot....
habibi77- 6
snow a scris:Am citit oarecum pe diagonala treaba cu subconstientul, nici locul, nici timpul nu e favorabil.
si eu tot pe diagonala am citit.....dar nu trebuie neaparat sa faci ce scrie acolo....trebuie doar sa fii relaxata, sa nu te disturbe nimic.....
eu am un pendul pe care mi l-am cumparat de la targul de "pietre". este din cuart fumuriu.
habibi77- 6
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 1 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum