MUZICA TOAMNEI
+3
itina
atat de simplu
pitulicea
7 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
MUZICA TOAMNEI
Rezumarea primului mesaj :
Toamna... anotimpul nostalgiilor, al frunzelor ruginite, al pasarilor ce-si iau zborul spre zari indepartate... Un anotimp ce te indeamna la visare si cum altfel poti visa mai usor, decat pe acordurile unei melodii ce-ti face sufletul sa vibreze?
Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Toamna... anotimpul nostalgiilor, al frunzelor ruginite, al pasarilor ce-si iau zborul spre zari indepartate... Un anotimp ce te indeamna la visare si cum altfel poti visa mai usor, decat pe acordurile unei melodii ce-ti face sufletul sa vibreze?
Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA TOAMNEI
Al meu nu stiu cum e. Da-s mai sensibila in toamna asta. Stiu ca nu pare.
atat de simplu- 6
Iar asta e o melodie de toamna linistita, cu soare stralucind bland si frunze fosnitoare,galbene dar inca in copaci...
itina- 6
Foarte faine amandoua melodiile Si culmea, n-o stiam pe niciuna dintre ele
pitulicea- 6
O vioara aurie tanguindu-se tomnatic sub vie Imi place toamna, cand se deschid portile, se scutura frunzele, se umplu bancile si se trag obloanele
Annmarie- 4
Frumoasa melodia. Imi place cum se tanguie vioara Acum am dat peste ea, acum am ascultat-o. Ce daca nu e toamna?
Am nimerit in topicul acesta, tot ascultand o melodie de... septembrie Iubirea nu tine cont de anotimp. O asez si pe ea aici, printre alte melodii "ruginite"
Am nimerit in topicul acesta, tot ascultand o melodie de... septembrie Iubirea nu tine cont de anotimp. O asez si pe ea aici, printre alte melodii "ruginite"
pitulicea- 6
E timpul sa lasam topicul cu muzica verii si sa schimbam anotimpul E toamna.... si asta se simte pana si-n muzica. O piesa nouta de la INNA.
pitulicea- 6
Da, interesanta abordarea. Uite ca se poate si altfel... Nu neaparat mai bine
Vin si eu cu o melodie de toamna. Doar asa, pentru diversitate. Nu-i ceva care sa-mi placa....
Vin si eu cu o melodie de toamna. Doar asa, pentru diversitate. Nu-i ceva care sa-mi placa....
pitulicea- 6
Inca o melodie de toamna... in limba franceza. Ciudate melodiile astea.... Putin cam moderne pentru un anotimp ce-mi pare demodat
pitulicea- 6
Toamna ... un anotimp frumos , cel mai frumos din toate pentru unii , o a doua primavara , fiecare frunza fiind asemuita cu o floare , dupa altii ...
Muzica este dupa sufletul fiecaruia : am ales o melodie de Savoy , o formatie care are multe piese ce pot fi atribuite acestui anotimp al nostalgiilor ..
Muzica este dupa sufletul fiecaruia : am ales o melodie de Savoy , o formatie care are multe piese ce pot fi atribuite acestui anotimp al nostalgiilor ..
shadow- 6
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum