Leapşa
+25
casp
eledas
Queensland
Wolff
mario368
liviaionita
cris_is
Methea
Faun
Vax Populi
lion
VictorMilitaru
parwous
Vica
Ravian
myrk
mastermind
mielusica
atat de simplu
sharp00714
pitulicea
RALUCA
itina
dorina_s
lynn
29 participanți
Pagina 5 din 24
Pagina 5 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Leapşa
Rezumarea primului mesaj :
E ca o leapşă normală, o primeşti, "alergi" o vreme, apoi o dai mai departe.
alerg eu prima cu 5 lucruri mai puţin cunoscute despre mine.
1. ador folkul
2. în liceu am fost rockăriţă
3. vreau să-mi fac un tatuaj pe picior
4. îmi place crema de zahăr ars
5. e primul an petrecut departe de ai mei.
leapşa merge mai departe la snow
E ca o leapşă normală, o primeşti, "alergi" o vreme, apoi o dai mai departe.
alerg eu prima cu 5 lucruri mai puţin cunoscute despre mine.
1. ador folkul
2. în liceu am fost rockăriţă
3. vreau să-mi fac un tatuaj pe picior
4. îmi place crema de zahăr ars
5. e primul an petrecut departe de ai mei.
leapşa merge mai departe la snow
lynn- 3
Re: Leapşa
Frumos, fetelor, Doro, savuroasa, ca de obicei, Simpla, cred ca te-ai descurca bine in spionaj. Verde la amandoua. Eu propun sa-i dam leapsa Simplei mai des.
Vizitator- Vizitator
M-am lasat cam mult asteptata, dar, in cele din urma, iata-ma!
1. Am o obsesie cu costumele de baie. In fiecare an cumpar cel putin doua costume de baie, dar daca situatia-mi permite, prefer sa fac plaja fara costum
2. Inca mai visez sa am o casa "a mea", construita dupa gustul meu, cu o gradina amenajata dupa gustul meu si cu o mica sera.....utilata dupa gustul sotului meu Florile le aleg tot eu
3. Multi ani mi-a fost rusine sa-mi arat picioarele, considerand ca-s prea groase. Acum nu mai am nici o jena sa imbrac o fusta sau o rochie (daca-mi vin bine, fireste)
4. Nu-s certareata de felul meu, dar nu stiu sa discut in contradictoriu fara sa ma ambalez.... ceea ce da impresia ca ma iau iute la harta, din te miri ce.
5. Imi plac foarte mult cartofii, dar mi-e lene sa-i gatesc pentru ca trebuie curatati Desi imi plac atat de mult, mananc de maxim 5 ori pe an.
Leapsa sa mearga la balabusta E timpul sa aflam si despre el ceva... interesant.
1. Am o obsesie cu costumele de baie. In fiecare an cumpar cel putin doua costume de baie, dar daca situatia-mi permite, prefer sa fac plaja fara costum
2. Inca mai visez sa am o casa "a mea", construita dupa gustul meu, cu o gradina amenajata dupa gustul meu si cu o mica sera.....utilata dupa gustul sotului meu Florile le aleg tot eu
3. Multi ani mi-a fost rusine sa-mi arat picioarele, considerand ca-s prea groase. Acum nu mai am nici o jena sa imbrac o fusta sau o rochie (daca-mi vin bine, fireste)
4. Nu-s certareata de felul meu, dar nu stiu sa discut in contradictoriu fara sa ma ambalez.... ceea ce da impresia ca ma iau iute la harta, din te miri ce.
5. Imi plac foarte mult cartofii, dar mi-e lene sa-i gatesc pentru ca trebuie curatati Desi imi plac atat de mult, mananc de maxim 5 ori pe an.
Leapsa sa mearga la balabusta E timpul sa aflam si despre el ceva... interesant.
pitulicea- 6
Nici tu n-ai toate tiglele pe casa Oare cate costume de baie ai pe care nici nu ai apucat sa le imbraci? La pct. 4 cam semanam, evit cat pot cearta, iar cand nu o mai pot evita fac fata totusi
Te-am citi ca de obicei cu placere si zambetul pe buze
Te-am citi ca de obicei cu placere si zambetul pe buze
Vizitator- Vizitator
Merci, doro
Sa stii ca n-am costume de baie neimbracate Acasa nu-mi pot permite sa fac plaja naked (din cauza vecinilor), deci cum cumpar un costum de baie nou, cum sar in el si ies la plaja.
Sa stii ca n-am costume de baie neimbracate Acasa nu-mi pot permite sa fac plaja naked (din cauza vecinilor), deci cum cumpar un costum de baie nou, cum sar in el si ies la plaja.
pitulicea- 6
M-a parasit In cazul asta ii pasez Leapsa lui StefyK Sa vedem daca el o prinde....
pitulicea- 6
Frumos!...asa poate omul sa-si faca o imagine (cam neclara) despre fiecare dintre voi...si cum am citit pe aici, hartia suporta multe...
Ravian- 4
Daca nu ma insel, ii ''pedepsisem'' pe Shu sa treaca pe la Leapsa si sa presteze. Dar Shu n-a mai trecut pe la noi, asa ca pedeapsa a ramas neonorata. As dori s-o transfer spre Ravian, el este singurul despre care nu stim mai nimic. Bitte lieber Ravian, spune-ne cate ceva despre tine aici, cu siguranta o sa fie interesant.
Vizitator- Vizitator
O sa fiu foarte scurt …sa nu va plictisesc si in acelasi timp sa ma achit de leapsa..
1. Eu sunt nebun. Vezi “ Cantecul nebunului”I. Minulescu
2. Sunt singur, desi in jurul meu roiesc oameni iar prietenii mei pot fi numarati, lejer, pe degetele de la o mana.
3. Imi place sa cred despre mine ca sunt pacifist…dar si rabdarea are o limita.
4. Ador copiii …Dar nu in sensul de pedofilie.
5. Intotdeauna privesc partea plina a paharului.
V-am pupat pe portofel…
1. Eu sunt nebun. Vezi “ Cantecul nebunului”I. Minulescu
2. Sunt singur, desi in jurul meu roiesc oameni iar prietenii mei pot fi numarati, lejer, pe degetele de la o mana.
3. Imi place sa cred despre mine ca sunt pacifist…dar si rabdarea are o limita.
4. Ador copiii …Dar nu in sensul de pedofilie.
5. Intotdeauna privesc partea plina a paharului.
V-am pupat pe portofel…
Ravian- 4
Te-ai achitat excelent Ravian, Banuiam eu ca a fost o glumita ca doamna insarcinata din poza pusa in avatar, este sotia ta, radeai de mine si eu am cazut in capcana Prieteni multi nu am nici eu, cu cat mai multi sunt, cu atat mai putin isi merita numele. Sunt de parere ca adevaratii prieteni, chiar pot fi numarati pe degetele de la o mana, si sa-ti mai si ramana degete
Felicitari optimistule, bine scris! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Felicitari optimistule, bine scris! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vizitator- Vizitator
Multam Doro!...sunt convins ca ai un foarte dezvoltat simt al umorului...din a glumi si a rade cat de mult pot, mi-am facut un scop, ...cu cat inaintam in varsta ne schimbam fara sa realizam ... este cert ca privim viata din alt unghi...dar eu am fost si am ramas acelasi rebel, sunt de o franchete dureroasa care imi aduce nu putine probleme, dar asta sunt...
Ravian- 4
Toate bune si frumoase, dar ai uitat sa dai leapsa mai departe Poate o inviti pe Vica la ''spovedanie'', inca n-a calcat pe aici Sau pe cine vrei tu, nu conteaza
Vizitator- Vizitator
Asa se intampla cand esti indragostit!
VICA, VICA unde esti ? treci la spovedanie...
VICA, VICA unde esti ? treci la spovedanie...
Ravian- 4
Pagina 5 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Pagina 5 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|