Stirile
+12
seaman65
juliette
Mr Nobody
Demostene
atat de simplu
kitty
snow
habibi77
fl3252
pitulicea
Radu
monika217
16 participanți
Pagina 7 din 9
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stirile
Rezumarea primului mesaj :
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
monika217- 1
Re: Stirile
Razie de amploare, marti dimineata: descinderi in 5 vami si in localitati din 10 judete. Suspectii sunt adusi la Bucuresti cu elicopterele
Pe ei ca nu au "gloante"!
Se face ordine in Ro numai cu interventie din partea UE?
Demostene- 3
Demostene a scris:Razie de amploare, marti dimineata: descinderi in 5 vami si in localitati din 10 judete. Suspectii sunt adusi la Bucuresti cu elicopterele
Zambesc amar... au fost ridicati galetarii, caciularii... Marea coruptie este in marile vami de genul Constanta...cele de interior...acolo banii se strang in valize, nu in caciuli. Pe bune, acum, chiar era nevoie de atata logistica? Pt niste cacanari care se bucurau la cativa euro? Ce, nu gaseau galeata fara sa infiltreze oameni, sa monteze aparatura? As fi curios, s-a stabilit prejudiciul? Cate tiruri pline de marfa de contrabanda au confiscat, cati destinatari ai acestora au arestat? Adevarul e dincolo de noi...
Mr Nobody- 4
pitulicea- 6
Oare astia de la stiri nu ametesc facand piruete intre o camera si alta? Care-o fi smecheria, ca mie-mi scapa.
seaman65- 6
o stire amuzanta :
Un papagal a pus in incurcatura cativa politisti din India. Pasarea a fost retinuta pentru ca ii adresa unei batrane cuvinte obscene.
''Janabai Sakharkar, in varsta de 85 de ani, a declarat politistilor ca papagalul ii spune cuvinte obscene de fiecare data cand merge la fiul sau vitreg, proprietarul pasarii.
Ea le-a explicat oamenilor legii ca fiul sau l-a invatat pe papagalul Hariyal sa ii vorbeasca astfel din cauza unei divergente in familie.
Totusi, politistii spun ca papagalul nu a rostit nici macar un cuvant in prezenta lor, nici macar atunci cand l-au pus fata in fata cu Janabai Sakharkar.
... au decis ca Hariyal sa nu se intoarca la proprietarul sau, ci l-au dat in grija angajatilor de la departamentul forestier pentru reabilitare.''
Un papagal a pus in incurcatura cativa politisti din India. Pasarea a fost retinuta pentru ca ii adresa unei batrane cuvinte obscene.
''Janabai Sakharkar, in varsta de 85 de ani, a declarat politistilor ca papagalul ii spune cuvinte obscene de fiecare data cand merge la fiul sau vitreg, proprietarul pasarii.
Ea le-a explicat oamenilor legii ca fiul sau l-a invatat pe papagalul Hariyal sa ii vorbeasca astfel din cauza unei divergente in familie.
Totusi, politistii spun ca papagalul nu a rostit nici macar un cuvant in prezenta lor, nici macar atunci cand l-au pus fata in fata cu Janabai Sakharkar.
... au decis ca Hariyal sa nu se intoarca la proprietarul sau, ci l-au dat in grija angajatilor de la departamentul forestier pentru reabilitare.''
Vizitator- Vizitator
Asta e o stire pe care multi dintre noi nu si-ar dori sa o auda. Dumnezeu sa-l odihneasca
Stirile astea triste nu au ce cauta in Cafenea, asa ca am mutat-o aici, printre stirile din televiziune.
Stirile astea triste nu au ce cauta in Cafenea, asa ca am mutat-o aici, printre stirile din televiziune.
pitulicea- 6
George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani, în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun.
Acum aflu si eu Pacat... Dumnezeu sa-l odihneasca.
Acum aflu si eu Pacat... Dumnezeu sa-l odihneasca.
pitulicea- 6
Si eu am aflat tarziu azi. Nu mi-a venit sa cred. Atatia buni artisti se duc...
atat de simplu- 6
Astazi, acum, la stirile protv:
Reporter: - De ce beti aghiazma 8 zile?
- Pai e cifra optanica, de-aia!
- Bem pentru vesnicie!
- Pentru bani, doamna, pentru bani!
Reporter: - Ce legatura este intre apa sfintita si bani?
- Ehee, ce stiti dvs? Este doamna, este!
Reporter: - Ati reusit sa luati aghiazma?
- Am luat doamna, am luat! Am luat 10 litri, doua blidoane!
Ce sa mai comentez? Sa nu judecam!
Reporter: - De ce beti aghiazma 8 zile?
- Pai e cifra optanica, de-aia!
- Bem pentru vesnicie!
- Pentru bani, doamna, pentru bani!
Reporter: - Ce legatura este intre apa sfintita si bani?
- Ehee, ce stiti dvs? Este doamna, este!
Reporter: - Ati reusit sa luati aghiazma?
- Am luat doamna, am luat! Am luat 10 litri, doua blidoane!
Ce sa mai comentez? Sa nu judecam!
myrk- 6
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum