BANCURI SI GLUME
+23
Indra
Andy11
Annmarie
Florin Popa
shu
casp
Amrita
SoulOfOcean
eledas
dorina_s
birdman
liviaionita
Wolff
Queensland
mario368
pitulicea
lion
habibi77
Faun
atat de simplu
myrk
RALUCA
itina
27 participanți
Pagina 29 din 54
Pagina 29 din 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
BANCURI SI GLUME
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: BANCURI SI GLUME
Gandeste asa si apoi o sa ajungi la medic, care o sa te intrebe cum stai cu viata sexuala... iar cand dai raspunsul o sa-ti dai seama ca nu esti o persoana chiar atat de importanta
pitulicea- 6
Pentru mine, nu. Pentru tine voi fi totdeauna o persoana importanta! Sexual vorbind!
myrk- 6
Mi-e atat de somn, ca m-as culca cu oricine.
Am inceput sa o inteleg si pe pitu! De ce se culca devreme, desigur!
Am inceput sa o inteleg si pe pitu! De ce se culca devreme, desigur!
myrk- 6
La poarta raiului doi barbati. Primul e intrebat :
- Ai pacatuit cu femei?
- Da!
- Ai mintit?
- Da!
- Ai injurat?
- Da!
- Atunci treci inauntru, mergi in rai.
- Tu ai pacatuit cu femei?
- Nu, eu sunt evlavios!
- Ai mintit?
- Nu.
- Ai injurat?
- Nu.
- Atunci mergi in iad.
- Ia stai putin, prea-sfinte: ala a baut, a preacurvit, a mintit si merge in rai si eu care m-am pazit de toate relele merg in iad?
- Da, pentru ca pacatele se iarta iar prostia se plateste !
Raspuns logic...prostia se plateste tot timpul....
- Ai pacatuit cu femei?
- Da!
- Ai mintit?
- Da!
- Ai injurat?
- Da!
- Atunci treci inauntru, mergi in rai.
- Tu ai pacatuit cu femei?
- Nu, eu sunt evlavios!
- Ai mintit?
- Nu.
- Ai injurat?
- Nu.
- Atunci mergi in iad.
- Ia stai putin, prea-sfinte: ala a baut, a preacurvit, a mintit si merge in rai si eu care m-am pazit de toate relele merg in iad?
- Da, pentru ca pacatele se iarta iar prostia se plateste !
Raspuns logic...prostia se plateste tot timpul....
mario368- 4
O tipa se duce la popa sa se spovedeasca.
- Ia zi taica.
- Am pacatuit parinte!
- Cum fata taichii!
- Am preacurvit parinte!
- Rau fata taichii, rau. De cite ori?
- De paisprezece ori parinte.
Scoate popa un calculator din buzunar, calculeaza acolo si zice:
- Sa faci cincizeci de matanii, si sa zici de douazeci de ori Tatal Nostru.
- Bine parinte, dar sa stii ca am luat-o si pe la spate!
- De zece ori parinte Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza acolo si zice:
- Sa mai faci douazeci de matanii, si sa mai zici de zece de ori Tatal Nostru.
- Bine parinte, dar sa stii ca am facut si sex oral !
- De cinci ori parinte
Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza, calculeaza, calculeaza..... si zice:
- Imi pare rau fata taichii, dar trebuie s-o mai faci o data si cu mine, ca-mi iese cu zecimale!
Bun popa la ...." matematica ".....
- Ia zi taica.
- Am pacatuit parinte!
- Cum fata taichii!
- Am preacurvit parinte!
- De paisprezece ori parinte.
Scoate popa un calculator din buzunar, calculeaza acolo si zice:
- Sa faci cincizeci de matanii, si sa zici de douazeci de ori Tatal Nostru.
- Bine parinte, dar sa stii ca am luat-o si pe la spate!
- De zece ori parinte Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza acolo si zice:
- Sa mai faci douazeci de matanii, si sa mai zici de zece de ori Tatal Nostru.
- Bine parinte, dar sa stii ca am facut si sex oral !
- De cinci ori parinte
Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza, calculeaza, calculeaza..... si zice:
- Imi pare rau fata taichii, dar trebuie s-o mai faci o data si cu mine, ca-mi iese cu zecimale!
Bun popa la ...." matematica ".....
mario368- 4
Ce bine ca ma intelege si pe mine cineva
Noroc ca ma culc devreme, astfel nu trebuie sa fac matanii si sa tin canoane
Noroc ca ma culc devreme, astfel nu trebuie sa fac matanii si sa tin canoane
pitulicea- 6
Uniunea Europeana vrea sa amendeze Romania pentru cruzimea cu care taie porcii de Craciun.
Pentru a rezolva problema, geneticienii romani au inventat porcul EMO, care se taie singur.
Se taie, isi pune paie-n cap si-si da foc.
Pentru a rezolva problema, geneticienii romani au inventat porcul EMO, care se taie singur.
Se taie, isi pune paie-n cap si-si da foc.
pitulicea- 6
Adica daca unii-s vegani, altii-s purcei de lapte ca nu mananca doar vegeta?
myrk- 6
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. Apare o zana si le zice: ca premiu va implinesc cate o dorinta. Sotia entuziasmata exclama:
– Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu ! si imediat zana o atinge cu bagheta magica si apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si zice:
– Draga, imi pare rau, dar dorinta mea e sa am o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar zana il atinge cu bagheta magica si… sotul devine de 90 de ani.
Morala: Zanele sunt si ele femei.
Nu pot sa zic decat: ASA-I TREBUIE Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa si primesti
– Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu ! si imediat zana o atinge cu bagheta magica si apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si zice:
– Draga, imi pare rau, dar dorinta mea e sa am o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar zana il atinge cu bagheta magica si… sotul devine de 90 de ani.
Morala: Zanele sunt si ele femei.
Nu pot sa zic decat: ASA-I TREBUIE Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa si primesti
pitulicea- 6
Morala number two: Mda, nu femeile sunt rele, ci barbatii nu stiu sa se exprime.
Cica era un imparat care avu un vis: se facea ca-i picau toti dintii din gura. A doua zi il chema pe horoscoparul curtii si-i porunci sa-i talmaceasca visul. Acesta ii traduse: Marite Imparate, toate rudele tale vor muri in curand. Imparatul se inspaimanta si porunci sa-i taie capul, apoi dadu sfoara in tara ca cineva sa-i talmaceasca visul. Cum nu se inghesuia nimeni, puse si-un premiu, pe langa taierea capului. Un baiat de la tara istet se prezenta la imparat si-i traduse visul: Marite Imparate, tu vei trai cel mai mult dintre toate rudele tale! Imparatul se schimba la fata si il umplu de bogatii (jumatate de imparatie plus fiica de nevasta).
Morala number free: nu conteaza ce, cand, cat, cui spui, ci cum.
Morala number for: Oricum, o zana blanda e mai periculoasa decat un imparat nervos.
Cica era un imparat care avu un vis: se facea ca-i picau toti dintii din gura. A doua zi il chema pe horoscoparul curtii si-i porunci sa-i talmaceasca visul. Acesta ii traduse: Marite Imparate, toate rudele tale vor muri in curand. Imparatul se inspaimanta si porunci sa-i taie capul, apoi dadu sfoara in tara ca cineva sa-i talmaceasca visul. Cum nu se inghesuia nimeni, puse si-un premiu, pe langa taierea capului. Un baiat de la tara istet se prezenta la imparat si-i traduse visul: Marite Imparate, tu vei trai cel mai mult dintre toate rudele tale! Imparatul se schimba la fata si il umplu de bogatii (jumatate de imparatie plus fiica de nevasta).
Morala number free: nu conteaza ce, cand, cat, cui spui, ci cum.
Morala number for: Oricum, o zana blanda e mai periculoasa decat un imparat nervos.
myrk- 6
Fain bancul... si fain comentariul tau Cum stii tu sa dai vina pe femei
pitulicea- 6
Ion si Maria la tribunal. Judecatorul:
- Bine, ma Ioane, v-ati gasit sa faceti dragoste pe calea ferata? Nu puteati s-o faceti si voi undeva unde sa nu va vada nimeni, in sura? Trebuia sa deraieze ditamai trenul cu 80 de vagoane?
- Da, domnule judecator, aveti dreptate, in sura am inceput. Dar ne-am rostogolit in fan, din fan in iarba, din iarba in curte, din curte pe camp, iar de pe camp am ajuns pe calea ferata. Apoi, orgasmul Mariei venea, orgasmul meu venea, si trenul venea! Si mi-am zis in gand, rapid: opreasca cine poate!
Morala number live: daca te-apuci de orice treaba, tre' sa te tina franele!
- Bine, ma Ioane, v-ati gasit sa faceti dragoste pe calea ferata? Nu puteati s-o faceti si voi undeva unde sa nu va vada nimeni, in sura? Trebuia sa deraieze ditamai trenul cu 80 de vagoane?
- Da, domnule judecator, aveti dreptate, in sura am inceput. Dar ne-am rostogolit in fan, din fan in iarba, din iarba in curte, din curte pe camp, iar de pe camp am ajuns pe calea ferata. Apoi, orgasmul Mariei venea, orgasmul meu venea, si trenul venea! Si mi-am zis in gand, rapid: opreasca cine poate!
Morala number live: daca te-apuci de orice treaba, tre' sa te tina franele!
myrk- 6
Pagina 29 din 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
Pagina 29 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum