Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 38 din 51
Pagina 38 din 51 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Lara Fabian (născută Lara Crokaert pe 9 ianuarie 1970 în Etterbeek) este o cântăreață, cantautoare și actriță belgiană.
Ea a vândut peste 32 milioane de înregistrări în toată lumea, devenind cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile
Ea a vândut peste 32 milioane de înregistrări în toată lumea, devenind cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile
Vizitator- Vizitator
9 ianuarie 1978 A.J. McLean, membru al formației Backstreet Boys
Vizitator- Vizitator
Roderick David "Rod" Stewart CBE (n. 10 ianuarie 1945) este un cântăreț și compozitor britanic de origine scoțiană și engleză și unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile, după ce a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.
Născut și crescut în Londra, Stewart locuiește în California și Epping. Dintre toate albumele, el a avut 62 de hituri. 31 dintre ele, au ajuns în top 10, dintre care șase au fost pe locul unu in Marea Britanie. El a avut 16 single-uri în top zece SUA , iar patru dintre acestea au ajuns pe locul întai in Billboard Hot 100.
Născut și crescut în Londra, Stewart locuiește în California și Epping. Dintre toate albumele, el a avut 62 de hituri. 31 dintre ele, au ajuns în top 10, dintre care șase au fost pe locul unu in Marea Britanie. El a avut 16 single-uri în top zece SUA , iar patru dintre acestea au ajuns pe locul întai in Billboard Hot 100.
Vizitator- Vizitator
Zoia Alecu (uneori scris și Zoe Alecu, n. 10 ianuarie 1956, București) este o cântăreață, chitaristă, cantautoare și textieră română, interpretă de muzică folk și rock.
Vizitator- Vizitator
Anna Lesko (n. 10 ianuarie 1979 în Chișinău), pe numele real Anna Stepvania Lyzhcko, este o cântăreață, pictoriță, textieră de origine etnică ucraineană din Republica Moldova, stabilită în România. La vârsta de șaptesprezece ani ea a efectuat o vizită în România, unde a hotărât ulterior să se stabilească.
Vizitator- Vizitator
David Bowie a murit duminica noapte, dupa o batalie de 18 luni cu cancerul. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a legendarului artist.
Vizitator- Vizitator
La 30 ianuarie 1971 - S-a născut Gianina Corondan, prezentatoare la TVR. A devenit cunoscută prin realizarea rubricii “Meteo”, la PRO TV.
Printre altele a facut si putina muzica. Din fericire, doar putina. Dupa a mea parere, e groaznica. Fata asta nici nu trebuia sa fie lasata sa cante. A cantat totusi...
Printre altele a facut si putina muzica. Din fericire, doar putina. Dupa a mea parere, e groaznica. Fata asta nici nu trebuia sa fie lasata sa cante. A cantat totusi...
pitulicea- 6
Asta e ceva mai simpatica melodia. Nu e nevoita sa cante "la modul serios". Aici se poate prosti si nu se observa ca n-are voce
Asta cred ca place copiilor. Cand o sa mai am chef de dans cu Mara, o sa punem si melodia asta.
Asta cred ca place copiilor. Cand o sa mai am chef de dans cu Mara, o sa punem si melodia asta.
pitulicea- 6
Tot la 30 ianuarie, de data asta in 1959 - S-a născut Jody Watley, cântăreaţă şi compozitoare americană (Shalamar).
Ia sa vedem cu ce ne incanta doamna aceasta... azi, de ziua ei.
Ia sa vedem cu ce ne incanta doamna aceasta... azi, de ziua ei.
pitulicea- 6
La 1 februarie 1968 - S–a născut Lisa Marie Presley, fiica celebrului Elvis Presley.
Nu stiu cat de cunoscuta ar fi fost Lisa daca nu s-ar fi numit Presley Presupun ca s-ar fi invartit prin anonimat...
Nu stiu cat de cunoscuta ar fi fost Lisa daca nu s-ar fi numit Presley Presupun ca s-ar fi invartit prin anonimat...
pitulicea- 6
La 1 februarie 1965 - S-a născut prinţesa Stephanie de Monaco, fiica cea mai mica a prinţesei Grace şi a prinţului Rainier III de Monaco.
In tineretile mele o ascultam... si eu si altii Era destul de in voga.
In tineretile mele o ascultam... si eu si altii Era destul de in voga.
pitulicea- 6
Are o voce frumoasa si-mi place mai ales Ouragan din repertoriul ei.
Vizitator- Vizitator
La 2 februarie 1947 - S-a născut Mike Brant, pop star francez (m.27.04.1975).
Ascult asa putina muzica frantuzeasca. Azi e momentul sa mai diminuez minusul acesta
Ascult asa putina muzica frantuzeasca. Azi e momentul sa mai diminuez minusul acesta
pitulicea- 6
Nu e un nume cunoscut pentru mine, dar nu suna rau melodiile lui Mike. E ascultabil....
pitulicea- 6
Pagina 38 din 51 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 51
Pagina 38 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum