Stirile
+12
seaman65
juliette
Mr Nobody
Demostene
atat de simplu
kitty
snow
habibi77
fl3252
pitulicea
Radu
monika217
16 participanți
Pagina 4 din 9
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stirile
Rezumarea primului mesaj :
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
monika217- 1
Re: Stirile
Subscriu si eu.
Fiecare doarme cum isi asterne. Daca-si asterne patul intr-un bordel, sa nu se mire cand se trezeste si cu alti clienti in pat
Fiecare doarme cum isi asterne. Daca-si asterne patul intr-un bordel, sa nu se mire cand se trezeste si cu alti clienti in pat
pitulicea- 6
Ma asteptam la mai mult de la el, dar daca bine-mi amintesc, cu una sau doua exceptii, Nastase intotdeauna si-a ales consoartele cu neuronul de la mezanin. Ala de la mansarda a fost mai mereu in umbra.
snow- 6
Raportul demografic arata ca la noi sunt 2 femei la un barbat.
Ma intreb cate or fi ca ea?
Ma intreb cate or fi ca ea?
snow- 6
As putea zice la fel despre barbati Chiar daca-s mai putinisnow a scris:Nu le caut.
Vin singure.
pitulicea- 6
Doamne fereste de un cataclism natural care sa schimbe raportul.....ca nu stiu ce-o sa iasa
habibi77- 6
pitulicea_de_stepa a scris:Eu am inteles ca s-a omorat singurafl3252 a scris:
Daca vrem sa fim ''precisi'' spunem ca a omorato pesticidul.
fl3252- 1
Acum mai bine de un an, Gigi Becali era anchetat de DNA şi mai apoi arestat. Cu o cotă de piaţă crescută, patronul Stelei candida apoi pentru un loc de europarlamentar, câştigând. Dan Diaconescu pare să urmeze acelaşi model.
Sursa: MediafaxAnchetat de DNA într-un dosar de şantaj, Dan Diaconescu şi-a construit apărarea în jurul unui argument politic, care îi dezvăluie şi intenţiile. "Toate aceste dosare sunt dezgropate şi întoarse acum împotriva mea, în încercarea lor disperată de a bloca candidatura mea la Preşedinţie", a susţinut recent patronul OTV după o audiere a procurorilor anticorupţie.
Astăzi, Dan Diaconescu şi-a punctat din nou intenţiile. Patronul "televiziunii poporului" a fost prezent la Congresul PNŢCD, unde, în timpul unui discurs, şi-a dezvăluit planul de a înfiinţa şi partidul poporului.
Sursa: MediafaxAnchetat de DNA într-un dosar de şantaj, Dan Diaconescu şi-a construit apărarea în jurul unui argument politic, care îi dezvăluie şi intenţiile. "Toate aceste dosare sunt dezgropate şi întoarse acum împotriva mea, în încercarea lor disperată de a bloca candidatura mea la Preşedinţie", a susţinut recent patronul OTV după o audiere a procurorilor anticorupţie.
Astăzi, Dan Diaconescu şi-a punctat din nou intenţiile. Patronul "televiziunii poporului" a fost prezent la Congresul PNŢCD, unde, în timpul unui discurs, şi-a dezvăluit planul de a înfiinţa şi partidul poporului.
snow- 6
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 4 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum