Spune-i pe nume!
+15
Andy11
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
19 participanți
Pagina 29 din 47
Pagina 29 din 47 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 47
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Imi iau niste smirghel, fac si eu pe slefuitorul si scriu Mila JoVovich( mai ales ca nu-mi place Jojo)
raichu- 4
pitulicea apreciază acest mesaj
Mi s-a parut mie ca ceva nu-i bine la numele ala.... Da' de ea era vorba, oricum
pitulicea- 6
A, n-am vazut ca am gresit. Scuze. Multumesc de atentionare, Raichu: exact de ea este vorba.
atat de simplu- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 18 Feb - 11:47, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Asta nu mai stiu. Ma gandeam ca poate am noroc sa-i fie scris numele pe tricou, da' n-am. Ochii aia mijiti mi se par cunoscuti, parca si zambetul (oarecum). Atat. Cred ca-i nevoie de indicii daca nici altii n-au idei.
atat de simplu- 6
Cu o actrita
Va mai dau un indiciu: are 47 de ani.
Va mai dau un indiciu: are 47 de ani.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 24 Noi - 19:55, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Asa pare. Dar daca e sa pun la socoteala ca ai mai confundat Clujul ci Bucurestiul... Deci, ar trebui sa fie o actrita britanica de 47 de ani (daca e sa-l cred pe Raichu). Mai asteptam amanunte.
atat de simplu- 6
Hmm, chiar; n-am luat in calcul ca ar putea fi vorba de un Muzeu al Satului din America unde sa fie plasata o casa tipic englezeasca; dar totusi pe tricou scrie ceva si de Londra; caz in care actrita ar putea avea cel putin ceva bunici pe-acolo
raichu- 4
Da, pe tricou scrie si Annie...parca. N-am vazut din prima. Cred ca m-a incurcat bunicuta aia care se sprijina in cot pe i. Este vreo actrita cu prenumele asta, Annie?
atat de simplu- 6
Pagina 29 din 47 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 47
Subiecte similare
» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 29 din 47
Permisiunile acestui forum: