BANCURI SI GLUME
+23
Indra
Andy11
Annmarie
Florin Popa
shu
casp
Amrita
SoulOfOcean
eledas
dorina_s
birdman
liviaionita
Wolff
Queensland
mario368
pitulicea
lion
habibi77
Faun
atat de simplu
myrk
RALUCA
itina
27 participanți
Pagina 16 din 54
Pagina 16 din 54 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 35 ... 54
BANCURI SI GLUME
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: BANCURI SI GLUME
tare de tot!!!!
Si by the way, indura-te sa si scrii cate ceva acolo, ca ramane topicul gol
Vizitator- Vizitator
Un tip care mai avea doar 3 fire de par in cap merge la frizer …
Frizerul, un pic mirat, dar amabil totusi:
– Cum doriti sa va tund?
– Pai, faceti-mi va rog carare intr-o parte…
Incepe frizerul si da un fir de par spre stanga, insa cand le-a dat pe celelalte doua in dreapta, unul s-a rupt. Inghite frizerul in sec si indrazneste totusi sa-i spuna clientului:
– Stiti, nu va suparati, s-a rupt un fir din cele trei; eu doar l-am atins … imi cer scuze!
Clientul, foarte dezinvolt:
– Ei, nu-i problema, au ramas doua fire. Faceti, va rog, carare pe mijloc…
Incepe iarasi frizerul si da un fir de par spre stanga, insa cand l-a dat pe celelalt in dreapta, acesta s-a rupt. Speriat de reactia clientului, cu un nod in gand, ii spune ca a mai ramas doar 1 fir de par. La care clientul ii spune cu aceeasi dezinvoltura:
– Nu-i nimic. Mai am un fir de par .. asa ca da-l peste cap si fa-l valvoi !!!
Chiar m-a facut sa rad bancul asta. Un fir valvoi
Frizerul, un pic mirat, dar amabil totusi:
– Cum doriti sa va tund?
– Pai, faceti-mi va rog carare intr-o parte…
Incepe frizerul si da un fir de par spre stanga, insa cand le-a dat pe celelalte doua in dreapta, unul s-a rupt. Inghite frizerul in sec si indrazneste totusi sa-i spuna clientului:
– Stiti, nu va suparati, s-a rupt un fir din cele trei; eu doar l-am atins … imi cer scuze!
Clientul, foarte dezinvolt:
– Ei, nu-i problema, au ramas doua fire. Faceti, va rog, carare pe mijloc…
Incepe iarasi frizerul si da un fir de par spre stanga, insa cand l-a dat pe celelalt in dreapta, acesta s-a rupt. Speriat de reactia clientului, cu un nod in gand, ii spune ca a mai ramas doar 1 fir de par. La care clientul ii spune cu aceeasi dezinvoltura:
– Nu-i nimic. Mai am un fir de par .. asa ca da-l peste cap si fa-l valvoi !!!
Chiar m-a facut sa rad bancul asta. Un fir valvoi
pitulicea- 6
Pe om nu-l intereseaza din cate fire ii face freza... il intereseaza doar sa iasa ce vrea el
pitulicea- 6
Un autobuz plin cu femei a fost implicat intr-un teribil accident fara supravietuitori. La locul accidentului s-a format un adevarat altar de flori si lumanari aduse de sotii femeilor decedate. Barbatii si-au jelit femeile o saptamana intreaga. Dupa doua saptamani, unul singur mai statea in genunchi plangand indurerat. Intrebat de un reporter cum de el e inca aici dupa atata timp, acesta raspunde plangand:
– Sotia mea a pierdut autobuzul…
Iata un om pedepsit pe drept
– Sotia mea a pierdut autobuzul…
Iata un om pedepsit pe drept
pitulicea- 6
Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune:
-Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul!
Ce pumn in nas i-as da blondei asteia... constiincioase
-Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul!
Ce pumn in nas i-as da blondei asteia... constiincioase
pitulicea- 6
Columbeanu ii spune doctorului sau:
"Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?"
Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune:
"Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi, cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca.
Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?"
Columbeanu raspunde:
"Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele.
Doctorul: "Exact."
Ceea ce era de demonstrat
"Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?"
Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune:
"Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi, cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca.
Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?"
Columbeanu raspunde:
"Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele.
Doctorul: "Exact."
Ceea ce era de demonstrat
Queensland- 6
Daca, întîmplator, un barbat gol pusca nimereste în vestiarul femeilor, acestea vor face mare zarva, vor tipa, pentru a-l alunga degraba cat mai departe.
Daca, însa, o femeie goala pusca nimereste, în mod absolut întîmplator, în vestiarul barbatilor, acestia vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri.
Asta demonstreaza, înca o data, bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor.
Hai ca rad ca proasta.
Daca, însa, o femeie goala pusca nimereste, în mod absolut întîmplator, în vestiarul barbatilor, acestia vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri.
Asta demonstreaza, înca o data, bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor.
Hai ca rad ca proasta.
pitulicea- 6
"întâmplător" . Chiar îmi aduc aminte întro nopte la club, mă rogă un amic, mut să-l ajut să găsească baia. Îl iau după spate, întrăm în baie, două tipe se uită la noi, la care tot eu le întreb ce caută ele aici, la băieţi...
SoulOfOcean- 2
Nu-mi amintesc , decât că am ieşit toţi afară să ne lămurim ce semn era pe uşă.
SoulOfOcean- 2
Pagina 16 din 54 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 35 ... 54
Pagina 16 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum