MUZICA TOAMNEI
+3
itina
atat de simplu
pitulicea
7 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
MUZICA TOAMNEI
Rezumarea primului mesaj :
Toamna... anotimpul nostalgiilor, al frunzelor ruginite, al pasarilor ce-si iau zborul spre zari indepartate... Un anotimp ce te indeamna la visare si cum altfel poti visa mai usor, decat pe acordurile unei melodii ce-ti face sufletul sa vibreze?
Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Toamna... anotimpul nostalgiilor, al frunzelor ruginite, al pasarilor ce-si iau zborul spre zari indepartate... Un anotimp ce te indeamna la visare si cum altfel poti visa mai usor, decat pe acordurile unei melodii ce-ti face sufletul sa vibreze?
Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA TOAMNEI
pitulicea a scris:O rugaminte pe care as transmite-o si eu, dar stiu ca toamna n-are urechi ...
Intentionam sa postez melodia Margaretei Paslaru dar Pitu fu' mai harnicuta ....
In zori , cu un program ceva mai relaxat , stand la o cafea pe prispa casei am observat cu relativa uimire ca totul in jur , muntele , valea , nu mai sunt deloc verzi ci galben-aramii si ma intrebam cand s-a in tamplat ... dar timpul nu intreaba pe nimeni ... si da , toamna nu are urechi ...
shadow- 6
Cica e toamna
N-am observat, asa ca shadow schimbarile produse de toamna, dar m-am uitat in calendar. In mod sigur sunt si schimbari, dar am fost prea absorbita de gandurile mele din ultima vreme, ca sa le pot observa. Asta e bine. Am avut doar o tristete, nu doua
N-am observat, asa ca shadow schimbarile produse de toamna, dar m-am uitat in calendar. In mod sigur sunt si schimbari, dar am fost prea absorbita de gandurile mele din ultima vreme, ca sa le pot observa. Asta e bine. Am avut doar o tristete, nu doua
pitulicea- 6
E inca vara, pe stilul vechi. Deci mai ai inca 14 zile in care n-ai voie sa te superi.
myrk- 6
E toamna. Nu mai e Septembrie, dar nici mult n-a trecut de cand era E in schimb ploaie.
pitulicea- 6
E Septembrie, nu-i asa? Asta ne spun si cei doi. Ii credem pe cuvant, mai ales cand cuvintele aluneca pe muzica.
pitulicea- 6
Dianna apreciază acest mesaj
Pot sa uit ca e toamna? NU! Ma uit in jur si doar asta vad: toamna, toamna, toamna. Suntem condamnati la toamna.
pitulicea- 6
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum