CITATUL ZILEI
+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți
Pagina 49 din 50
Pagina 49 din 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
CITATUL ZILEI
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
pitulicea- 6
Re: CITATUL ZILEI
Nici eu nu va contrazic, asta seara , cum nu pot sa l contrazic nici pe Confucius care spunea ca:
“Învăţătura fără gândire este muncă irosită, gândirea fără învăţătură este primejdioasă.”
“Învăţătura fără gândire este muncă irosită, gândirea fără învăţătură este primejdioasă.”
shadow- 6
Fain citatul.
Ce-i drept, vedem in jur atatia invatati, care gandesc putin si/sau prost. Ii vedem si pe ceilalti Nici nu-mi dau seama care dintre ei sunt mai periculosi...
Ce-i drept, vedem in jur atatia invatati, care gandesc putin si/sau prost. Ii vedem si pe ceilalti Nici nu-mi dau seama care dintre ei sunt mai periculosi...
pitulicea- 6
Da. Unul e papagal, celalalt neslefuit. Nu-s periculosi nici unul, nici altul. Papagalul slefuit e periculos.
myrk- 6
“Când vulturii sunt tăcuți papagalii încep sa trancaneasca “ , spunea Winston Churchill .
Churchill cred ca avea dreptate , papagalul șlefuit ‘au ba , tot papagal rămâne ...
Churchill cred ca avea dreptate , papagalul șlefuit ‘au ba , tot papagal rămâne ...
shadow- 6
Atunci sa glasuiasca vulturii,sa intre in actiune,nu sa stea in asteptarea prazii.
In lipsa lor ,papagalii,slefuiti sau nu,preiau puterea si le cresc aripi de vultur.
In lipsa lor ,papagalii,slefuiti sau nu,preiau puterea si le cresc aripi de vultur.
Mell- 3
Alta era trimiterea mea...in alte sfere.
Acolo unde oamenii destepti,cu idei si potential,nu vor sa se implice in a schimba ceva.
Stau in sferele lor inalte si ne privesc de sus.
Acolo unde oamenii destepti,cu idei si potential,nu vor sa se implice in a schimba ceva.
Stau in sferele lor inalte si ne privesc de sus.
Mell- 3
pitulicea apreciază acest mesaj
Maretia te inalta si, de acolo de sus, simti si mai mult nimicnicia vietii celei de jos. Si-atunci taci, stiind ca n-ai pentru cine sa vorbesti. In linistea asta se pot remarca si cei care n-au nimic de spus
pitulicea- 6
Mell apreciază acest mesaj
Inteligenta te coboara la nivelul tuturor.
Te face empatic si luptator cu si pentru oameni...sau asa ar trebui...
Daca esti inteligent...si ti-e bine...si ti-e cald...trebuie sa te gandesti si la cei mai putin iubiti de soarta...si sa nu lasi sacalii sa ii manance de vii..
Despre cei cu liniste in cap...o sa mai dezbatempoate diseara..
Te face empatic si luptator cu si pentru oameni...sau asa ar trebui...
Daca esti inteligent...si ti-e bine...si ti-e cald...trebuie sa te gandesti si la cei mai putin iubiti de soarta...si sa nu lasi sacalii sa ii manance de vii..
Despre cei cu liniste in cap...o sa mai dezbatempoate diseara..
Mell- 3
...oamenii destepti,cu idei si potential,nu vor sa se implice in a schimba ceva.
Probabil vor dar fiindca nu sunt apreciati ci marginalizati fac mereu un pas in spate ,noua ne plac papagalii frumos colorati care stiu a ne spune ce vrem sa auzim ...
shadow- 6
Pai sa se faca auziti...si apreciati.
Sa educe masele...sa aiba mesaj...si dorinta de a schimba in bine..
Indiferenta,nepasarea si comoditatea lor...au lasat "coloratii"la putere...si aici ma refer la papagali...
Sa educe masele...sa aiba mesaj...si dorinta de a schimba in bine..
Indiferenta,nepasarea si comoditatea lor...au lasat "coloratii"la putere...si aici ma refer la papagali...
Mell- 3
Pierre Albert , un ilustru necunoscut pentru mine , a spus : ''dragostea e precum gripa: se ia pe stradă şi se vindecă în pat.''
Cred ca este putin depasit conceptul , nu in privinta gripei , mai degraba a dragostei , ce poate fi luata acum de pe internet si daca nu se ajunge in pat tratamentul este la psihiatrie .
Daca nu eram racit nu veneam cu citatul asta ...
Cred ca este putin depasit conceptul , nu in privinta gripei , mai degraba a dragostei , ce poate fi luata acum de pe internet si daca nu se ajunge in pat tratamentul este la psihiatrie .
Daca nu eram racit nu veneam cu citatul asta ...
shadow- 6
Ca un răspuns la cele spuse de Mell vin cu un citat din Oscar Wilde :
”Nimic nu poate vindeca un suflet în afară de simţuri, aşa cum nimic nu poate vindeca simţurile la fel de bine ca sufletul”.
Oscar Wilde , unul dintre autorii preferați de Simpla când era vorba de citate ... ce conexiuni fac și eu !
”Nimic nu poate vindeca un suflet în afară de simţuri, aşa cum nimic nu poate vindeca simţurile la fel de bine ca sufletul”.
Oscar Wilde , unul dintre autorii preferați de Simpla când era vorba de citate ... ce conexiuni fac și eu !
shadow- 6
"Mai bine sa fi iubit si sa fi pierdut ce ai iubit,decat sa nu fi iubit niciodata"-Sfantul Augustin.
Mell- 3
Pagina 49 din 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Subiecte similare
» HOROSCOPUL ZILEI
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii