Spune-i pe nume!
+15
Andy11
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
19 participanți
Pagina 11 din 47
Pagina 11 din 47 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 29 ... 47
Spune-i pe nume!
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 17 Feb 2023 - 9:31, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Care odrasla? Mai vrem indicii, cel putin eu. Daca da si Obi cate indicii dai tu, Pitu, sigur nimeresc solutia.
atat de simplu- 6
Pentru Simpla , hai treaca de la mine , inca un indiciu. Fata , nu e fica de politician, tac-su nu e chiar asa de urat ca Basescu iar numele fetei e Ana ! Vezi Simplo ce fac eu pentru tine? Am zis un indiciu si am dat trei. Doamne ce generos ma simt !
Obi-Wan Kenobi- 5
Din pacate, aceste indicii m-au indepartat si mai tare de solutie. Stiam eu ca nu trebuia sa le cer. Cum sa potrivesc toate informatiile astea? N-are nimeni vreo idee? Dau o floricica.
atat de simplu- 6
In afara de Ana Lugojeana, nu mai stiu nici o alta cantareata....care sa semene cu Iordachioaie
pitulicea- 6
Tu macar stii una. Stiu si eu: Ana Lesko. Dar cred ca mai cocheteaza si cu muzica. Asa ca nu prea se incadreaza. Taica-su nu stiu cine e, poate o fi oarecum celebru peste Prut, poate si aratos ...ce sange are mladita, nici asta nu stiu... Poate am noroc, cine stie? Daca nu fotografiez cu mintea toti ochii care-mi ies in cale ( la tv, pe strada, la calculator etc), asa-mi trebuie.
atat de simplu- 6
Doamnelor , domnisoarelor si doooomnilor si acum marea dezvaluire! Vedeta din imagine nu e altcineva decat fii-mea. Topicul asta , a fost gandit ca un joc. Si chiar e un joc interesant, mai faci o glumita, putina caterinca, ii mai ceri Pitulicei un detaliu, doua trei. Nu e un concurs , cine ghiceste cele mai multe vedete, e un joculet, care ne facem sa socializam sa ne descretim fruntile. Nu vreau sa supar pe nimeni dar incercati sa jucati jocurile si nu neaparat sa le castigati!
Obi-Wan Kenobi- 5
Mata ta!
Acum inteleg de ce n-am ghicit-o Altfel...am ochiul format pentru vedete
Totusi, fiica-ta seamana cu Iordachioaie Mie asa mi se pare.
Acum inteleg de ce n-am ghicit-o Altfel...am ochiul format pentru vedete
Totusi, fiica-ta seamana cu Iordachioaie Mie asa mi se pare.
pitulicea- 6
No, baiatul asta mi se pare cunoscut, dar nu stiu cine e E actor, nu?
pitulicea- 6
nationalitatea si seria de la cartea de identitate cred ca mi-ar fi de ajutor!
Obi-Wan Kenobi- 5
Pagina 11 din 47 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 29 ... 47
Subiecte similare
» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 11 din 47
Permisiunile acestui forum: